LukaszK Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Kolejne moje zamówienie złożone (nr 789). Kasa już przelana. Proszę o uwzględnienie uwag pod zamówieniem i o dołożenie brakującego produktu z poprzedniego zamówienia (711)
eFeN Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 zamówienie jest już u mnie wszystko super gratisy jak zwykle rewelka
bucky Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ja rowniez zlozylem kolejne zamowienie, juz poprostu nie moge sie doczekac PB Black Hole oraz Nasty Red aby wyprobowac na swoim autku
VuDoo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Numer zamówienia: 794 Jutro powinienem pojawić się po odbiór (chyba trzeci raz w ciągu miesiąca )
Pepper Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Mam pytanie odnośnie niedawno zamówionej rękawicy Wookie, wczoraj wypróbowałem ja po raz pierwszy i myło się genialnie. Jedyne co mnie martwi, to że myłem auto wczoraj do południa a środek rękawicy jest ciagle mokry/ wilgotny. Czy to normalne, że skóra w środku schnie tak długo? Wełna wyschła stosunkowo szybko tylko środek coś nie chce. Jeszcze jedno pytanie, czy można ją czesać Po wyschnięciu dostała lekkich loczków. Napiszcie jakieś wskazówki apropos pielęgnacji, chciałbym zachować ją w dobrym zdrowiu
LukaszK Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zamówienie nr 789 dotarło w ciągu 27 godzin Brakujący produkt z poprzednich zakupów był w paczce, także wszystko A jako że kosmetyki już u mnie to jutro test IronX, o którym tak wiele dobrego słyszałem P.S. Dzięki za gratisy
lakikwap Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 LukaszK, daj znać jak sie tymi niebieskimi aplikatorami nakłada woski, bo do tego chyba będziesz je używał? Zastanawiam sie czy nie zamówić sobie ich w zamian za zwykłe megsowe
yukon Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 niebieskich używam do nakładania wszelakich mazideł na plastiki itp. według mnie do wosków są średnie
lakikwap Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 niebieskich używam do nakładania wszelakich mazideł na plastiki itp. według mnie do wosków są średnie aha dzięki!
yukon Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 może LukaszK napisze coś innego
LukaszK Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Kupiłem je właśnie z myślą o woskach, a konkretnie o PB Natty's Red gdyż średnicą pasują idealnie do opakowania Jutro będę ich używał więc zobaczymy jak się spisują w akcji. W porównaniu z popularnymi żółtymi aplikatorami gąbkowymi to są troszeczke bardziej szorstkie w dotyku i struktura pianki jakby rzadsza.
adii Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Próbowałem niebieskiego używać do wosku i napewno jest wygodniejszy (twardy i łatwiej sie go trzyma) niż płaskie żółte ale sprawia wrażenie bardziej szorstkiego więc pozostane lepiej przy delikatnym żółtym megsa.
bucky Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2011 dziekuje za super szybka realizacje zamowienia oraz gratisy, jestescie wielcy
cayman9 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 paczka przyszła dzięki za gratisy mam pytanie.. czy przy monstershine o zapachu wiśniowym też czujecie bardziej migdały niż wisienkę? niezależnie od tego fajny zapach
jodan Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 poszło zamówienie nr. 819 jednak nie obyło się bez komplikacji. Nie wiem dlaczego, ale jak chce się zalogować to po wpisaniu loginu i hasła wywala mnie z powrotem na stronę główną sklepu i nadal nie jestem zalogowany.
Przemko Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zamówienie # 821 poszło, przelew również. Czekam z niecierpliwością na paczuszkę. Mam nadzieję, że przed weekendem dotrze. Nie wiem dlaczego, ale jak chce się zalogować to po wpisaniu loginu i hasła wywala mnie z powrotem na stronę główną sklepu i nadal nie jestem zalogowany. Miałem tak samo.
rogo Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2011 u mnie też coś z logowaniem do sklepu nie działa
Xkem Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zamówienie numer 813 doszło, dzięki wielkie za gratisy
Ruben$ Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam, Zamowienie numer 833 zlozone i oplacone (przelew z multibanku do multibanku). Licze na szybka wysylke tak, zeby przesylka doszla przed weekendem Dziekuje, pozdrawiam P.S Mam nadzieje, ze znajdzie sie miejsce na jakis gratisik
TWes Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Mrcleaner, wyjaśnicie opcje z Punktami? Jaki są warunki wymiany punktów? Rozumiem że punkty są naliczane za nowe zamówienia, stare nie są brane pod uwagę? P.S. Co to ostatnio u was z kontaktem jest? Na miale nie odpisujecie, na wiadomości na forum też nie? Czuje że dużo roboty macie
Pepper Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No właśnie forumowy support Mrcleaner coś średnio działa, ja już zdążyłem chyba nadwyrężyć rękawicę Jak możecie w wolnej chwili zerknąć w wątek "Krótkie pytanie- krótka odpowiedź część 3" są tam zdjęcia mojej rękawicy Wookie po wyschnięciu, wygląd się lekko zmienił, mam nadzieję, że się nie zniszczyła.
LukaszK Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Kolejne zamówienie (nr 835) złożone. Mam nadzieję że będzie tak szybkie jak poprzednie i przed weekendem dotrze do mnie
rogo Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 moja paczuszka wczoraj do mnie dotarła - wielkie dzięki za szybką realizację zamówienia, towar bardzo fajny, najbardziej czekałem na wiaderko z GG , reszta zresztą też bardzo fajna, no i jeszcze do tego fajne niespodzianki - jeszcze raz dzięki
Rekomendowane odpowiedzi