Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

• Partner forum
Opublikowano

Panowie idzie nowa dostawa wiader która powinna być lada dzień wstrzymajcie się do przyszłego tygodnia to mam nadzieje mile się zaskoczycie :)

Opublikowano

Jest możliwość żeby w ofercie znalazły się produkty carvalet? planuje kolejne zakupy i szkoda specjalnie w innym sklepie brać jedną rzecz, chodzi mi o carvalet klej i smoła 1L

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące mojego zamówienia nr 673. Pisałem dwa e-maile, ale na żaden nie otrzymałem odpowiedzi. Proszę o kontakt. W trakcie robienia zamówienia również nie wiedziałem jeszcze o rabacie dla forumowiczów.

Opublikowano

Jest możliwość żeby w ofercie znalazły się produkty carvalet? planuje kolejne zakupy i szkoda specjalnie w innym sklepie brać jedną rzecz, chodzi mi o carvalet klej i smoła 1L

Odpuść sobie carvalet, weź Nielsen tar and glue remover, dostępny w ofercie sklepu. Daje rade!

Opublikowano

Złożyłem zamówienie 714. Jaka jest szansa na dostanie przesyłki na czwartek opcją kuriera?

Pojawił się problem w sklepie z przeglądarką Firefox. Doszedłem do ostatniego ekranu zamówienia, gdzie wpisuje się dane do wysyłki i nie chciał się wcisnąć przycisk złóż zamówienie. Kilka razy próbowałem od nowa składać i to samo. Dopiero IE 6 się dało.

Opublikowano

Zegarek paczka wyjdzie do ciebie w dniu jutrzejszym czyli jak najbardziej powinna dojść w czwartek :)

Opublikowano

Mam takie pytanie kiedy będzie dostępny Nielsen Tar & Glue Remover 100ml bo w sklepie jest tylko jeden ten tester a ja potrzebuje dwa oraz kiedy można się spodziewać 303 Aerospace Protectant 237ML ?

czy Chemical Guys Super Towel ręcznik do osuszania 40/40cm 8.75 obszycia będzie nadawał się do użycia z QD czy zainwestować w coś innego ?

Opublikowano

i ja czekam na teraz już dwa zamówienia :P (RimWax popsuł szyki :()

690 + 739

Mam nadzieje, że już w tym tygodniu będzie wszystko na miejscu