Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
bo taka jest ogólna opinia?

Bo mam :) Ma praktyczniejszy uchwyt i wygląda jak Makita :) W działaniu nie porównam, ale moją pracuje się dobrze...

przeciez ta power up... jest lzejsza

???

K2 Pro L5315 - 2,8kg

Power Up 78950 - 3,4kg

:-]

Opublikowano

manio49, dobrze wiedziec, bo tak dzisiaj jak łaziłem po sklepie i taka mi wpadla w oko, a sprzedawca namawial ze dobra wszyscy biorą i nie narzekają :kox: . cena 200 zł to nie duzo a widze ze na necie drozej.

Opublikowano

Chce odświeżyć lakier w aucie w planach mam użycie:

UC na średnim padzie i SF4000 na miękim padzie.

Sprawdzi się ta kombinacja ?

Auto ma lakier w dobrym stanie.

Opublikowano

mógłby mi ktoś powiedzieć czy taki efekt kropelkowanie jest zadowalający wcześniej był polerowany żółtym padem 3m i potem turtle niebieski do metalicu . kładłem do pionowymi ruchami bo przeczytałem gdzieś na forum żeby nie kłaść kołami. jak wam się widzi?

CAM00221.jpg

CAM00221.jpg?tsid=20130613-070528-40706596

Opublikowano

Na tej miniaturze widać jedną plamę... Weź wklej większe zdjęcie.

EDIT:

Sorki ale u mnie na nie mytym miesiąc samochodzie, po deszczu wygląda to lepiej... Siuwaks do zmiany

• Administrator
Opublikowano

Wszystkie trzy powyższe posty tylko wprowadzają w błąd. Tam ZDECYDOWANIE coś siedzi, kropelkowanie to tylko pochodna ochrony jaką daje wosk.

Nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę te wszystkie posty ekspertów, którzy na widok trochę gorszego kropelkowania krzyczą "lipa, tu już nic nie siedzi" :roll:

Opublikowano
Nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę te wszystkie posty ekspertów, którzy na widok trochę gorszego kropelkowania krzyczą "lipa, tu już nic nie siedzi" :roll:

teraz wszyscy się rzucą na

turtle niebieski do metalicu

co słabo kropelkuje ale siedzi rok na aucie :lol:

• Administrator
Opublikowano

Wyborny żart :good: ale w sumie forumowicze tego forum nie potrafią inaczej reagować na wytknięcie niewiedzy. Życzę więc powodzenia w dalszym "pomaganiu" innym userom :)

Opublikowano

Evo, rozumiem, że mówisz, o własnym doświadczeniu a nie przypuszczeniach co do tego wosku akurat, ale może masz rację, niektórzy uczą się całe życie, a inni ... myślą, że pozjadali wszystkie rozumy

Opublikowano

Panowie spokojnie ten kosmetyk kosztował mnie 19 zł. Wg Mnie za tą cenę jakaś ochrona jest. Nie ma się co spinać. Dla jednych wosk musi być z górnej półki a jednym starczy ten. Dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Witam po długiej nie obecności na forum.

Mam prośbę wypadłem z obiegu i szukam teraz porady.

Samochód szary metalik 4 lata, drobne ryski ale raczej lakier zadbany. na drzwiach kropki od asfaltu

Do tej pory tylko , szmpon Meguiar's Gold Class Car Wash i Collinite 476.

chciałbym teraz użyć jakiegoś Cleanera.

Co byście polecili ?

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.