mpadlewski Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jest oddzielny temat o zapachach do aut I tyle ile osób tyle ulubionych i polecanych zapachów. Zapytaj poprzednika czego używał to będziesz miał ten sam, który Ci się podoba.
Dojnik91 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Miał ktoś do czynienia z ta maszyna: Maszyna rotacyjna Liquid Elements Storm S2000? Warta tych pieniędzy ? Mam już DA ale potrzebuje rotacje w miarę tania.
N20 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Miał ktoś do czynienia z ta maszyna: Maszyna rotacyjna Liquid Elements Storm S2000? Warta tych pieniędzy ? Mam już DA ale potrzebuje rotacje w miarę tania. Ja taką posiadam i mogę ją polecić, z tym, że niestety oryginalne szczotki do niczego się nie nadają, należy je od razu wymienić na te makity, stabilizacja działa i jest soft start. Myślę, że za tą cenę nie ma konkurencji
Gilotyn@ Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 panowie jestem w trakcie korekty jeszcze dziś coś mogę domówić.... Potrzebuje ultra, hiper, mega miękki pad 150mm Wykańczam monzerną SF 4000 na FLEXIPADS BLADE CZARNA FINISHING i to jeszcze nie to. Są jeszcze gdzie nie gdzie malutki ryski Jakie rady i propozycje?
pawelpp Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Wszyscy zachwalali i polecali Urbana czarnego i ja takiego właśnie kupilem.
Tomek WRO Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Gilotyn@, mam taki super miękki LC niebieski z takimi małymi wklęśłymi kółkami. Nie wiem jak się ma do tego Twojego flexi ale jest dużo bardziej miękki od czarnego urbana
Gilotyn@ Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Tomek zamówiłem czarnego urbana wczoraj, szkoda że odczytałem twojego postu. Na przyszłość domówię i LC Swoją drogą bałem się rotacji, ale po wczorajszym dniu widzę że nie ma czego
Yogibear Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Szukam środka do czyszczenia na bieżąco zacisków i felg. Co polecacie w tym kierunku ?
MrcinKsi Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ile waży nowa pełna butelka Meguiars Ultimate Compund? Około 0.52 kg
tango Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Na szybko, najwyżej pójdzie pytanie do wątku o woskach: - co pod Colli 845 aby spokojnie wytrzymało zimę (jaki cleaner)? SRP? Duragloss #601? VP Achilles? - te akurat mam, może oczywiście być coś innego...
kukis Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 czy na forum nadal jest gdzies temat odnosnie wyceny czesci samochodowych jednej z firm nie pamietam czy to byl partenr forum czy tez nie, ale nie moge teraz znalezc tego watku ? A moze ktos ma namiary na zaznajomiony sklep z zarowkami ksenonowymi ??
SEBOOL2006 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 odezwij sie na http://www.motohid.pl http://sklep.motohid.pl/pl/p/Ford-Focus ... -z-PMG/656
kukis Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Podziekował. A ma ktoś może namiary na jakiś sprawdzony sklep z łożyskami do kół w autku ?
W1Michal Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 mam problem z karcherem. Wczoraj po podłączeniu zaczał mi dziwnie pulsacyjnie przerywać, aż czuć było na wężu jak pulsuje. Ciśnienie daje ale jakby troche mniejsze niż zazwyczaj. Pomyslałem że to jego koniec, aczkolwiek z ciekawości załozyłem inna dysze i zaczał chodzić normalnie. Mozliwe że dysza jest przytkana czy coś ? mam nadzieje że da się ją dokupić w miare rozsądnej kasie
kedar Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 czy na forum nadal jest gdzies temat odnosnie wyceny czesci samochodowych jednej z firm nie pamietam czy to byl partenr forum czy tez nie, ale nie moge teraz znalezc tego watku ? to był partner o nicku Autohity24 i tak też wpisz w wyszukiwarkę, bo go już nie ma, dobre ceny ma, sam od niego kupowałem
kukis Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 mam problem z karcherem. Wczoraj po podłączeniu zaczał mi dziwnie pulsacyjnie przerywać, aż czuć było na wężu jak pulsuje. Ciśnienie daje ale jakby troche mniejsze niż zazwyczaj. Pomyslałem że to jego koniec, aczkolwiek z ciekawości załozyłem inna dysze i zaczał chodzić normalnie. Mozliwe że dysza jest przytkana czy coś ? mam nadzieje że da się ją dokupić w miare rozsądnej kasie Pewnie dysze masz przytkaną miałem podobnie z myjka PArkside nie dawało ciśnienia na jednej z lanc jak masz taki szpikulec metalowy do dyszy to nim poprostu przetkaj wylot z dyszy powinno pomóc.
W1Michal Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 szpikulca nie mam, znalazłem na allegro lance za 50 zł, więc chyba jestem zmuszony zakupić edit: znalazłem lance z 3 stopniową regulacją, warto się w to bawić ? obecnie mam zwykłą z płaskim strumieniem bez regulacji, tamta jest droższa ale ma funkcje 'podawania chemii" nie wiem czy to coś warte, dodam że mam małego karchera z serii K2
§Pablo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 weź igłę dużą grochową jak nie sięgnie to rozkręć trzpień (ja tak zrobiłem tez w parksidzie) i przetkaj. Na pewno wyjdzie taniej niż 50 zł.
EMPE Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 W1Michal, może i masz przytkaną dyszę ale warto też sprawdzić ciśnienie wody. U mnie jak mam słabe ciśnienie w kranie to karcher zachowuje się podobnie
Sebek96 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 czym zabezpieczyć gumowe dywaniki ? 303 aerospace ?
W1Michal Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 W1Michal, może i masz przytkaną dyszę ale warto też sprawdzić ciśnienie wody. U mnie jak mam słabe ciśnienie w kranie to karcher zachowuje się podobnie to nie ciśnienie, na innej lancy jest ok, pocuduje igłą jak nie pomoże to kupie lance
g.pajak Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 czym zabezpieczyć gumowe dywaniki ? 303 aerospace ? Całkiem dobry pomysł... do momentu aż nie trafisz na deszczową pogodę, wtedy dressing zejdzie. Wszystko inne czego próbowałem, niestety jest śliskie
kamilgt Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 g.pajak, koch chemie nano magic plast care, jako jedyny bardzo ładnie odżywia dywaniki i nie jest ani trochę śliski - przynajmniej u mnie
g.pajak Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 koch chemie nano magic plast care, jako jedyny bardzo ładnie odżywia dywaniki i nie jest ani trochę śliski motyla noga, a miałem już nie kupować kosmetyków w tym roku Dzięki kamil [ Dodano: 28 Sierpień 2013, 21:54 ] Kurde, mały cytat ze strony jednego z partnerów: Pielęgnuje i chroni wszelkie tworzywa sztuczne w obszarach zewnętrznych (elementy samochodów, opony). Zastosowanie: Nałożyć produkt na czystą gąbkę, nakładać równomiernie na powierzchnię i odczekać do całkowitego wyschnięcia. Ewentualnie polerować miękką ściereczką. Nie stosować do powierzchni, dla których śliskość jest niepożądana. Kamil, Może masz jakieś dziwne dywaniki
Rekomendowane odpowiedzi