Skocz do zawartości

Citroen Berlingo 2002

golden0282

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

golden0282 może jakieś foty tych głębszych rys po walce?

wszyscy zawsze pokazują jaka to porażka była przed, a nie skupią się na pokazaniu tych samych miejsc z bliska po zabawie

no i z ciekawości zapytam jaką farbką lakierowany był felunek?

POzdr.

Na fotkach po widać większość rys które zostały , te których nie widać w większości udało mi się spłycić , że aż tak bardzo nie rzucają się w oczy :-] . Przy najbliższej okazji postaram się pyknąć jeszcze pare fotek.

Felgi pomalowane sprayem w kolorze aluminopodobnym do metalu.

I to jest konkretna relacja auta któremu faktycznie potrzebne są zabiegi detailingowe :)

BTW. Znajomy chyba kupił to auto za przysłowiowe 1€ :D?

Jak by ktoś był zainteresowany inną relacją z detailingu berlingo to zapraszam do obejrzenia mojej relacji :roll:

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe słowa odnośnie mojej pracy.

na plastiki zew poszedl ten CG? jak z trwaloscia?

mogę powiedzieć , że to bardzo fajny produkt, w sumie jakichś testów specjalnie nie robiłem , na plastikach na mojej octavii średnio się spisuje ale u mnie plastiki są jakieś dziwne :D , jednak jakiś czas temu zrobiłem znajomemu kilka piędziesiątek na sceniku tak dla jaj i żeby pokazać mu co jedna kropla dobrego towaru potrafi zrobić :-] , bez żadnego czyszczenia , nałożyłem go na brudne , odświeżył te plastiki niesamowicie , po dwóch tygodniach wyglądały praktycznie tak samo jak po nałożeniu. Przy najbliższej okazji muszę zobaczyć jak teraz to wygląda po około 5 tyg. Jest niesamowicie wydajny , ale słabo kropelkuje - to chyba jedyny minus .

dsc04241r.jpg

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Super praca :good: Też niedługo będę takiego pucował :ad:

Gdzie mogę kupić taką szczotkę na kątówkę ?

Dzięki :)

Nie znam pochodzenia tej szczotki , gdyż dostałem od znajomego , wydaje mi się , że któryś z partnerów forum takie sprzedaje , z tym , że nie pamiętam który . Na pewno można ją kupić od CG z UK .

Nie widziałem go do wczoraj , znajomy od tamej pory nawet nie pofatygował się żeby go umyć :thumbdown: , środek jeszcze jako tako utrzymany ale z zewnątrz :wallbash: . Także kolejny raz już się go nie dotkne .

Teraz tylko możesz się cieszyć, że nie zrobiłeś 100% korekty. Widocznie bardziej mu sie podobał przed metamorfozą ;)

Tak czy siak, kawał dobrej roboty! Aż dziw że żadnych zwierzątek nie znalazłeś :|