kubik Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Na odwrót, RG po stronie kierowcy.Ok, już zakumałem Wszystko przez to, że kubik testuje w tym samym temacie, a On ma położone odwrotnie Przepraszam,zachciało mi się zobaczyć jak to jest być mieszaczem Jutro robię komisyjne mycie Pamiętam jak zachowywała się 55tka efekt siadł dość szybko,tylko wodę wzorowo zrzucał jeszcze 3msc
Marian_K Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 mimo że 4x4 odpycha wodę powoli robi to bardzo ładnie, jeśli wytrzyma ponad miesiąc kładę go na całe auto, po myciu nie trzeba wycierać Hmm... miesięczny RG55 duuuużo lepiej odpycha wodę niż ten Twój tygodniowy 4x4 z praktycznie zerowym przebiegiem
bartb Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Coś kojarze, że RG BL zachowywał się podobnie
malkolm Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 RG55 jest woskiem naturalnym, a 4x4 to patelnia więc pewnie z tego powodu inaczej odprowadzają wodę, mi tam się podoba a tak wyglądają poranne kropelki po nocnym deszczu
Sucre Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Podoba mi sie w rg to, ze mimo powolnego splywania wody, robi to bardzo dokladnie.
MatthewG Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Jak w ramach testu położyłem u siebie POORBOY’S WORLD Polish with Sealant (AIO) to myślałem, że to była strata czasu, ale odprowadzanie wody wzorowe, idealnie suchy samochód To może być duża zaleta RG. Kropelki są fajne, ale trzeba wycierać.
kubik Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 No to mój filmik po tygodniu jazdy w deszczu i błocie i z tego co wiem 2razy myciu proszkiem Na filmie Mycie tylko pianą aktywną ,więc bez łał ale widać
malkolm Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 troszkę ciemno Ci to wyszło
kubik Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Wiem Tylko to stanowisko było wolne na takie zabawy a ma światło tylko nad i to dość wysoko
szymon_k Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 kubik, na filmiku powyżej co w końcu leży po której stronie?
kubik Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Pasażer RG Kierowa Titanium
kubik Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2012 Jako,że minęły 3tygodnie od nałożenia myślę,że wypadałoby strzelić aktualizację. Na brudnym samochodzie w deszczu krople praktycznie nie do odróżnienia. A tu po myciu z pianką STJARNAGLOSS KOKOSNOT PH NEUTRAL SNOW FOAM,potem rękawica carpro i zymol autowash. Jak już malkolm zauważył nie mam łał kropelek w przypadku RG,ale maska została praktycznie sucha Oglądać na 480,bo kręcone pianownicą
kubik Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Malkom,jak tam żyją woski u Ciebie? Ja teraz w weekend zrobię test,czy jeszcze żyje co ?
malkolm Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 ja myłem dwa tygodnie temu i bardzo dobrze się miały, postaram się umyć przed świętami i zrobić filmik, z ostatniego mycia nawet mam ale nie ma sensu wstawiać
malkolm Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 no cóż wyszło 2 posty pod sobą, mały filmik , tyle że jest do góry nogami, a raczej kolami
kubik Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja ostatnio strzeliłem cały samochód field glazem więc już chyba nie będzie wiarygodny test... Kupiłem i musiałem przetestować
SzaKal Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2012 malkolm, Jakoś w głowie mi się kręci jak to oglądam
malkolm Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 4x4 nadal tam jest, ładnie odprowadza wodę tyle że powoli , a kropelek nigdy nie robił
kubik Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2012 4x4 nadal tam jest, ładnie odprowadza wodę tyle że powoli , a kropelek nigdy nie robił Dokładnie u mnie mimo wzmocnienia ostatnio Field Glaze-m widać inne zachowania i RG sobie powoli zrzuca wodę i suma sumarum efekt ten sam
malkolm Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 postaram się może jutro umyć na 2 wiadra i zrobić lepszy filmik,
Pan Miyagi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 4x4 nadal tam jest,[...] a kropelek nigdy nie robił hmmm
malkolm Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 malkolm napisał/a: 4x4 nadal tam jest,[...] a kropelek nigdy nie robił hmmm zlej to z węża a zobaczysz że kropelek nie będzie
Saico Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Fajny test - pokazuje ogromną różnicę w trwałości obu wosków.
Rekomendowane odpowiedzi