Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wiem, że do Trójmiasta nie daleko ... ale może zrobimy jakieś wspólne mycie u nas gdzieś na jakimś bezdotyku ...

Warto by było się poznać lokalnie.

Kilka osób jest z E-ga na forum.

• 1 month later...
Posted

masa140, ale jak widać to chyba tylko nas dwoje z Elbląga jes tutaj :)

Posted

Chyba tak. Próbowałeś już w Elblągu jakiegoś bezdotyku? chodzi mi o pianowanie , mycie na dwa wiadra, czy jest jakaś przyjazna myjka gdzie się nie będą czepiać, że własnej chemii używam.

• 1 month later...
Posted

Ja używam swojego podwórka :-) bezdotyk to tylko w zimie opłukać furaki ...koło makchemi myślę, że można by było spróbować ... Dziś płukanko i na stanowisku wytarłem do sucha furaki ale nie było ludzi ... Nikt mnie nie gonił ... jak się ciepłej zrobi możemy się ustawić na mycie tam ... Jakoś wieczorkiem ...

• 2 weeks later...
Posted

Fajnie, że się odezwaliście :D Jak się zrobi cieplej to zrobimy spocik i poszorujemy autka :-]

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Zyjemy, nawet widzialem twoje auto po polerce przy bramie targowej :-] No i ladnie to tobie wyszlo. Teraz kolej na mnie jutro zaczynam! Jak tylko bedzie pogoda.

Posted

Zyjemy, nawet widzialem twoje auto po polerce przy bramie targowej :-] No i ladnie to tobie wyszlo. Teraz kolej na mnie jutro zaczynam! Jak tylko bedzie pogoda.

Posted

Majaq, to zycze powodzenia i wytrwałości przy korekcie :-]

MateoMK, super, ekipa się powiększa :good:

Ja jestem w Elblągu jeszcze przez tydzień potem wyjeżdżam i wracam pod koniec września więc jakiś spocik mi pasuje w tych terminach.

Posted

No to dobrze, że Ekipa się powiększa ja na razie jestem zawalony sprawami. Myślę, że coś się skroi nie długo.

Muszę nadwozie zabezpieczyć i rudą usunąć z nadkoli :shock:

Posted

No to do roboty do roboty :ad:

Niedługo trzeba będzie przygotować auta na zimę.

• 1 year later...
  • 4 months later...
Posted

No to może i ja odgrzeję kotleta i może coś zaskoczy. Już kilka osób jest w Elblągu to może jakiś spocik by się udało zorganizować. Warto się poznać porozmawiać i wymienić poglądy.

Posted

No to mnie to cieszy tym bardziej. Poczekamy może ktoś się jeszcze odezwie i ustalimy jakiś termin ;-)

Posted

Taki już urok polaków :-D

Wcześniej widziałem że ktoś coś pisał o myjni gdzie można umyć na dwa wiadra itp. To na piaskowej jak dobrze kojarzę. Tam z malborskiej w prawo się skręca. Jest wulkanizacja i myjnia bezdotykowa. Dodatkowy komfort że myje się w środku w hali a w zimę można zamknąć drzwi i nawet włączą dmuchawę ;-)