chudy1987d Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Może karcher wd 3.200? na allegro 240 stoi. Moja szwagierka takiego używa i nie narzeka i jeszcze działa a ponad rok temu kupiła [ Dodano: 6 Maj 2013, 11:16 ] [ Dodano: 6 Maj 2013, 11:15 ] chudy1987d, ja bym wziął A15+ bo to AIO:http://www.schollconcepts.com/en/profes ... atrix.html siła cięcia wprawdzie minimalnie mniejsza niż S17+ ale za to"świcić się będzie " bardziej a i jakieś zabezpieczenie lakier dostanie. Na jakim padzie najlepiej pracować z A15+? Może ma ktoś z kolegów jakieś fotki po przejeździe A15+?
damin Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Panowie, czy ktos ma porownanie mocnych APC, mianowicie konczy mi sie Surfex HD i mam pewien dylemat:1. brac znow baniak Surfexa 2. wziac SG Red Devila 3. kupic SNB Gul Javela Jakby ktos mial ktorekolwiek dwa i mogl skrobnac swoja opinie to bylbym wdzieczny. Mam Surfex HD i Gul Javel. Surfex jak dla mnie ma większą siłę czyszczenia, za to przyjemniejszy w pracy, mniej duszący jest Gul Javel.
Piotrek Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 AMS, Najtańszy sposób to pasta woskowa od Sonaxa ( dosłowna nazwa). Jest chyba nawet test na forum. Takie budżetowe AIO.
german Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 sposób na zaschniętą pastę na zewnętrznych czarnych plastikach ? Jakiś domowy sposób ? Magiczna gąbkę gdzieś mi wsiąkło a nie wiem czym ją zastąpić ... pozdr
AMS Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Znajdę coś lepszego do odessania syfu z mokrych foteli po ich ręcznym wypraniu do 300zł niż WD 3.200 ?
damiann88 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Czym różnią się taśmy 3M niebieska i ta jasna oprócz ceny? I jaką wybrać na początek 19mm czy 25mm?
Marek__82 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Czym usunąć cholerne hologramy po glince? Da się to ręcznie wogóle zrobić?
red Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Czym usunąć cholerne hologramy po glince? Da się to ręcznie wogóle zrobić? Cleanerem spokojnie zejdą, jeśli to faktycznie holosy po glince.
Marek__82 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Przejechałem cleanerem i wsiąkło ale obawiam się, że to tylko zamaskowane jest. Po samej glince nic nie było ale jak IPA psiknąłem to się pokazało
Moderator Eryczek Opublikowano 6 Maja 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 sposób na zaschniętą pastę na zewnętrznych czarnych plastikach ? Jakiś domowy sposób ? Magiczna gąbkę gdzieś mi wsiąkło a nie wiem czym ją zastąpić ... pozdr nie wiem jak to u Ciebie wygląda ale u mnie zwykle Karcher "z bliska" czyni cuda
shpyo Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Czy ma ktoś pomysł jak usunąć takie wgniecenie? Wyciągał ktoś coś podobnego? Zastanawiam się czy można w ogóle coś tutaj zdziałać czy trzeba odwiedzić lakiernika/blacharza?
musi_no1 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 czy położenie PB natty's blue na coli 476 jest dobrym pomysłem. tak by nie łapał tak kurzu i lepiej wyglądał na czarnej perle i całkiem długo poleżał?
wojtassss Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 czy położenie PB natty's blue na coli 476 jest dobrym pomysłem. tak by nie łapał tak kurzu i lepiej wyglądał na czarnej perle i całkiem długo poleżał? "Nima synsu" mi colli łapał kurz do pierwszego mycia, później po myciu jakiś QD i elegancja
musi_no1 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Myślałem że gra warta świeczki. Coli na czarnej perle u mnie po CG pro detailer lubi kurz;/ pomyśle nad dokończeniem puszki z pb nattys albo coli
mamut103 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Ja ostatnio nakładałem Colli 476 na czarny lakier Kilka miejsc poprawiłem Natty's RED i jakby troszkę bardziej się błyszczało w tych miejscach Niemniej jednak do czego zmierzam- na drugi dzień autko było zakurzone więc użyłem QD Spray&Gloss od Poorboysa i kolejnego dnia praktycznie 70% mniej kurzu więc coś w tym jest że jak tego colli się nie przetrze jakimś QD/nie umyje samochodu to przyciąga kurz!
propekMONTER Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 shpyo, mam prawie identyczne uszkodzenie. Samochód już stoi u blacharza. Samemu nic nie dałem zrobić.
lajcik1 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Znajdę coś lepszego do odessania syfu z mokrych foteli po ich ręcznym wypraniu do 300zł niż WD 3.200 ? do 300 zł to masz WD 3.300, który różni się metalowym zbiornikiem na wodę
chudy1987d Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Panowie powiedzcie mi wkońcu jaki zestaw wybrać do szybkiej polerki aut dla handlarzy. Brać tego scholla A15 ( tylko nie wiem jaki pad dobrać)? czy może coś do maskowania?
Moderator krd Opublikowano 6 Maja 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Panowie powiedzcie mi wkońcu jaki zestaw wybrać do szybkiej polerki aut dla handlarzy. Brać tego scholla A15 ( tylko nie wiem jaki pad dobrać)? czy może coś do maskowania? Scholl A15 3M Ultrafina Cherry Glaze Pick one.
escimo Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Panowie powiedzcie mi wkońcu jaki zestaw wybrać do szybkiej polerki aut dla handlarzy. Brać tego scholla A15 ( tylko nie wiem jaki pad dobrać)? czy może coś do maskowania? Scholl A15 3M Ultrafina Cherry Glaze Pick one. + AF Tripple, ewentualnie VP Achilles Co do padów to już chyba pisałem wcześniej, żółty 3M wydaje mi się dobrym wyborem.
shpyo Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 propekMONTER, jaki jest koszt takiej naprawy w Twoich okolicach?
micrus Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Czy odpowiednikiem Lare Epl-11 jest Krauss 1200 W?
micrus Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Dzięki. Krauss 1200W i p7 to chyba jedno i to samo, tylko sklepy różnie to nazywają. Na zdjęciach wyglądają identycznie. Moc też jest taka sama.
AMS Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Robię sobie zestawienie odkurzaczy w różnych cenach. Proszę o wasze porady: WD 3.200 i 3.300 da się kupić w cenie do 300zł. Czy w cenie do 500zł znajdę coś lepszego od tych powyżej? No i czy warto kupować coś droższego, skoro chcę tylko odświeżyć tapicerkę w samochodach w domu i ewentualnie odświeżyć kilka dywanów.
Rekomendowane odpowiedzi