Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czy ktorys z partnerow forum ma aktualnie darmowa wysylke? :) Bo po prostu nie chce mi sie przerzucac ilustam stron ;)

Opublikowano
Aivars, Paweł Nowicki - ma ZAWSZE od 100 zł (paczkomat)

A to to wiem, ale dzieki :good:

Opublikowano

Chce odświeżyć lakier swojego BMW, lecz bez pełnej korekty, nie mam już na to czasu. Mogę to zrobić UC na średnim padzie ? wiem, że nie będzie cudów i rys za dużo tym nie usune, ale przynajmniej utlenioną warstwe ? ;)

UC - IPA - CLEANER - POLITURA - WOSK ? :-]

• Moderator
Opublikowano

Sebek96, cos tam porobi, kolejnosc dobra, smialo dzialaj.

Opublikowano
Chce odświeżyć lakier swojego BMW, lecz bez pełnej korekty, nie mam już na to czasu. Mogę to zrobić UC na średnim padzie ? wiem, że nie będzie cudów i rys za dużo tym nie usune, ale przynajmniej utlenioną warstwe ? ;)

UC na szybkie roboty jest jak w mordę strzelił ;)

Opublikowano

UC na szybkie roboty jest jak w mordę strzelił ;)

Ręcznie to nie tak szybko ;)

Opublikowano

Zaciekawił mnie test tukolarza odnośnie Duragloss Whitewall Tire Cleaner #701 i w związku z tym mam pytanie. Czy ktoś z Was ma może w swoim arsenale Mothers Tire & Rubber Cleaner jako alternatywę do DG #701 :?: Mothers jest zdecydowanie tańszy i jest go trochę więcej w butelce z atomizerem. Jestem ciekaw czy spisuje się równie dobrze...

Opublikowano

escimo, dzięki wielkie...

Czyli z tego wynika, że nowa formuła jest "lepsiejsza" i w pełni bezdotykowa...

Wychodzi na to, że 26,50 z rabatem za Mothers Foaming All Wheel & Tire Cleaner 710ml to "Good Price" :D

Trzeba nabyć :-]

• Moderator
Opublikowano
Zrobi się test czystego aplikatora :-]

Az tak bardzo chcecie potem postowac w "Co mnie dzis wkurzylo?" :P

Opublikowano
Zaciekawił mnie test tukolarza odnośnie Duragloss Whitewall Tire Cleaner #701 i w związku z tym mam pytanie. Czy ktoś z Was ma może w swoim arsenale Mothers Tire & Rubber Cleaner jako alternatywę do DG #701 :?: Mothers jest zdecydowanie tańszy i jest go trochę więcej w butelce z atomizerem. Jestem ciekaw czy spisuje się równie dobrze...

8596340.jpg

8596341.jpg

8596342.jpg

http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=10707

Dla mnie bardzo fajny środek.

Zrobi się test czystego aplikatora :-]

Az tak bardzo chcecie potem postowac w "Co mnie dzis wkurzylo?" :P

Wydaje mi się, że lepiej jest dobrze umyć opony i na czyste nałożyć dressing

8596355.jpg

niż na takie jak w Twojej relacji

mini9.jpg

:)

Opublikowano

No i o takie cuś mi chodziło... :good: Ja kcem :kox:

P.S.

Już wiem dlaczego mi nie chciało znaleźć tego tematu... używałem starej nazwy :P

• Moderator
Opublikowano
Wydaje mi się, że lepiej jest dobrze umyć opony i na czyste nałożyć dressing

Dobre umycie opon niekiedy graniczy z cudem. Ale oczywiscie, lepiej je umyc w 100% i dopiero potem dressingowac. Niestety nie zawsze jest to mozliwe. Ale jakos nie mam kompleksow z tego powodu.

Opublikowano

APC + szczotka i opony zawsze czyściutkie. Później dressing i spokój. Parę minut machania szczotką o taką:

00037128.jpg

Żaden cud a czyste jak łza :D

Opublikowano

Witam, czy wie ktos jaki orientacyjnie bylby koszt wyslania kurierem 2x opon rozmiar 16?? gdzie najtaniej i mniej wiecje ile taka usluga by mnie kosztowala?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.