Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krzywe tarcze. Jakbyś miał je od nowości to mógłbyś powiedzieć, że sa proste. A w Twoim przypadku to loteria. Ktoś mógł nimi wjechać w kałużę po ostrym hamowaniu i mogły sie zwichrować.

Albo któraś felga może mieć wgniota np, lub być krzywa. Znam to z autopsji ;)

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Nie pytam dlaczego mi bije kierownica bo to wiem. Bije bo jedna tarcza jest delikatnie krzywa i mam dylemat czy oddać do toczenia czy wymienić na nowe.

Toczenie 50zł szt, sensowna tarcza 160zł szt.

Opublikowano

Witam, szybkie pytanie :)

myślałem nad pełną korektą trzech etapach Menzerny, ale lakier nie jest zniszczony. i myślę nad Meguiar’s UC + VP Achilles Prep + Collinite 476s

lub jaki środek polecacie one step?

oraz czy VP AP będzie dobry pod 476c?

za odpowiedz z góry Dzięki

Opublikowano
Nie pytam dlaczego mi bije kierownica bo to wiem. Bije bo jedna tarcza jest delikatnie krzywa i mam dylemat czy oddać do toczenia czy wymienić na nowe.

ja jak kupiłem tarcze używane (około 10kkm jak nowe) razem z większymi zaciskami to od razu przetaczałem i było wszystko ok ;)

Opublikowano
Czy jest coś lepszego do ręcznej zabawy megsem UC niż flexipad?

Tylko tricolor :good:

[ Dodano: 10 Lipiec 2014, 02:28 ]

Witam, szybkie pytanie :)

myślałem nad pełną korektą trzech etapach Menzerny, ale lakier nie jest zniszczony. i myślę nad Meguiar’s UC + VP Achilles Prep + Collinite 476s

lub jaki środek polecacie one step?

oraz czy VP AP będzie dobry pod 476c?

za odpowiedz z góry Dzięki

Jakie auto i zdjęcie lakieru to się okaże, czy UC coś ugra.

Opublikowano

ja jak kupiłem tarcze używane (około 10kkm jak nowe) razem z większymi zaciskami to od razu przetaczałem i było wszystko ok ;)

Jednak oddałem do toczenia

Opublikowano

Hej, muszę na biegu kupić żarnik d2s - macie jakieś sprawdzone miejsca za przyzwoitą kasę, żeby nie wtopić w 100% oryginały oryginałów?

Philips, Osram byle 4300k.

Opublikowano

Nie potrzebuję więcej niż 4300 ;) ale jak będzie 4500, 4800, ale z pewnego miejsca to nie będę rozpaczał ;) Nie chcę kupić podróbek, bo nie mam czasu i ochoty na udowadnianie, że sprzedający jest oszustem ;)

Jak macie sprawdzonych dostawców, to śmiało ;) póki co tylko intercars chodzi mi po głowie...

Opublikowano

GR_BKP, jak chcesz tanio i dobrze to tylko PRIME 4800K świecą na biało, miałem używałem, nie gasną świecą tak jak dobry oryginalny philips 8-) więcej na pw jeśli miałbyś pytania

Opublikowano

Rozumiem,ogólnie mi serwis kołował i d1s więc nie pomogę,ale wsadzili właśnie philips xenstart i od 90kkm świeci bardzo ok ;)

Opublikowano

polo33, z ciekawości puść PW co to jest ;)

[ Dodano: 10 Lipiec 2014, 16:01 ]

Zadzwoniłem do sprzedawcy z allegro, który ma Philipsy, Osram i te Prime. Pogadałem, wziąłem Philipsy, mam nadzieję, że będą OK.

Opublikowano

Podejrzewam,ze mamy tutaj jakiegos speca/sprzedawce aut VW:

Pytanie:

- jaka jest grubosc lakieru na nowym VW CC 2013r i czy moze byc roznica w grubosci lakieru miedzy wersja EU a USA ?

Opublikowano

Jesli to ma być na cacy to jedyna odpowiedź - zdjąć i pomalować, a jeśli tylko na chwile poprawić wygląd i pozbyć się krwistej rudości to potraktuj to nierozcieńczonym Aluxem, który bardzo skutecznie niweluje powierzchniowe naloty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.