Moderator Domel Opublikowano 23 Lipca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 inco, Ja tutaj nikogo nie obrazam ja tylko mowie ze takie widoki zawsze wywoluja usmiech na mojej twarzy "nasze drugie polowki" wcisniete przy scianie "pilnujace" auta Zawsze mi sie to rzuca w oczy pzdr.
qbejs Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Ustawić aut wyspowo się nie dało - padaly teksty, że stoją ludzie albo ekipami albo wogóle etc. Ogólnie podejście niektórych ekip mnie bardzo zniesmaczyło. Co do odwiedzających, to ja naprawdę nie wiem - podczas imprezy kogo się nie pytałem to spoko, bez szkód i ogólnie bez problemu. Po imprezie jak rok temu, każdy ma lakier do korekty Na przyszłość trzeba poprostu być przy swoim aucie, bo niektórzy usilnie chcieli pogadać z właścicielami, ale przez pół dnia nikt się nie pokazał przy pojeździe. Poza tym w tym roku na tyle ile mogliśmy, zdobyliśmy słupki z pasami by wymusić pewne ciągi komunikacyjne i odgrodzić auta skrajne etc. Proszę więc o nie powielanie plotek. NIKT nie zgłosił żadnych problemów z tytułu odwiedzających ani tym bardziej szkód. Nasz democar Shine Clinic ( bordowe e34 na OZ Mito ) stał nieogrodzony, w przejściu koło hal i schodów ruchomych. Przewinęło się ogrom osób, nie odganialiśmy nikogo od macania lakieru - efekt po przetarciu QD auta zero szkód.
Marcin P. Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Bardzo dobrym pomysłem byłaby tablica przy wejściu z prośbą o niedotykanie aut lub tego typu nadruk na biletach. Na The Best of u Mapeta przed wejściem stała tablica i problem dotykania był zminimalizowany.
qbejs Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Na biletach miała być takowa informacja, ja ze swojej strony podkreślałem ten fakt w mediach lokalnych.
Adamek Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 ponoć były przypadki porysowania samochodu, czy też powgniatania membran w głośnikach... Membrany zostały poniszczone w grafitowej Vectrze B mojego dobrego kolegi...
michałoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Membrany zostały poniszczone w grafitowej Vectrze B mojego dobrego kolegi... Unixa?
GracjanS4 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Membrany zostały poniszczone w grafitowej Vectrze B mojego dobrego kolegi... Unixa? Tak
qbejs Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Szkoda, że nie powiedział tego nikomu z organizatorów.
borowa Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Byłem, widziałem, podobało mi się. Jeżeli będzie kolejna edycja za rok, na pewno zawitam W którym aucie zakochałem się? Czerwone Corrado z V6 3.6 pod maską, eh
qbejs Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=l7aCS2l5_XY
Adamek Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Palant z Ferrari pokazał na zakończenie... Dobrze, że piesek mu na ulicę nie wyskoczył!
Administrator AreK Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Gdyby nie wątek z ferrari byłby fajny film, a tak?
qbejs Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 No Pan chciał się popisać, nic dodać nic ująć A tu oficjalny materiał podsumowujący imprezę. http://www.vimeo.com/72029460
Griffe Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jak zwykle super podsumowanie
Rekomendowane odpowiedzi