xxManiekxx Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Ja jestem bardziej za dniem w tygodniu. W weekend zazwyczaj mnie nie ma.
xxManiekxx Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Hallo hallo pierwsza propozycja spotkania się na pogaduchy i zapoznanie to ten czwartek jakoś pod wieczór. Miejsce jeszcze nie znane. Może na parkingu koło Mak Chemii lub np. Bezdotyk na Rawskiej. Kto zainteresowany niech pisze czy pasuje i o której no i może propozycja z innym miejscem.
matraxo Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Gdzie na dwa wiadra można umyć w Elblagu? Na Rawskiej sporo miejsca jest, można postać, pogadać no i w miarę widno jest mi czwartek pasuje koło 17-17:30.
xxManiekxx Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 W Elblągu na piaskowej w ZUKOM-GUM tam jest myjnia ręczna i bezdotykowa. Myjemy w środku. Jako chemia używają szampon. Bo kiedyś właścicielka mi pokazywała. Nie robią problemu jak wymieszać wiaderka i sobie sam umyjesz. Dawno tam nie byłem ale kolega jeździ i nie robią problemu. A jak zimno to zamykasz garaż i myjemy spokojnie ;-)
xxManiekxx Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 A odnośnie spotkania to ja się dostosuję ;-)
MDZ Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Ja tam też się dostosuje do reszty:) Czwartek mi pasuje.
xxManiekxx Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 No i juz jest nas 3 myślę że dam kilku osobą to ktoś też chętnie podyskutować ;-)
matraxo Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Czwartek 17:30 mi pasuje. Tylko napiszcie gdzie. Pod Mak Chemia ruch i nie ma gdzie porządnie stanąć.
xxManiekxx Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja bym był za tym by zrobić o 20. O 17 raczej będę jeszcze pracował. Jak wam pasuje to było by fajnie i tak już będzie ciemno wiec nic to nie zmienia. A może drugie piętro parkingu Ogrodów? :-D tam jest fajny parking. Wieczorem jest dobrze oświetlony metahalogenami
matraxo Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 20 to juz mi nie pasuje. W niedziele jest cały wolny dzien, widno
MDZ Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 W niedziele to raczej ja odpadam. A tak to pozostałe dni mi pasują.
xxManiekxx Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja w weekendy też nie mam jak. Boicie się ciemności? :-P A tak serio to na górnym parkingu na ogrodach jest fajny klimat. I dobrze oświetlone. No to może tak ok 19?
matraxo Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Panowie, w robocie kocioł, inny termin trzeba ustalić.
xxManiekxx Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Spoko luz. Mi też średnio Pasuje. Z Dawien juz się dzisiaj i tak już widziałem ;-)
MDZ Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 No tak więc może jakoś przyszły tydzień się coś ogarnie:)
matraxo Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Na bank za tydzień w piątek mogę sie spotkać, mam wolny dzien od pracy
xxManiekxx Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 Tak dość spontanicznie.. Może jutro tak o 19 pasuje? Miejsce do dogadania.
matraxo Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 Ja na tydzień wyłączony z motoryzacyjnych tematów, kolnierz ortopedyczny na szyi i seria zastrzyków w innym terminie bardzo chętnie.
xxManiekxx Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 Uuu to zdrowotności. Ale spotkać się na pogaduchy tez nie dasz rady?
masa140 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 No ja dziś na 19 nie dałem rady. W następny weekend mam zjazd na studiach ale może uda się coś wygospodarować. Pozdro.
MDZ Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2015 To może poniedziałek albo ten weekend komuś pasuje?
matraxo Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2015 W przyszły weekend jestem do dyspozycji.
xxManiekxx Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2015 Hehe każdemu pasuje inaczej. To może w poniedziałek pod Wieczór? Jak macie ochotę to może u mnie. Będę kładł zapewne jakiś wosk na X5 wiec można razem
MDZ Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2015 Mi tam pasuje poniedziałek jak i cały tydzień każda godzina tylko co z resztą?
Rekomendowane odpowiedzi