Jump to content

Elbląg i okolice.

Recommended Posts

Wiem, że do Trójmiasta nie daleko ... ale może zrobimy jakieś wspólne mycie u nas gdzieś na jakimś bezdotyku ...

Warto by było się poznać lokalnie.

Kilka osób jest z E-ga na forum.

• 1 month later...

Chyba tak. Próbowałeś już w Elblągu jakiegoś bezdotyku? chodzi mi o pianowanie , mycie na dwa wiadra, czy jest jakaś przyjazna myjka gdzie się nie będą czepiać, że własnej chemii używam.

• 1 month later...

Ja używam swojego podwórka :-) bezdotyk to tylko w zimie opłukać furaki ...koło makchemi myślę, że można by było spróbować ... Dziś płukanko i na stanowisku wytarłem do sucha furaki ale nie było ludzi ... Nikt mnie nie gonił ... jak się ciepłej zrobi możemy się ustawić na mycie tam ... Jakoś wieczorkiem ...

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Majaq, to zycze powodzenia i wytrwałości przy korekcie :-]

MateoMK, super, ekipa się powiększa :good:

Ja jestem w Elblągu jeszcze przez tydzień potem wyjeżdżam i wracam pod koniec września więc jakiś spocik mi pasuje w tych terminach.

• 1 year later...
  • 4 months later...

No to może i ja odgrzeję kotleta i może coś zaskoczy. Już kilka osób jest w Elblągu to może jakiś spocik by się udało zorganizować. Warto się poznać porozmawiać i wymienić poglądy.

Taki już urok polaków :-D

Wcześniej widziałem że ktoś coś pisał o myjni gdzie można umyć na dwa wiadra itp. To na piaskowej jak dobrze kojarzę. Tam z malborskiej w prawo się skręca. Jest wulkanizacja i myjnia bezdotykowa. Dodatkowy komfort że myje się w środku w hali a w zimę można zamknąć drzwi i nawet włączą dmuchawę ;-)