Gardor Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Fredi88 napisał: cokolwiek to domyje. Czy ta piana cokolwiek domywa? Bo jak porównywałem np. z Magi to Yeti wypadło słabo.
Fredi88 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Tego nie wiem... auta do offroadu nie używam latem robi co ma robić... zimą zostaje film brudu. Magi nie miałem więc nie porównam. Tak czy siak temat o stężeniach a u mnie stężenia zalecane dawały i tak zbyt gęstą pianę.
orzel_man Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Trochę spóźniony ale odpowiadam. wg mnie UNIQUE Zeus dawał dużo lepszy efekt niż Yeti Tropical forest. Szkoda tylko że ta yeti taka duża następna w kolejce chyb ashiny garage bo niezła jest z tego co czytam. albo Blink HD Foam Almond jak tylko uda się gdzieś dostać.
batinta Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2017 Nie powiem żeby SG było tak dobre jak Yeti.Właśnie przesiadłem się na Yeti i nie ma porównania.SG daje podobny efekt jak Tenzi Neutral pink.
orzel_man Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2017 ooo. dobrze wiedzieć. w takim razie nie ma chyba co ćwiczyć. Odpalam zeusa jak tylko skończy się adbl. byłem bardzo zadowolony z tej piany i dodatkowo świetnie pachnie.
Tyberiusz Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2018 Shiny Garage Snow Fruit Foam 35 ml/ 1l ciepłej wody - piana ok, końcówka z 3 filcami, - Alta foam 2000 Fireball Premium Active Snow Foam Ktoś używał w pianownicy ręcznej?
mr.overshoe Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 Używał ktoś takiego zestawu? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi