dzinkins Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Posiedzi, smaruję tym nie od dziś U Ciebie posiedzi to tzn ile??
DS_Tomek Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2012 Posiedzi, smaruję tym nie od dziś U Ciebie posiedzi to tzn ile?? Zwykle 1,5-2 miesiące leżał i żył dobrze, potem słabł. W przypadku srebrnego samochodu update trochę się odwleka, ale ostatnie mycie na bezdotyku mówi mi że będzie dobrze.
dzinkins Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Zwykle 1,5-2 miesiące leżał i żył dobrze, potem słabł. I przebieg 500-1000km to może tak
MM.MM Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 dzinkins, +1, w normalnych warunkach fajne weekendowe mazidło.
julian Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 ja test Lusso Oro zakończyłem, wosk leżał przeszło dwa miesiące i na koniec po umyciu Glossworkz wyglądał jak na zdjęciach poniżej. też byłem miło zaskoczony... Bardzo, bardzo miłe zaskoczenie dla mnie. Zawsze go lubiłem, ale nie spodziewałem się takego performance w zimie!!! p.s. auto nie było w międzyczasie woskowane, raz został użyty QD, myte łącznie 3 razy...
Carire Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 właśnie i auto garażowane mam rozumieć? Jaki QD poszedł w trakcie?
Rekomendowane odpowiedzi