bulpit Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 21 października rusza budowa myjni przy ulicy Krakowskiej 124-126 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 bulpit, nareszcie, bo nie ma gdzie auta umyć w mieście Znasz może szacunkowy czas zakończenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 najwyższa pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Robota idzie pełną parą Ciężki sprzęt na miejscu ostro walczy, przyłącza widzę że też się robią i bardzo dobrze Czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Pytanko mam koledzy, czy macie jakąś myjnie do której jak pojedziecie wiecie że umyją wam auto nie wycierając ścierą i środki użyte będą troszkę lepsze niż ludwik? Zima się zbliża, raczej na bezdotyku auta się nie ogarnie (a niestety nie mam garażu itp). No i żeby mycie nie kosztowało worek złota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 W pasazu grunwaldzkim daja rade. Raz wprawdzie mylem (z zimowego syfu) i szkod nie narobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulpit Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Zima się zbliża, raczej na bezdotyku auta się nie ogarnie Błędne myślenie. Jeszcze trochę cierpliwości i ruszy myjnia na Krakowskiej (przy ŚLIMAKU) a tam czy to lato czy to zima auto swe domyjesz. Programy od 1 do 4 są na ciepłej wodzie a suszarką wydmuchasz wodę z pod uszczelek, klamek, zamków i auto rano otwierasz bez problemu. Wiem bo sam testowałem przy -12 stopniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No mam nadzieję że lada moment otworzą w sumie będę miał bardzo blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jak będzie w miarę sucho to pewnie tam od czasu podjadę na odszczurzenie auta. Jeśli będzie breja zimowa na ulicach to jechanie na drugi koniec miasta mija się z celem bo po umyciu i powrocie na drugi koniec Wrocławia auto znów będzie uwalone... Co do zimowego mycia to potwierdzam - nie raz myłem na Kępińskiej auto mocno uwalone solą i breją i nie dość, że wszystko ładnie schodziło to jeszcze nie było problemów z uszczelkami itp, choć nie używałem suszarki (może dlatego, że przed zimą uszczelki zawsze smarnę jakimś preparatem do tego celu). Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsiemKilo Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Potwierdzam, że dobrze zabezpieczone uszczelki nie stwarzają problemów zimą. Jednak jak ma sie auto otwierane tylko z kluczyka to może zrobić sie problem i wcześniejsze wysuszenie niewiele pomoże. Korzystałem z myjni na kępińskiej zeszłej zimy kilka razy i domywanie auta naprawdę było bardzo dobre, ale jeśli chodzi korzystanie z suszarki w zimie to jestem na nie . W minusowych temperaturach przewód od suszarki był cały skuty lodem, był ciężki a jak przypadkowo otarł mi sie o lakier to naszczęście obeszło się bez ran na lakierze Więcej napewno sie skuszę na suszenie auta w srodku zimy ale mycie jeździł będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Czy ta piana XXL była bezpieczna dla wosków ??? Bo zastanawiam się czy nie będę tam jeździł ze swoją ręczną pianownicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Zjadała aż piszczało. Jej cel to dobrze domywać, a nie pieścić woski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 ktoś wie kiedy otwierają myjnię przy ślimaku? [ Dodano: 14 Listopad 2013, 10:33 ] Sami sobie odpowiem, bo dzisiaj tamtędy przejeżdżałem Na moje oko to myjnia (przy ślimaku, ul. Krakowska) w tym roku nie ruszy, grzebią się jeszcze w ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulpit Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Co do myjni na Krakowskiej przy ślimaku. 18.11.2013 zakończą się prace ziemne 19.11.2013 ruszamy z układaniem kostki i montażem konstrukcji oraz technologii. Etap ten zajmie około 2 tygodni i myjnia będzie funkcjonowała. Ale. Jak zawsze musi być jakieś ale Od nadzoru budowlanego trzeba jeszcze uzyskać dopuszczenie do użytkowania obiektu. Ale jestem dobrej myśli że w połowie grudnia ruszymy z myciem Trzymajcie kciuki i módlcie się za dobrą pogodę i o to aby nadzór budowlany szybko przyszedł na odbiór obiektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Dzięki za info - dzisiaj byłem specjalnie w kościele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 miejscówka jak dla mnie super więc bede stałym klientem, trzymam kciuki za planowe otwarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Kiedy otwarcie? Gdzie teraz myc auto oprocz Autospa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Strzegomska-Rogowska powstaje myjnia na 99% CMK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ooooo - Strzegomska/Rogowska to zawsze jednak bliżej mi tam niż do Krakowskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteropa Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jakies nowe info w sprawie otwarcia Krakowskiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Byłem w tygodniu na bezdotyku na Wyszyńskiego przy Jaracza koło Shella. Nie polecam. Mycie podstawowe jest szamponem, ciśnienie niby mocne ale nie domywa. Po całości zabiegu stwierdziłem, że VPNSF jest mocniejsza niż tamtejszy szampon. Auto było tak samo brudne jak przed tym "myciem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodi Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kiedy otwarcie? Gdzie teraz myc auto oprocz Autospa? Właściwe pytanie to: Gdzie myć? W Autospa nie ma niestety aktywnej piany. Mycie jest proszkiem. Chyba trzeba będzie wyciągnąć myjkę + pianownicę z pakamery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ja na chwile obecna uskuteczniam mycie na BP na Legnickiej (skrzyzowanie z Milenijna). Nikt sie poki co nie czepia o wiadra, a bylem juz z 3 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Na Autospa lub innym bezdotyku jest możliwość nalania wody do wiareka? Czy lepiej zakupić pokrywki i wieźć wodę z domu? Nie chce mi się w domu sprzętu rozkładać, za zimno, zaraz ciemno A tu hyc szybko umyję i do garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Lepiej weź z domu - napełniane z lancy trwa bardzo długo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi