Moderator Eryczek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Działa - otrzymałem cios prestiżu pięścią w oko trochę PRAWDZIWEJ NIEMIECKIEJ techniki i człowiek się gubi
DZIADU Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 wcześniej pre wash a potem pedzelkowanie APC czy odwrotnie???
Capaz Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jaki może być powód kosmicznego problemu ze spolerowaniem wosku? Sprawdziłem kilka topowych fibr i każda maże wosk, zamiast spolerować.
kubik Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jaki może być powód kosmicznego problemu ze spolerowaniem wosku? Sprawdziłem kilka topowych fibr i każda maże wosk, zamiast spolerować. Wilgoć w powietrzu potrafi zepsuć zabawę fest
soll Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jaki może być powód kosmicznego problemu ze spolerowaniem wosku? Sprawdziłem kilka topowych fibr i każda maże wosk, zamiast spolerować. Wilgoć w powietrzu potrafi zepsuć zabawę fest Dokładnie! A dzisiaj np. w Łodzi była wilgotność wysoka, nawet nie wspominam o opadach (przyszły po południu, wcześniej pokropiło), ale o powietrzu które było prawie lepiące
Swoop Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 wcześniej pre wash a potem pedzelkowanie APC czy odwrotnie??? prewasch + pędzelkowanie a później apc + pędzelkowanie
Geno Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 gruby_RS, a do pierwszego VAGowca to PW nie łaska ? Oj Paweł, Paweł, chyba się ostatnio nie rozumiemy
moog Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Po podłączeniu myjki włącza i wyłączoa się zamoistnie . Natomiast myć można normalnie. Jak spust jest naciśnięty to jest git ciśnienie też jest, i nie wyłącza się tylko dziwnie pracuje w trybie stand by ... ? spotkał się ktoś z takim problemem. http://sdrv.ms/1aQv1ZR
DZIADU Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 wcześniej pre wash a potem pedzelkowanie APC czy odwrotnie??? prewasch + pędzelkowanie a później apc + pędzelkowanie APC też z pianownicy czy już nie?
Vaxh Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 APC też z pianownicy czy już nie? Nie to już z jakiejś butelki z atomaizerem + pędzelek
damin Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Czy może po nałożeniu AIO wygrzałeś go lub odczekałeś kilka-kilkanaście godzin, następnie wypolerowałeś wypociny i dopiero po tym poszedł wosk? Nie przesadzajmy ... przecież cherry to nie wosk naturalny . Do tej pory myślałem, że tak należy robić. Chyba, że się myliłem?
Bazuka Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Czy VP Blue Gel to dobry wybór do felg chromowanych?
Biszkopt Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 moog, ja tak miałem w swojej Black&Decker. Nie wiem niestety co to się popsuło, bo myjka była tania, to nie chciałem w nią inwestować. Ale padła - na koniec nie nabijała ciśnienia. Silnik chodził a cisnienia niet. Co prawda z rok albo i więcej tak chodziła jak opisałeś zanim padła. Miałem teorię, że jakiś zaworek w środku nie trzymał i upuszczal ciśnienie. I wtedy dobijała co chwilę ciśnienie. Ale to tylko teoria, bo nie rozbierałem jej.
wolny Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jaki preparat uzyc do szyb by wystapiło ładne kropelkowanie jak na lakierze?
obcy1234 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 czy taki zestaw nada sie do pierwszego polerowania średnio zniszczonego lakieru : http://showcarshine.pl/876-menzerna-zes ... -pack.html ?
Swoop Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dokładniej... dokładniej, to przydało by się poczytać forum, na co przez rok była nie jedna okazja choćby http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 08&start=0
wojtassss Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dokładniej... RainX Rain Clear 4nano premium vision GTechniq G1 Car Pro Cquartz FlyBy30 Kit i wiele wiele innych kolejność przypadkowa
KesioBest Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jeżeli mechanicznie to jakim padem polerować Meguiars Ultimate Compound?
szymon Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 ile musze czekac abym mogl polozyc druga warstwe glasura
kubik Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jeżeli mechanicznie to jakim padem polerować Meguiars Ultimate Compound? Polish lub Cutting
KesioBest Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 A może trochę dokładniej? Bo o polerce mechanicznej nie wiem zbyt wiele.
Vaxh Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 KesioBest, polish np żółty 3m, cutting zielony 3m. poczytaj trochę forum to będziesz wiedział
Rekomendowane odpowiedzi