Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówienie 991 doszło. Podziękowania za gratisy. Ulotka nt. produktów Meguiar's poszła "w obieg" wśród kolegów z pracy. Może coś z tego będzie ;)

Opublikowano

dziś odebrane zamówienie nr 1010 i musze przyznac ze w szoku jestem. do tak malego zamowienia nawet gratisy sa :kox: dla mnie szok :)

Opublikowano

zamówienie 1023 dotarło dzięki za gratisy ,tylko mam jedno ale dlaczego DODO JUICE LIME PRIME LITE jest rzadkie ma konsystencje płynu i kolor jasny zielony??? , jak kupowałem w innych sklepach to był gęsty i miał kolor ciemno zielony

Opublikowano

Zamówienie 1013 - bardzo dziękuję za gratisy, nie zmarnują się :-] Jestem dopiero na początku detailingowej edukacji i w waszym sklepie bardzo podoba mi się duży wybór testerów. Jak wiadomo każdy musi sobie dopasować optymalny zestaw, wasz sklep to ułatwia. Pięknie dziękuję i pozdrawiam! Kaśka

Opublikowano

Zamówienie nr. 1046 złożone przed chwilą :) Czekam z niecierpliwością na paczuchę bo zlot coraz bliżej i trzeba działać :)

Opublikowano

Zamówienie 1039 dotarło w komplecie, super zabezpieczone,zapakowane.Szybka wysyłka.

Wielkie dzięki. pzdr