Moderator krd Opublikowano 7 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 jak z odczynnikiem Ph tej piany ? Zamówiłem a mam pewne obawy co do stosowania na auta z naniesionym Colli 476 ... pozdr Ostatnio na spocie pianowalismy auto z Colli 476 mocnym stezeniem Dimera i bez problemow przezyl, takze nie sadze bys musial sie obawiac
Partner forum MrCleaner Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Piana już nie długo będzie dostępna w 5l opakowaniach
Sparco Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 MrCleaner,a kiedy dokładniej można się spodziewać piany w 5l bańkach ?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 MrCleaner,a kiedy dokładniej można się spodziewać piany w 5l bańkach ? Mamy obiecaną dostawę jeszcze przed świętami.
Moderator Domel Opublikowano 13 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ja wlasnie czekam na wysylke tej piany z nowej dostawy
german Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 mój domowy karcher nie daje rady a ten na myjni ma podobne ciśnienie z jedną znaczącą różnicą podaję ciepłą wodę ... więc jestem zmuszony pianować pojazd na myjni bezdotykowej ręcznym opryskiwaczem ciśnieniowym może ktoś powiedzieć jeśli nie używam pianownicy podłaczonej do myjki ciśnieniowej jakie powinny być proporcję ? bo 1:9 to mi psika taką gęstą pianą ,przerywa i trwa to dosłownie kilka sekund (( a szkoda marnować jej na eksperymenty ... jak ktoś coś wie to proszę o info pozdrawiam i Happy new year
damin Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Do opryskiwacza stosuje się stężenie 30-40 ml roztworu na 1L wody.
kubik Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2013 I ja jestem po testach,wlałem 50tkę na 1,2l ciepłej wody do Epoci,wrażenie jak najbardziej pozytywne,szczególnie gęstość piany przy proporcji,która wydawała mi się bardzo normalnym Fajne domywanie,po skończeniu galonika stjarnagloss będzie trzeba pomyśleć
Rekomendowane odpowiedzi