Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hallo hallo pierwsza propozycja spotkania się na pogaduchy i zapoznanie to ten czwartek jakoś pod wieczór. Miejsce jeszcze nie znane. Może na parkingu koło Mak Chemii lub np. Bezdotyk na Rawskiej. Kto zainteresowany niech pisze czy pasuje i o której no i może propozycja z innym miejscem.

Opublikowano

Gdzie na dwa wiadra można umyć w Elblagu? Na Rawskiej sporo miejsca jest, można postać, pogadać no i w miarę widno jest :) mi czwartek pasuje koło 17-17:30.

Opublikowano

W Elblągu na piaskowej w ZUKOM-GUM tam jest myjnia ręczna i bezdotykowa. Myjemy w środku. Jako chemia używają szampon. Bo kiedyś właścicielka mi pokazywała. Nie robią problemu jak wymieszać wiaderka i sobie sam umyjesz. Dawno tam nie byłem ale kolega jeździ i nie robią problemu. A jak zimno to zamykasz garaż i myjemy spokojnie ;-)

Opublikowano

Ja bym był za tym by zrobić o 20. O 17 raczej będę jeszcze pracował. Jak wam pasuje to było by fajnie i tak już będzie ciemno wiec nic to nie zmienia. A może drugie piętro parkingu Ogrodów? :-D tam jest fajny parking. Wieczorem jest dobrze oświetlony metahalogenami

Opublikowano

Ja w weekendy też nie mam jak.

Boicie się ciemności? :-P A tak serio to na górnym parkingu na ogrodach jest fajny klimat. I dobrze oświetlone. No to może tak ok 19?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja na tydzień wyłączony z motoryzacyjnych tematów, kolnierz ortopedyczny na szyi i seria zastrzyków :( w innym terminie bardzo chętnie.

Opublikowano

No ja dziś na 19 nie dałem rady. W następny weekend mam zjazd na studiach ale może uda się coś wygospodarować.

Pozdro.

Opublikowano

Hehe każdemu pasuje inaczej. To może w poniedziałek pod Wieczór? Jak macie ochotę to może u mnie. Będę kładł zapewne jakiś wosk na X5 wiec można razem