Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejne moje zamówienie złożone (nr 789). Kasa już przelana.

Proszę o uwzględnienie uwag pod zamówieniem i o dołożenie brakującego produktu z poprzedniego zamówienia (711) ;)

Opublikowano

ja rowniez zlozylem kolejne zamowienie, juz poprostu nie moge sie doczekac PB Black Hole oraz Nasty Red aby wyprobowac na swoim autku :)

Opublikowano

Numer zamówienia: 794

Jutro powinienem pojawić się po odbiór (chyba trzeci raz w ciągu miesiąca 8-) )

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie niedawno zamówionej rękawicy Wookie, wczoraj wypróbowałem ja po raz pierwszy i myło się genialnie. Jedyne co mnie martwi, to że myłem auto wczoraj do południa a środek rękawicy jest ciagle mokry/ wilgotny. Czy to normalne, że skóra w środku schnie tak długo? Wełna wyschła stosunkowo szybko tylko środek coś nie chce. Jeszcze jedno pytanie, czy można ją czesać :) Po wyschnięciu dostała lekkich loczków. Napiszcie jakieś wskazówki apropos pielęgnacji, chciałbym zachować ją w dobrym zdrowiu :)

Opublikowano

Zamówienie nr 789 dotarło w ciągu 27 godzin :shock: Brakujący produkt z poprzednich zakupów był w paczce, także wszystko :good:

A jako że kosmetyki już u mnie to jutro test IronX, o którym tak wiele dobrego słyszałem :mrgreen:

P.S. Dzięki za gratisy ;)

dsc02729l.jpg

Opublikowano

LukaszK, daj znać jak sie tymi niebieskimi aplikatorami nakłada woski, bo do tego chyba będziesz je używał? Zastanawiam sie czy nie zamówić sobie ich w zamian za zwykłe megsowe

Opublikowano

Kupiłem je właśnie z myślą o woskach, a konkretnie o PB Natty's Red gdyż średnicą pasują idealnie do opakowania ;) Jutro będę ich używał więc zobaczymy jak się spisują w akcji.

W porównaniu z popularnymi żółtymi aplikatorami gąbkowymi to są troszeczke bardziej szorstkie w dotyku i struktura pianki jakby rzadsza.

Opublikowano

Próbowałem niebieskiego używać do wosku i napewno jest wygodniejszy (twardy i łatwiej sie go trzyma) niż płaskie żółte ale sprawia wrażenie bardziej szorstkiego więc pozostane lepiej przy delikatnym żółtym megsa.

Opublikowano

paczka przyszła :) dzięki za gratisy

mam pytanie.. czy przy monstershine o zapachu wiśniowym też czujecie bardziej migdały niż wisienkę? :kox:

niezależnie od tego fajny zapach :)

Opublikowano

poszło zamówienie nr. 819 jednak nie obyło się bez komplikacji. Nie wiem dlaczego, ale jak chce się zalogować to po wpisaniu loginu i hasła wywala mnie z powrotem na stronę główną sklepu i nadal nie jestem zalogowany.

Opublikowano

Zamówienie # 821 poszło, przelew również. Czekam z niecierpliwością na paczuszkę. Mam nadzieję, że przed weekendem dotrze. :)

Nie wiem dlaczego, ale jak chce się zalogować to po wpisaniu loginu i hasła wywala mnie z powrotem na stronę główną sklepu i nadal nie jestem zalogowany.

Miałem tak samo. :dontknow:

Opublikowano

Witam,

Zamowienie numer 833 zlozone i oplacone (przelew z multibanku do multibanku). Licze na szybka wysylke tak, zeby przesylka doszla przed weekendem :) Dziekuje, pozdrawiam

P.S Mam nadzieje, ze znajdzie sie miejsce na jakis gratisik :P

Opublikowano

Mrcleaner, wyjaśnicie opcje z Punktami? Jaki są warunki wymiany punktów? Rozumiem że punkty są naliczane za nowe zamówienia, stare nie są brane pod uwagę?

P.S. Co to ostatnio u was z kontaktem jest? Na miale nie odpisujecie, na wiadomości na forum też nie? Czuje że dużo roboty macie :o

Opublikowano

No właśnie forumowy support Mrcleaner coś średnio działa, ja już zdążyłem chyba nadwyrężyć rękawicę :)

Jak możecie w wolnej chwili zerknąć w wątek "Krótkie pytanie- krótka odpowiedź część 3" są tam zdjęcia mojej rękawicy Wookie po wyschnięciu, wygląd się lekko zmienił, mam nadzieję, że się nie zniszczyła.

Opublikowano

moja paczuszka wczoraj do mnie dotarła - wielkie dzięki za szybką realizację zamówienia, towar bardzo fajny, najbardziej czekałem na wiaderko z GG :D , reszta zresztą też bardzo fajna, no i jeszcze do tego fajne niespodzianki - jeszcze raz dzięki :good: