Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko.

Mam do kupienia wosk Dodo juice supernatural 200ml nowy za 160zl.

Wiem, że cenowo jest okazja ale czy nie lepiej wydać ok. 200zł np. na zymola ?

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

co do buttera to wiem że miesiąc i go nie ma ale mi to nie przeszkadza. a kolega Eryczek doradził by coś w sprawie wosku ebony ?

• Moderator
Opublikowano
a kolega Eryczek doradził by coś w sprawie wosku ebony ?

A co szanownego Pana interesuje poza faktem że to przefarbowany Carbon, moim skromnym zdaniem :mrgreen:

Opublikowano

Czy aplikator, którego używałem do wosku A może być jeszcze używany do wosku B? Czy jeśli wypiorę do w pralce/misce, to wystarczy?;)

Opublikowano

Puściły mi szwy na miesięcznym Aladdinie - czy jest szansa jakoś to zaszyć? Jeśli tak to czym?

Opublikowano
Czy

-Glinka

-Megs UC

-PB Black Hole

-PB Natty's Red

jest dobrą kolejnością i dobrym wyborem jeśli chodzi o odświeżenie lakieru?

Tak. Choć zależy też od tego jakie to auto z jakim lakierem. Jeżeli będziesz miał twardy lakier to UC generalnie nie zrobi nic.

Opublikowano
Właśnie mam czarny, Oplowski 20R, należący do bardzo miękkich, więc myślę, że UC coś tam zdziała.

A to spoko :) Tylko weź glinkę soft lub maksymalnie medium, ale wtedy ostrożnie.

Co do UC chcesz użyć? Tri color? A tak to BH + RED da świetny wet look :) krótko bo krótko ale będzie :mrgreen:

Opublikowano

Ogólnie lakier mam w dobrym stanie. Jedynie w pełnym słońcu widać lekkie swirle. I o to mi najbardziej chodziło :)

Bawić się w ogóle w UC czy lepiej coś pokroju Prima amigo?

Opublikowano

Chciałbym się Was zapytać o to jak aplikować Finish Kare Pink Wax. Chodzi o to że wiele osób mówi iż przy FK wskazana jest podwójna warstwa w odstępie np 12 h. Tylko że nie mam możliwości garażowania auta przez te 12 h... Co wtedy? Zrobić szybkie płukanko na bezdotyku, osuszyć i aplikować?

Opublikowano

Czy tester PB BLACK HOLE o pojemności 118 ml starczy na jeden raz na średniej klasy sedana ??

[ Dodano: 14 Lipiec 2014, 12:09 ]

[A tak to BH + RED da świetny wet look :) krótko bo krótko ale będzie :mrgreen:

Taki zestaw naprawdę krótko wytrzymuje ??

Opublikowano

Torrence

Kolego mam ten sam lakier przy swoim passacie i też swirle widoczne są tylko w pełnym słońcu także nic z nim nie robiłem. Położyłem właśnie prime i natty's na to i błyszczy się jak nie wiem :) co go krycia swirli to mam mieszane uczucia, ale na moje oko jest ew. ten 1% więcej do szału, ale do zadowolenia to jeszcze dalekooo :dontknow:

Opublikowano
Czy tester PB BLACK HOLE o pojemności 118 ml starczy na jeden raz na średniej klasy sedana ??

powinien Ci starczyć na co najmniej 3 razy a nawet więcej ;)

Taki zestaw naprawdę krótko wytrzymuje ??

miesiąc do dwóch powinno posiedzieć

Opublikowano

Wielkie dzięki Justynka, czyli nie widzę sensu zakupu dużego opakowania.

A czy PB BLACK HOLE mogę spokojnie zastosować pod Coli ?? Jaki cleaner najlepiej zastosować ??

Opublikowano
A czy PB BLACK HOLE mogę spokojnie zastosować pod Coli ??

zastosować zawsze możesz tylko nie będzie to trwałe połączenie, bo BH to bardziej odżywka jak cleaner. Coli 476 lubi zwykłe czyste cleanery np. duragloss 652

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.