JM63 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Griffe, był taki problem przy nakładaniu CF Strong- na finiszowych padach też wychodziły mazy. Pomogła zmiana pada na coś twardszego, żółty wafel, chyba ABW, albo coś takiego (na pewno nie 3M). Odnośnie tematu- byłem wczoraj na bezdotyku i fura kwalifikuje się do przewoskowania. Na razie pójdzie chyba jakiś DG, a test zreanimuję na wiosnę... Postaram się wieczorem wrzucić filmik
JM63 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 rickson, Fakt, ale zdecydowanie to nie ich wina. Miałem już Concours'a i zarówno na VHG jak i HDC dawał radę Obstawiam, że zabił je śnieg po kilku godzinach od nałożenia
Moderator Eryczek Opublikowano 2 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 JM63, myślę że stało się tak jak napisałeś, woski zamiast się wygrzać po nałożeniu wylądowały pod pierzynką ale śnieżną Ale luzik, skoro zima potrafi zaskoczyć drogowców to i tym bardziej "zwykłego" detailera Fajnie by było, jeśli powtórzysz test w bardziej sprzyjających warunkach pogodowych i może tym razem woski pójdą na auto wraz z dedykowanymi cleanerami Może uda Ci się skombinować CF Profi? - byłoby super! Do wiosny!
JM63 Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Fajnie by było, jeśli powtórzysz test w bardziej sprzyjających warunkach pogodowych i może tym razem woski pójdą na auto wraz z dedykowanymi cleanerami Może uda Ci się skombinować CF Profi? - byłoby super! Damy radę, będzie Pan zadowolony
malkolm Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 zainspirowany twoim testem kilka dni temu zrobiłem swój, za chwilę wstawię, a ten mam nadzieję że powtórzysz, bo zawodnicy godni drugiej szansy
JM63 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 malkolm, Jest taki plan [ Dodano: 3 Listopad 2012, 15:16 ] Obiecany filmik http://www.youtube.com/watch?v=2MPNoYxxMkw&feature=youtu.be Myślę, że na tym można zakończyć obecny test. Moderacji pozostawiam decyzję, czy go usunąć, czy zostawić do wiosennej reanimacji
Rekomendowane odpowiedzi