Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam zestawu do swojej pierwszej polerki, jakie pady polecicie dla nowicjusza ? lakier do korekty nie ma głębokich rys, jedynie widoczne pod światło i hologramy. Lakier nie wiem czy twardy czy miękki ( Fiat Grande Punto ).

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

co polecacie jako one step do usunięcia rys po niewłaściwym myciu? może być do zastosowania na maszynie jak i ręcznie.

Opublikowano

co polecacie jako one step do usunięcia rys po niewłaściwym myciu? może być do zastosowania na maszynie jak i ręcznie.

Opublikowano

Z instrukcji 4nano Glass Anti Fog:

"Zaleca się przygotowanie powierzchni środkiem 4nano Final Wipe Off lub płynem z dużą zawartością alkoholu."

IPA się do tego nadaje czy to już delikatna przesada? :o

Opublikowano

Z instrukcji 4nano Glass Anti Fog:

"Zaleca się przygotowanie powierzchni środkiem 4nano Final Wipe Off lub płynem z dużą zawartością alkoholu."

IPA się do tego nadaje czy to już delikatna przesada? :o

Opublikowano

Adrian nikt Ci nie napisze konkretnie nazwy sklepu bo to nieładnie. Wypisz sobie co potrzebujesz i sprawdż dostępność. Ceny raczej są wyrównane,patrz na koszt wysyłki,promocje itd. Czasem trafia sie darmowa wysyłka.

Ja szukając 10 produktów przeglądałem różne sklepy bo nie każdy miał wszystko to co chcialem.

Opublikowano

Adrian nikt Ci nie napisze konkretnie nazwy sklepu bo to nieładnie. Wypisz sobie co potrzebujesz i sprawdż dostępność. Ceny raczej są wyrównane,patrz na koszt wysyłki,promocje itd. Czasem trafia sie darmowa wysyłka.

Ja szukając 10 produktów przeglądałem różne sklepy bo nie każdy miał wszystko to co chcialem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.