Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sam RED nie należy do długodystansowców, a mając coś pod sobą jest jeszcze słabszy. Ale wet look daje :song:

Czyli odwieczny dylemat - super efekt ale na krótszy okres czy trwałość.

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Pytanie z innej beczki, czy któryś z forumowiczów z Nowego Sącza byłby w stanie poradzić gdzie można bezpiecznie umyć autko lub byłby w stanie udostępnić swoje podwórko z akcesoriami (odpłatnie oczywiście) bo człowiek przyjechał kawałek drogi a auto po trasie uwalone gorzej jak stół w TVNie?

Z bezdotyku oczywiście skorzystam jeśli nikt by się nie znalazł ale wiadomo na bezdotyku nie doczyści się wszystko do końca.

Opublikowano

Więc ostatnie pytanko, krótko czyli mniej wiecej ile ? 3 tygodnie się to utrzyma ?

Myślałem jeszcze, żeby położyć na to Sonaxa extreme protect + shine lub Dodo Juice purple haze, wiec co wybrać ?

Za dużo tego, pierniczy się wszystko :D

Opublikowano

Ja mam na masce BH +AAS(armour all shield) większa głębia i lepiej widać ziarno niż na pozostałych elementach. Różnicy w trwałości nie zauważyłem- kropelkuje jak głupie :)

Opublikowano

kamilgt,

ale ja właśnie pisałem że on mi się kończy i czy jest cos godnego polecania podobnego bo daje super rade ale może coś innego ;)?

Opublikowano

Eryczek, dzięki. Pytam, bo dzisiaj brat dostał wycenę za Fiata 126p i wycena jest podana netto i brutto. A czy warto pisać odwołanie?? Dostaliśmy 1700zł za pas przedni, błotnik, zderzak i lampę. Sama robocizna to 1000zł.

• Moderator
Opublikowano

Gajek, ubezpieczalnie robią zwykle kosztorysy w wersji brutto i netto. Jeśli masz możliwość odliczenia VATu, dostajesz netto, jeśli nie - brutto.

1700 zł :o:o - a ile warte jest auto?

Opublikowano
Kumpel niedawno kupił malucha za 30zl Heh i to jezdzacego choć jak to zwykle bywa w maluchach kupa rudej..

i?

[ Dodano: 12 Sierpień 2014, 22:18 ]

Dostaliśmy 1700zł za pas przedni, błotnik, zderzak i lampę. Sama robocizna to 1000zł.

za 700zł nie da rady kupić tych części? :o

• Moderator
Opublikowano
Dostaliśmy 1700zł za pas przedni, błotnik, zderzak i lampę. Sama robocizna to 1000zł.

za 700zł nie da rady kupić tych części? :o

Pewnie to cennik ASO :idea::)

Opublikowano

Jak jest z wytrzymałością wosków SV ? Oglądałem program Galileo i tam bylo wlaśnie o swissvaxie i ich człowiek mówił, że lakier jest zabezpieczony na 15 miesięcy... chyba chodziło im o Divine o ile dobrze pamiętam. A tak realnie to ile mniej więcej posiedzi powiedzmy mirage ? Concours mi zszedł po ok. miesiącu a z resztą nie miałem styczności.

Opublikowano

Eryczek, Dzięki wielkie za odpowiedź. Dodam tylko, że ceną też się różnią. Ta żółta jest tańsza zarówno u Partnera Forum, jak i na Allegro.

• Moderator
Opublikowano

Ta zwykła pachnie... powiedźmy że wspomnienia z targu rybnego wracają ;)

Żółta, niebieska i różowa nie mają już tego defektu.Jeśli nie masz zbyt wybrednego powonienia to bierz "zwykłą".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.