Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
doszło:D dzieki:) i pozdr!

:shock:

ja czekam już tydzień na swoje i dalej nie jest wysłane :/

Opublikowano

Przed chwila zrobiłem zamówienie nr 943 od razu poszedł przelew ciekawe czy przyjdzie jeszcze w tym tygodniu .Ostatnie zamówienie przyszło mega szybko

Opublikowano

ooo moje też doszło dzisiaj... dzięki za gratisy i do następnego zamówienia :)

ps. czemu tak jest że jak tylko dojdzie jedna paczka to od razu zapełnia się lista co jeszcze człowiek musi zamówić ? :o;)

Opublikowano
ps. czemu tak jest że jak tylko dojdzie jedna paczka to od razu zapełnia się lista co jeszcze człowiek musi zamówić ? :o;)
\

noo, mam tak samo:P

Opublikowano

Również chciałem podziękować za udane zakupy, fajnie się pracuje maszyna DA...Taki odpoczynek po kilkunastu godzinach walki z rotacją...No i oczywiście wielkie dzięki za gratisy.

Opublikowano

Szukam i nie widzę w ofercie szamponu Monster Shine Very Cherry. A w dziale testy pojawił się jego test. Kiedy będzie w ofercie na stronie??

Opublikowano

Moje pierwsze zakupy w tym sklepie i od razu wielki :good: Wszystko ładnie zabezpieczone,zapakowane i dorzucony miły gratis...nawet cukierek mimo upałów dojechał cały :)

Opublikowano

Numer zamówienia 966. Mega szybka przesylka, oczekiwalem na nia dzisiaj, a tu sasiadka puka i mowi ze paczka od wczoraj czeka. Niezle 10godz po wplacie i paczka na miejscu. Dziekuje za gratisy.

Moze batonika dostane nastepnym razem :-] Pozdrawiam.