jbiz Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ....... co możecie powiedzieć o POORBOY'S WHITE DIAMOND? bardzo dobry produkt który świetnie się dociera Ja na to kładę białego nattys'a
woof Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Koledzy wyżej polecają produkty od PB co możecie powiedzieć o POORBOY'S WHITE DIAMOND? (Black Hole wiele osób chwali). Mam białe auto więc zdecydowałem się ba WD. Prosze o porady jak stosować, aplikować oraz z jakimi produktami da dobry efekt końcowy. śmiało brać, świetnie się aplikuje, podkręca faktycznie "look". Ja dla zabawy kładłem jeszcze na to woski dodo i też się trzymał(jak na dodo )
pitazz Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Pytanie trochę z innej beczki....Macie jakiś sprawdzony sklep internetowy z częściami do auta?
mateuszk Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Czy jeśli przejadę DA panel Meg's UC i chcąc sfiniszować to Menzerną PP Ultra powinienem umyć auto po zastosowaniu UC ? Czy wystarczy jedynie IPA odłuścić ? Czy można nawet nic nie robić i jedną po drugiej ? Wydaje mi się, że albo IPA w celu oceny albo nic tylko chciałbym się upewnić.
Geniusz Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 iparts.pl z tego korzystam jak coś przez neta zamawiać musze
sysiu20 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Spotkał się ktoś z Was z zepsuciem się AG SRP ? W buteleczce pasta zbiła się jakby w "glut" a po wierzchu pływa woda. Wstrząśnięcie niewiele pomaga Pytanie drugie: talerz BP od K2 jest w miarę OK jakościowo, czy inwestować w flexipads ?
grabek246 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 sysiu20, k2 jest ok co do AG nie przegrzałeś albo nie przemroziłeś?
mateuszk Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Mam takie pytanie kupiłem ten przedłużacz http://allegro.pl/show_item.php?item=4467781017 i szczerze mówiąc troszkę zgłupiałem w instrukcji od maszyny polerskiej jest napisane napięcie 230V/50 Hz a przy tym zasilaczu na wtyczce jest napisane 250V ma to jakieś znaczenie ?
manio49 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ma takie znaczenie, że przedłużacz da radę
mateuszk Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Obejrzałem w domu i wszystkie mają to nabite
sysiu20 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 sysiu20, k2 jest okco do AG nie przegrzałeś albo nie przemroziłeś? Przemrozić na pewno nie przemroziłem, a z przegrzaniem to W szafie w pokoju kosmetyki trzymałem, ale jak ostre upały przyszły, to wyniosłem do garażu, gdzie temperatura wynosi około 20stopni. SSR 2.5 też rzadki strasznie mi sie zrobił, ale reszta past i kosmetyków jest ok. Dobrze, że koncówka bo mniej niż 100ml zostało. Mam takie pytanie kupiłem ten przedłużacz http://allegro.pl/show_item.php?item=4467781017 i szczerze mówiąc troszkę zgłupiałem w instrukcji od maszyny polerskiej jest napisane napięcie 230V/50 Hz a przy tym zasilaczu na wtyczce jest napisane 250V ma to jakieś znaczenie ? Wszystko ok, nie masz się co martwić
LoOkas Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Może ktoś powiedzieć jaką twardość ma lakier na DODGE Caliber kolor czarny, wygląda na jednoskładnikowy akryl?
mateuszk Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dzięki manio49, sysiu20, za odpowiedź i za brak wyśmiewania się
Lybex Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Gdzieś widziałem ale teraz nie mogę znaleźć instrukcji nakładania cleanera maszyną rotacyjną. Pomoże ktoś ?
jarekrk Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Warto kupować 4nano Final wipe off czy lepiej IPA ewentualnie zmywacz silikonowy?
Novus Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Czy jeśli przejadę DA panel Meg's UC i chcąc sfiniszować to Menzerną PP Ultra powinienem umyć auto po zastosowaniu UC ? Czy wystarczy jedynie IPA odłuścić ? Czy można nawet nic nie robić i jedną po drugiej ? Wydaje mi się, że albo IPA w celu oceny albo nic tylko chciałbym się upewnić. Po co po UC lecieć finishem? Jeszcze jak UC na DA to już w ogóle. Przeleć UC -> IPA i odświeżone. Z naciskiem na odświeżone.
marszo Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Gdzieś widziałem ale teraz nie mogę znaleźć instrukcji nakładania cleanera maszyną rotacyjną. Pomoże ktoś ? Nie ma specjalnej filozofii... Robisz podobnie jak finish, do wypracowania cleanera:) Takie same ruchy zygzakowate pion-poziom. Ilość przejazdów zależy od tego czym pracujesz Osobiście wole DA rozprowadzać Cleaner.
Piotr83 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam, chcę z kolegą odświeżyć sobie auta. Pacjenci to audi A4 2006 granatowe i honda civic 97 srebna. Mam : glinkę soft bilt hamber, szampony, dragon breath , autosmart tardis, collinite 476, scholl 17+ , gąbkę od sonusa, dresingi itp. Pożyczylem maszynę DA od szefa jakaś lipa ale zawsze lepsze to niż ręka , jest to autosmart twin head DA 350W. Do tego mam Orange compaund pads. I teraz pytanie czy do tego zestawu lepiej dokupić pastę od scholla s3 plus pady scholl spider czy lepiej dokupić cleaner prima amigo i nałożyć go gąbka od sonusa ? Na wiecej kasy w tej chwili nie mam , kobita i tak mnie wykastruje
mateuszk Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Po co po UC lecieć finishem? Jeszcze jak UC na DA to już w ogóle. Przeleć UC -> IPA i odświeżone. Z naciskiem na odświeżone. No tak mam zamiar zrobić ale otrzymałem również podpowiedź aby zapodać i Menzerne PP Ultra. Planuję pomarańczowym flexi zapodać tego UC. Mam nadzieję, że coś zdziała. Dzisiaj była fajna pogoda ale brak czasu
Novus Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Po co po UC lecieć finishem? Jeszcze jak UC na DA to już w ogóle. Przeleć UC -> IPA i odświeżone. Z naciskiem na odświeżone. No tak mam zamiar zrobić ale otrzymałem również podpowiedź aby zapodać i Menzerne PP Ultra. Planuję pomarańczowym flexi zapodać tego UC. Mam nadzieję, że coś zdziała. Dzisiaj była fajna pogoda ale brak czasu Jakie auto chcesz tym UC podziałać?
kandy Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ile wlać szamponu na litr wody żeby mieć dobry poślizg przy glince? Bo wiem, że jak dam za dużo szamponu to coś złego może się podziać glince. Mój szampon to SG Sleek&Bubbly
kandy Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 A tak dokładniej? +-10ml? czy coś bliżej 1?
jbiz Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Czy jest tu jakiś przedstawiciel Karcher ?
Rekomendowane odpowiedzi