Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest oddzielny temat o zapachach do aut :) I tyle ile osób tyle ulubionych i polecanych zapachów. Zapytaj poprzednika czego używał to będziesz miał ten sam, który Ci się podoba.

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Miał ktoś do czynienia z ta maszyna: Maszyna rotacyjna Liquid Elements Storm S2000? Warta tych pieniędzy ? Mam już DA ale potrzebuje rotacje w miarę tania.

Opublikowano
Miał ktoś do czynienia z ta maszyna: Maszyna rotacyjna Liquid Elements Storm S2000? Warta tych pieniędzy ? Mam już DA ale potrzebuje rotacje w miarę tania.

Ja taką posiadam i mogę ją polecić, z tym, że niestety oryginalne szczotki do niczego się nie nadają, należy je od razu wymienić na te makity, stabilizacja działa i jest soft start. Myślę, że za tą cenę nie ma konkurencji :)

Opublikowano

panowie jestem w trakcie korekty jeszcze dziś coś mogę domówić....

Potrzebuje ultra, hiper, mega miękki pad 150mm

Wykańczam monzerną SF 4000 na FLEXIPADS BLADE CZARNA FINISHING i to jeszcze nie to.

Są jeszcze gdzie nie gdzie malutki ryski :o

Jakie rady i propozycje?

Opublikowano

Wszyscy zachwalali i polecali Urbana czarnego i ja takiego właśnie kupilem.

Opublikowano

Gilotyn@, mam taki super miękki LC niebieski z takimi małymi wklęśłymi kółkami. Nie wiem jak się ma do tego Twojego flexi ale jest dużo bardziej miękki od czarnego urbana

Opublikowano

Tomek zamówiłem czarnego urbana wczoraj, szkoda że odczytałem twojego postu.

Na przyszłość domówię i LC :ad:

Swoją drogą bałem się rotacji, ale po wczorajszym dniu widzę że nie ma czego :mrgreen:

Opublikowano

Na szybko, najwyżej pójdzie pytanie do wątku o woskach:

- co pod Colli 845 aby spokojnie wytrzymało zimę (jaki cleaner)?

SRP? Duragloss #601? VP Achilles? - te akurat mam, może oczywiście być coś innego...

Opublikowano

czy na forum nadal jest gdzies temat odnosnie wyceny czesci samochodowych jednej z firm nie pamietam czy to byl partenr forum czy tez nie, ale nie moge teraz znalezc tego watku ? A moze ktos ma namiary na zaznajomiony sklep z zarowkami ksenonowymi ?? :)

Opublikowano

mam problem z karcherem. Wczoraj po podłączeniu zaczał mi dziwnie pulsacyjnie przerywać, aż czuć było na wężu jak pulsuje. Ciśnienie daje ale jakby troche mniejsze niż zazwyczaj. Pomyslałem że to jego koniec, aczkolwiek z ciekawości załozyłem inna dysze i zaczał chodzić normalnie. Mozliwe że dysza jest przytkana czy coś ? mam nadzieje że da się ją dokupić w miare rozsądnej kasie

Opublikowano
czy na forum nadal jest gdzies temat odnosnie wyceny czesci samochodowych jednej z firm nie pamietam czy to byl partenr forum czy tez nie, ale nie moge teraz znalezc tego watku ?

to był partner o nicku Autohity24 i tak też wpisz w wyszukiwarkę, bo go już nie ma, dobre ceny ma, sam od niego kupowałem ;)

Opublikowano
mam problem z karcherem. Wczoraj po podłączeniu zaczał mi dziwnie pulsacyjnie przerywać, aż czuć było na wężu jak pulsuje. Ciśnienie daje ale jakby troche mniejsze niż zazwyczaj. Pomyslałem że to jego koniec, aczkolwiek z ciekawości załozyłem inna dysze i zaczał chodzić normalnie. Mozliwe że dysza jest przytkana czy coś ? mam nadzieje że da się ją dokupić w miare rozsądnej kasie

Pewnie dysze masz przytkaną miałem podobnie z myjka PArkside nie dawało ciśnienia na jednej z lanc jak masz taki szpikulec metalowy do dyszy to nim poprostu przetkaj wylot z dyszy powinno pomóc.

Opublikowano

szpikulca nie mam, znalazłem na allegro lance za 50 zł, więc chyba jestem zmuszony zakupić

edit: znalazłem lance z 3 stopniową regulacją, warto się w to bawić ? obecnie mam zwykłą z płaskim strumieniem bez regulacji, tamta jest droższa ale ma funkcje 'podawania chemii" nie wiem czy to coś warte, dodam że mam małego karchera z serii K2

Opublikowano

weź igłę dużą grochową jak nie sięgnie to rozkręć trzpień (ja tak zrobiłem tez w parksidzie) i przetkaj. Na pewno wyjdzie taniej niż 50 zł.

Opublikowano

W1Michal, może i masz przytkaną dyszę ale warto też sprawdzić ciśnienie wody. U mnie jak mam słabe ciśnienie w kranie to karcher zachowuje się podobnie :o

Opublikowano
W1Michal, może i masz przytkaną dyszę ale warto też sprawdzić ciśnienie wody. U mnie jak mam słabe ciśnienie w kranie to karcher zachowuje się podobnie :o

to nie ciśnienie, na innej lancy jest ok, pocuduje igłą jak nie pomoże to kupie lance

Opublikowano
czym zabezpieczyć gumowe dywaniki ? 303 aerospace ? ;)

Całkiem dobry pomysł... do momentu aż nie trafisz na deszczową pogodę, wtedy dressing zejdzie. ;)

Wszystko inne czego próbowałem, niestety jest śliskie :dontknow:

Opublikowano
koch chemie nano magic plast care, jako jedyny bardzo ładnie odżywia dywaniki i nie jest ani trochę śliski

motyla noga, a miałem już nie kupować kosmetyków w tym roku :D:kox:

Dzięki kamil ;)

[ Dodano: 28 Sierpień 2013, 21:54 ]

Kurde, mały cytat ze strony jednego z partnerów:

Pielęgnuje i chroni wszelkie tworzywa sztuczne w obszarach zewnętrznych (elementy samochodów, opony).

Zastosowanie: Nałożyć produkt na czystą gąbkę, nakładać równomiernie na powierzchnię i odczekać do całkowitego wyschnięcia. Ewentualnie polerować miękką ściereczką. Nie stosować do powierzchni, dla których śliskość jest niepożądana.

:dontknow:

Kamil, Może masz jakieś dziwne dywaniki :dontknow:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.