Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już wiem, w czym tkwiło błędne przekonanie o obrotach. Włączając 2kę a później 3 i 4 byłem przekonany, że to obroty w tysiącach ... OK, mój błąd :wallbash::zly::wallbash:

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Co sądzicie o STROVELS Alfanol Truck jako APC do zewnątrz, zakamarków i mycia silnika? Testowałem stężenie 5% i pędzlując daje radę usunąć nawet smołę :-]

Mam dostęp do sporej ilości, to chcę to jakoś wykorzystać.

Opublikowano
Mam dostęp do sporej ilości, to chcę to jakoś wykorzystać.

najlepiej zrób test porównując z innymi środkami i zobaczymy co to warte

Opublikowano
to sie musiałeś postarać żeby nie znaleźć wcześniej odpowiedzi na to czy QD ROZCIEŃCZAĆ Z WODĄ.

obcy1234

Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności.

Wybacz sam sobie że masz problemy z pojmowaniem takiego słowa. ;)

jak już masz zamiar kogoś cytować to chociaż zadaj sobie tyle trudu aby wkleić cytat a nie starać się (nieudolnie) mi odgryźć, tym bardziej że coś co próbujesz cytować jest wyrwane z kontekstu krótkiej rozmowy ;)

Opublikowano

Tomasz91, dobra nie kłóć sie, jak nie masz zamiaru tutaj o nic pytać to nie pisz w tym temacie.

i nie tłumacz sie ironią...

takie 50/50 :/ , ma ktoś jakąś rade na to aby auto łapało mniej kurzu? na fotce jest po nawoskowaniu fk 1000, a kurz łapie niesamowicie, zresztą widać dokładnie. dodam ze jest to kurz zdobyty w ciągu jednego dnia... ( nie zwracać uwagi na swirle po lewej :song: )Obraz_095.jpg

Opublikowano

obcy1234, no ja bym z garażu nie wyjeżdżał żeby nie łapać kurzu o tej porze roku i przy tych temperaturach jak wszystko lata w powietrzu.

Opublikowano

Na szybko:

Co kupić do 100-150 zł, żeby przyjemniej się myło? To znaczy myję tak z grubsza 3-4 samochody tygodniowo, ale na razie jest to odkurzanie, mycie truskawą od ShinyGarage i jakąś marketowską rękawicą.

Myślałem o

- Fluffym (bo nie widzi mi się wycieranie jakimiś szmatami, po których i tak i tak zostają zacieki suche)

-Jakimś APC

-POORBOY'S WORLD NATURAL

I co jeszcze?

Opublikowano

apc vp nl jak duzo to ten 0,5 kupil bym jakiegos QD np finale ale ciezko za 150 zl dobrze sie bawic "D i z 3 pady megsa sobie dokup to aplikacji

Opublikowano

pytanie na ktorym dziale i gdzie dokladnie w castoramie lezy zestaw naprawczy do kwazara bo potrzebuje uszczelke do glorii i zlazilem caly sklep i nie znalazlem :/

Opublikowano
pytanie na ktorym dziale i gdzie dokladnie w castoramie lezy zestaw naprawczy do kwazara bo potrzebuje uszczelke do glorii i zlazilem caly sklep i nie znalazlem :/

Na dziale ogrodniczym... Przynajmniej w tych Casto, w których byłem są całe regały z Kwazarami :)

Opublikowano
Co kupić do 100-150 zł, żeby przyjemniej się myło?

Rękawice CarPro 8-) Dwa level'e wyżej... czujesz się jak hrabia 8-):evil:

Opublikowano
Co kupić do 100-150 zł, żeby przyjemniej się myło?

Rękawice CarPro 8-) Dwa level'e wyżej... czujesz się jak hrabia 8-):evil:

Ciut tańszy jest carbon collective Concours Wash Mit :) A też czujesz się elitarnie :D

Opublikowano

[OffTopick mode on]: :lol:

Pytanie do "hondziarzy" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

jakie jest największe/najlepsze/najbardziej meryoryczne w Polsce forum użytkowników Hondy. Tata chce się gdzieś zarejestrować bo ma jakiś problem techniczny i chce poczytać.

podeślijcie jakiś adres www

[/OT]

Opublikowano

piszczek, jak już ktoś pięknie na forum stwierdził - Dimer to chemia do czołgów,

na wosk nada się tylko w celu pożarcia. ;)

• Moderator
Opublikowano
[OffTopick mode on]: :lol:

Pytanie do "hondziarzy" :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

jakie jest największe/najlepsze/najbardziej meryoryczne w Polsce forum użytkowników Hondy. Tata chce się gdzieś zarejestrować bo ma jakiś problem techniczny i chce poczytać.

podeślijcie jakiś adres www

[/OT]

Jak jezdzilem civiciem to byl http://www.civicklub.pl/forum/

Opublikowano
dimer, co o nim powiecie. nadaje się do mycia samochodów? nie będzie szkodliwy dla woskow itp.?

ja bym się wstrzymał z kupnem dimera do mycia karoserii, chyba, że chcesz umyć silnik albo coś... np jak tu

[ Dodano: 22 Czerwiec 2013, 13:25 ]

Jakie są ceny na forum za sampler Carbona i Glasura?

Opublikowano

Mam takie pytanie ( męczy mnie )

czy do pianownicy typu Epoca Tec ( wlewa się pierwsze Piane a później wode czy odwrotnie ? ) 50ml Shiny Garage na 2L wody

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.