Tome_waw Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Bardzo fajna praca, jednak mając doświadczenia z pracą myjką parową w życiu nie zdecydowałbym się używać APC czy innej mocnej chemii wraz z parą. Mam nadzieję, że miałeś na sobie jakąś maskę i okulary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StachuRZ Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Na prawdę super efekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaj3c Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 lakier masssssssakra ;D ktoś chkyba nie wyjezdzał z myjki ze szczotkami z Orlena gratulacje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheZ96 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Meeeeeeega relacja ! Oraz piekna astra. Ja mam GTC, ktora tez musze odpicowac. Tylko czekac na dobra pogode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 ładna robota ten lakierek super (muszę się zabrać za żony corse - też ten kolorek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi