Swoop Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 już wiem, w czym tkwiło błędne przekonanie o obrotach. Włączając 2kę a później 3 i 4 byłem przekonany, że to obroty w tysiącach ... OK, mój błąd
krzygaj Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Co sądzicie o STROVELS Alfanol Truck jako APC do zewnątrz, zakamarków i mycia silnika? Testowałem stężenie 5% i pędzlując daje radę usunąć nawet smołę Mam dostęp do sporej ilości, to chcę to jakoś wykorzystać.
Swoop Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Mam dostęp do sporej ilości, to chcę to jakoś wykorzystać. najlepiej zrób test porównując z innymi środkami i zobaczymy co to warte
Tomasz91 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 to sie musiałeś postarać żeby nie znaleźć wcześniej odpowiedzi na to czy QD ROZCIEŃCZAĆ Z WODĄ. obcy1234 Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności. Wybacz sam sobie że masz problemy z pojmowaniem takiego słowa. jak już masz zamiar kogoś cytować to chociaż zadaj sobie tyle trudu aby wkleić cytat a nie starać się (nieudolnie) mi odgryźć, tym bardziej że coś co próbujesz cytować jest wyrwane z kontekstu krótkiej rozmowy
obcy1234 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Tomasz91, dobra nie kłóć sie, jak nie masz zamiaru tutaj o nic pytać to nie pisz w tym temacie. i nie tłumacz sie ironią... takie 50/50 , ma ktoś jakąś rade na to aby auto łapało mniej kurzu? na fotce jest po nawoskowaniu fk 1000, a kurz łapie niesamowicie, zresztą widać dokładnie. dodam ze jest to kurz zdobyty w ciągu jednego dnia... ( nie zwracać uwagi na swirle po lewej )
thrashy Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 obcy1234, normalnie umyj auto na dwa wiadra, powinno pomóc, Colli podobnie łapie kurz do pierwszego mycia.
Yasiek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 obcy1234, no ja bym z garażu nie wyjeżdżał żeby nie łapać kurzu o tej porze roku i przy tych temperaturach jak wszystko lata w powietrzu.
czarekn Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Na szybko: Co kupić do 100-150 zł, żeby przyjemniej się myło? To znaczy myję tak z grubsza 3-4 samochody tygodniowo, ale na razie jest to odkurzanie, mycie truskawą od ShinyGarage i jakąś marketowską rękawicą. Myślałem o - Fluffym (bo nie widzi mi się wycieranie jakimiś szmatami, po których i tak i tak zostają zacieki suche) -Jakimś APC -POORBOY'S WORLD NATURAL I co jeszcze?
GrzegorzLU Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 apc vp nl jak duzo to ten 0,5 kupil bym jakiegos QD np finale ale ciezko za 150 zl dobrze sie bawic "D i z 3 pady megsa sobie dokup to aplikacji
maciekd24 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 pytanie na ktorym dziale i gdzie dokladnie w castoramie lezy zestaw naprawczy do kwazara bo potrzebuje uszczelke do glorii i zlazilem caly sklep i nie znalazlem
LoozaQ Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 pytanie na ktorym dziale i gdzie dokladnie w castoramie lezy zestaw naprawczy do kwazara bo potrzebuje uszczelke do glorii i zlazilem caly sklep i nie znalazlem Na dziale ogrodniczym... Przynajmniej w tych Casto, w których byłem są całe regały z Kwazarami
g.pajak Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Co kupić do 100-150 zł, żeby przyjemniej się myło? Rękawice CarPro Dwa level'e wyżej... czujesz się jak hrabia
Mess Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Co kupić do 100-150 zł, żeby przyjemniej się myło? Rękawice CarPro Dwa level'e wyżej... czujesz się jak hrabia Ciut tańszy jest carbon collective Concours Wash Mit A też czujesz się elitarnie
franz80 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Mam pytanko czy speed demon detailer od surf city garage zje zymol carbona?
piszczek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 dimer, co o nim powiecie. nadaje się do mycia samochodów? nie będzie szkodliwy dla woskow itp.? jesli jest ok to w jakich proporcjach [ Komentarz dodany przez: rychu: 21 Czerwiec 2013, 11:38 ] Zacznij używać: http://forum.kosmetykaaut.pl/search.php?mode=results
FSO-Team Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 [OffTopick mode on]: Pytanie do "hondziarzy" jakie jest największe/najlepsze/najbardziej meryoryczne w Polsce forum użytkowników Hondy. Tata chce się gdzieś zarejestrować bo ma jakiś problem techniczny i chce poczytać. podeślijcie jakiś adres www [/OT]
Góruś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Hondatech.pl ? Jak mialem ATR'a to z tego korzystałem.
miw Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 piszczek, jak już ktoś pięknie na forum stwierdził - Dimer to chemia do czołgów, na wosk nada się tylko w celu pożarcia.
Piotrek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 franz80, Połknie w całości Nic mu nie będzie, spokojnie używaj.
Moderator krd Opublikowano 21 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 [OffTopick mode on]: Pytanie do "hondziarzy" jakie jest największe/najlepsze/najbardziej meryoryczne w Polsce forum użytkowników Hondy. Tata chce się gdzieś zarejestrować bo ma jakiś problem techniczny i chce poczytać. podeślijcie jakiś adres www [/OT] Jak jezdzilem civiciem to byl http://www.civicklub.pl/forum/
dzinkins Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 piszczek, jak już ktoś pięknie na forum stwierdził - Dimer to chemia do czołgów, na wosk nada się tylko w celu pożarcia. Lepiej bym tego nie określił
Bazuka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 dimer, co o nim powiecie. nadaje się do mycia samochodów? nie będzie szkodliwy dla woskow itp.? ja bym się wstrzymał z kupnem dimera do mycia karoserii, chyba, że chcesz umyć silnik albo coś... np jak tu [ Dodano: 22 Czerwiec 2013, 13:25 ] Jakie są ceny na forum za sampler Carbona i Glasura?
Treys Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Mam takie pytanie ( męczy mnie ) czy do pianownicy typu Epoca Tec ( wlewa się pierwsze Piane a później wode czy odwrotnie ? ) 50ml Shiny Garage na 2L wody
Moderator Eryczek Opublikowano 22 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Bazuka, Glasura mozna kupić tylko w dużym słoiku. Sampler Carbona jest wystawiony na giełdzie
Yogibear Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Chce nałożyć cliner dodo lime prime nie wiem jak go ugryźć, nim się poleruje aż do wypracowania ? Jak to z nim jest ?
Rekomendowane odpowiedzi