tom87 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 50/50 przed po btw jak mozna doprowadzic samochod do takiego stanu... ludzie w kotlowniach maja wiecej porzadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Świetna robota i niesamowita przemiana Wielkie gratulacje za tą robotę Właściciel to Cię powinien na rękach nosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 z drugiej strony też czekam na takiego szczura Oby nie trafił Ci się taki świniak , bo po Twojej relacji to większość na tym forum wpadnie w poważne kompleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 dobra robota... mnie urzekło 50/50 fotela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 golden0282 może jakieś foty tych głębszych rys po walce? wszyscy zawsze pokazują jaka to porażka była przed, a nie skupią się na pokazaniu tych samych miejsc z bliska po zabawie no i z ciekawości zapytam jaką farbką lakierowany był felunek? POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 super szczególnie za wnętrze duży plus nie wiem jak można było nim wcześniej jeździć z drugiej strony też czekam na takiego szczura Chcesz moje służbowe po miesiącu bez odkurzacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 golden0282 może jakieś foty tych głębszych rys po walce?wszyscy zawsze pokazują jaka to porażka była przed, a nie skupią się na pokazaniu tych samych miejsc z bliska po zabawie no i z ciekawości zapytam jaką farbką lakierowany był felunek? POzdr. Na fotkach po widać większość rys które zostały , te których nie widać w większości udało mi się spłycić , że aż tak bardzo nie rzucają się w oczy . Przy najbliższej okazji postaram się pyknąć jeszcze pare fotek. Felgi pomalowane sprayem w kolorze aluminopodobnym do metalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedras_GW Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Nieźle doprowadziłeś tą norę w środku, z zewnątrz buda też robi świeże wrażenie. Do pełni szczęścia można by jeszcze niektóre plastiki z konsoli środkowej spróbować poprawić opalarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 golden0282, trochę znam tamtejsze warunki bo szwagier ma właśnie warsztat w IRL 2 sprawa Irole w ogóle nie dbają o auta.. baaa jako ciekawostka mogę dodać, że rzadko kto używa dywaników!! ( skoro jest wykładzina to po co dywanik?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmarcinz Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Przepiękna metamorfoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszkaa Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Gratuluje uzyskanego efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Stig Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 I to jest konkretna relacja auta któremu faktycznie potrzebne są zabiegi detailingowe BTW. Znajomy chyba kupił to auto za przysłowiowe 1€ ? Jak by ktoś był zainteresowany inną relacją z detailingu berlingo to zapraszam do obejrzenia mojej relacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukizastava Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 zajebiście lubie oglądać takie relacje maga syf i potem taka odmiana ale napewno włożyłeś kupe czasu i pracu rewelka świetny wynik :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 na plastiki zew poszedl ten CG? jak z trwaloscia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 No takie autka się lubi Robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe słowa odnośnie mojej pracy. na plastiki zew poszedl ten CG? jak z trwaloscia? mogę powiedzieć , że to bardzo fajny produkt, w sumie jakichś testów specjalnie nie robiłem , na plastikach na mojej octavii średnio się spisuje ale u mnie plastiki są jakieś dziwne , jednak jakiś czas temu zrobiłem znajomemu kilka piędziesiątek na sceniku tak dla jaj i żeby pokazać mu co jedna kropla dobrego towaru potrafi zrobić , bez żadnego czyszczenia , nałożyłem go na brudne , odświeżył te plastiki niesamowicie , po dwóch tygodniach wyglądały praktycznie tak samo jak po nałożeniu. Przy najbliższej okazji muszę zobaczyć jak teraz to wygląda po około 5 tyg. Jest niesamowicie wydajny , ale słabo kropelkuje - to chyba jedyny minus . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 OMG takiego dziada to w życiu nie widziałem Robota zajebista i efekty też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjan Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Numer 1 jak dla mnie wśród brudnych aut które widziałem w życiu manetki przy kierownicy wyglądają jak ''gumofilc pijanego farmera'' niby z grubsza wytarte z błota ale w zakamarkach brud siedzi...... dobra rewolucja nastąpiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Nie widziałem go do wczoraj , znajomy od tamej pory nawet nie pofatygował się żeby go umyć , środek jeszcze jako tako utrzymany ale z zewnątrz . Także kolejny raz już się go nie dotkne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUKAS103 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Super praca Też niedługo będę takiego pucował Gdzie mogę kupić taką szczotkę na kątówkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Super praca Też niedługo będę takiego pucował Gdzie mogę kupić taką szczotkę na kątówkę ? Dzięki Nie znam pochodzenia tej szczotki , gdyż dostałem od znajomego , wydaje mi się , że któryś z partnerów forum takie sprzedaje , z tym , że nie pamiętam który . Na pewno można ją kupić od CG z UK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalz Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nie widziałem go do wczoraj , znajomy od tamej pory nawet nie pofatygował się żeby go umyć , środek jeszcze jako tako utrzymany ale z zewnątrz . Także kolejny raz już się go nie dotkne . Teraz tylko możesz się cieszyć, że nie zrobiłeś 100% korekty. Widocznie bardziej mu sie podobał przed metamorfozą Tak czy siak, kawał dobrej roboty! Aż dziw że żadnych zwierzątek nie znalazłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIANe34 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Nie no.... Do środka to tylko granat fosforowy wrzucić... Ale metamorfoza piekna:) Kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi