kuflik Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 a ja nigdy w życiu. wolę się zapolerować na śmierć, niż żeby samo się to robiło No i to się nazywa prawidłowe podejście!
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że ten filmik jest mocno naciągany
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Scratch shield? Łatwość usunięcia, bez specjalnych środków, to rozumiem. Ale takie coś? Co najmniej dziwne... Mam podobne wrażenie jak Łukasz. Zrobić taki efekt to problem nieduży: szczotka nie mosiężna z naniesionym szuwaksem, który szybko odparowuje i film gotowy do jutuba.
kuflik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 może się czepiam, ale widać ewidentnie jak sa przeskoki w filmiku;p czyli albo polerowali po trochu i montowali, albo podgrzewali hotgunem i filmowali;p
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 może się czepiam, ale widać ewidentnie jak sa przeskoki w filmiku;p czyli albo polerowali po trochu i montowali, albo podgrzewali hotgunem i filmowali;p O tym też mówię
Rekomendowane odpowiedzi