Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Dystrybutor
Opublikowano

najlepiej ręcznie bo wiertarką możesz sobie dodatkowej roboty narobić a skoro napracujesz się nad polerką po co psuć efekt malowaniem tej felgi bezbarwnym piszemy o feldze lato

Opublikowano

Jeżeli chodzi o letnia to dokładnie tak jak piszesz bez lakieru. Czyszczenie i niwelowanie zarysowań oczywiście papierem różnej gradacji ręcznie. A co do polerki jakiś konkretny filc, konkretna pasta polerska? Najlepiej polerkę robić mechanicznie czy tez ręcznie? A co do zimowych to się zastanawiałem nad tym lakierem bezb. czy całkowicie dac sobie spokój potraktowaćje podkładem i jakąś farbą? wiadomo warunki zimowe sól itd.

• Dystrybutor
Opublikowano

ważne jest by kupić filc polerski bo można nieraz trafić na badziewie do innego celu przeznaczone a pasta ja używam autosol lub automax

• Dystrybutor
Opublikowano

dekielki to chyba plastikowe? lakier się utlenił więc zeszlifować i pomalować

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Orientujecie się tak mniej więcej oczywiście ile mi może pójść najpierw (autosolu metal) nastepnie na wykończenie (mothers i tutaj się zastanawiam czy 'Mag & Aluminum Polish' czy 'Billet Metal Polish') na 4 felgi? bo nie wiem ile zamawiać, bo są różne pojemności.

• Dystrybutor
Opublikowano
Orientujecie się tak mniej więcej oczywiście ile mi może pójść autosolu metal nastepnie na wykończenie mothersa na 4 felgi? bo nie wiem ile zamawiać, bo są różne pojemności.
napisz jakie felgi czy cale czy tylko ranty