miHoo79 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 LZ9W?? Ładny leon, konkretna praca.... "podoba mnie się to"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubexx Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 LZ9W??Ładny leon, konkretna praca.... "podoba mnie się to"... LC9Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Pięknie wyszło, ksiązkowa robota szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 12 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Bardzo fajna relacja! Świetnie poradziłeś sobie z lakierem To pierwszy raz z rotacją? Można podpytać ile zajęła Ci sama korekta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 +1 Oboje z Tomkiem zrobilismy stad szybciutko do tablicy prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubexx Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Bardzo fajna relacja! Świetnie poradziłeś sobie z lakierem To pierwszy raz z rotacją? Można podpytać ile zajęła Ci sama korekta? Przyznam że to nie są moje początki z maszyną ale od kiedy czytam forum moje myślenie a co za tym idzie poczynania bardzo się zmieniły, więc można powiedzieć że są to początki Walka z lakierem to jakieś 1,5 dnia i dziękuję za słowa uznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi