Bacuś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Wiem, że do Trójmiasta nie daleko ... ale może zrobimy jakieś wspólne mycie u nas gdzieś na jakimś bezdotyku ... Warto by było się poznać lokalnie. Kilka osób jest z E-ga na forum.
masa140 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dopiero teraz zobaczyłem ten temat. Jestem za.
Bacuś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 masa140, ale jak widać to chyba tylko nas dwoje z Elbląga jes tutaj
masa140 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Chyba tak. Próbowałeś już w Elblągu jakiegoś bezdotyku? chodzi mi o pianowanie , mycie na dwa wiadra, czy jest jakaś przyjazna myjka gdzie się nie będą czepiać, że własnej chemii używam.
Bacuś Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 Ja używam swojego podwórka :-) bezdotyk to tylko w zimie opłukać furaki ...koło makchemi myślę, że można by było spróbować ... Dziś płukanko i na stanowisku wytarłem do sucha furaki ale nie było ludzi ... Nikt mnie nie gonił ... jak się ciepłej zrobi możemy się ustawić na mycie tam ... Jakoś wieczorkiem ...
Majaq Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2013 No to piszcie chlopaki kiedy, o której i gdzie. Z checia wpadne na taki spocik.
masa140 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Fajnie, że się odezwaliście Jak się zrobi cieplej to zrobimy spocik i poszorujemy autka
Swoop Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Czy jest na forum ktoś z okolic Kwidzyna?
masa140 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Halloooo jak tam - żyjecie Odezwijcie się to może coś razem skręcimy
masa140 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Halloooo jak tam - żyjecie Odezwijcie się to może coś razem skręcimy
Majaq Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Zyjemy, nawet widzialem twoje auto po polerce przy bramie targowej No i ladnie to tobie wyszlo. Teraz kolej na mnie jutro zaczynam! Jak tylko bedzie pogoda.
Majaq Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Zyjemy, nawet widzialem twoje auto po polerce przy bramie targowej No i ladnie to tobie wyszlo. Teraz kolej na mnie jutro zaczynam! Jak tylko bedzie pogoda.
masa140 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Majaq, to zycze powodzenia i wytrwałości przy korekcie MateoMK, super, ekipa się powiększa Ja jestem w Elblągu jeszcze przez tydzień potem wyjeżdżam i wracam pod koniec września więc jakiś spocik mi pasuje w tych terminach.
MateoMK Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 No to dobrze, że Ekipa się powiększa ja na razie jestem zawalony sprawami. Myślę, że coś się skroi nie długo. Muszę nadwozie zabezpieczyć i rudą usunąć z nadkoli
masa140 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 No to do roboty do roboty Niedługo trzeba będzie przygotować auta na zimę.
MateoMK Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2013 Robota, robota pełną parą musi iść. Żeby zima nas nie zaskoczyła
matraxo Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Podbijam temat. Elblążanie, organizujemy spot? Pogoda dopisuje.
xxManiekxx Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 No to może i ja odgrzeję kotleta i może coś zaskoczy. Już kilka osób jest w Elblągu to może jakiś spocik by się udało zorganizować. Warto się poznać porozmawiać i wymienić poglądy.
matraxo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja jestem jak najbardziej za
xxManiekxx Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 No to mnie to cieszy tym bardziej. Poczekamy może ktoś się jeszcze odezwie i ustalimy jakiś termin ;-)
matraxo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jak coś to na PW śmiało pisz niestety, w naszym mieście "mało sie ludziom chce", wola narzekać
xxManiekxx Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Taki już urok polaków :-D Wcześniej widziałem że ktoś coś pisał o myjni gdzie można umyć na dwa wiadra itp. To na piaskowej jak dobrze kojarzę. Tam z malborskiej w prawo się skręca. Jest wulkanizacja i myjnia bezdotykowa. Dodatkowy komfort że myje się w środku w hali a w zimę można zamknąć drzwi i nawet włączą dmuchawę ;-)
Rekomendowane odpowiedzi