ZANDAR Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Witam serdecznie.Zaczynając dopiero co przygodę z "dbaniem" o moje autko nie znalazłem zbyt wiele produktów polskich firm Czy naprawdę niczym dobrym nie są w stanie zaskoczyć nas nasze rodzime firmy i aż tak jakościowo odbiegają o dajmy na to amerykańskich ? Zapraszam do podzielenia się swoją wiedzą na ten temat
k24 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 ZANDAR, z Polskich firm polecam Shiny Garage w bardzo przystępnych cenach
Sabat Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 ZANDAR, z Polskich firm polecam Shiny Garage w bardzo przystępnych cenach I bardzo dobrej jakość, testy na forum ,wystarczy poszukać Oczywiście są jeszcze wybrane środki Tenzi, Kemko i 4nano , Woski od Polishangel Rozejrzyj się trochę
LZ Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 ZANDAR, z Polskich firm polecam Shiny Garage w bardzo przystępnych cenach Lime APC mogę polecić - dobry środek i bardzo konkurencyjna cena. Pozostałych produktów nie testowałem ale sądząc po opiniach na Forum również są godne uwagi. Poza tym - świetne podejście do klienta. Z pierwszym wypustem tego APC był mały problem z białym osadem o czym wspomniałem na Forum. Producent jak to zauważył zgłosił się do mnie na PW i wysłał do mnie poprawioną wersję za darmo. Z PolishAngel do czynienia nie miałem. Tenzi mam pianę, słabo się pieni, skuteczność dobra, cena niska ale ma bardzo wysokie pH więc niekorzystnie wpływa na wosk. Ostatnio gdzieś nawet spotkałem dobrą opinie o jakichś 2 produktach K2 ale nie pamiętam jakie to były - trzeba byłoby poszukać.
escimo Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Są jeszcze gąbki Urbana
Master kecav Opublikowano 4 Października 2012 Master Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Woski od Polishangel Chyba troszkę pojechałeś z tymi polskimi firmami
escimo Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 kecav, podejrzewam, że jeśli chodzi o PA to chodziło o Husarię, która jest wypuszczona tylko na polski rynek
kamilgt Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Sabat, Polishangel nie jest polską firmą Również polecam Shiny Garage
Master kecav Opublikowano 4 Października 2012 Master Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Do głowy przychodzą mi jeszcze np. ATAS (nieśmiertelny PLAK), K2, VARIANT.
cz@rek Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 A chyba ktoś zapomniał o RISE AND SHINE świetny szampon i tak samo dobry płyn do szyb
Sabat Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 kecav, podejrzewam, że jeśli chodzi o PA to chodziło o Husarię, która jest wypuszczona tylko na polski rynek Pojechałem , ale miałem własnie na myśli Husarię z urbana jest jeszcze fajna pasta
Grzyby Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 ATAS (nieśmiertelny PLAK) Pudło - ATAS to włoska firma
Master kecav Opublikowano 4 Października 2012 Master Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Pudło - ATAS to włoska firma No to teraz ja pojechałem A już myslałem, że nieśmiertelny PLAK to coś naszego
miHoo79 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 ZANDAR, z Polskich firm polecam Shiny Garage w bardzo przystępnych cenach I bardzo dobrej jakość, testy na forum ,wystarczy poszukać Oczywiście są jeszcze wybrane środki Tenzi, Kemko i 4nano , Woski od Polishangel Rozejrzyj się trochę Kemko nie jest polskie, 4nano tylko konfekcjonuje produkty
pLaYmAn Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Z polskich produktów używam głównie Shiny Garage Zdecydowanie polecam szampon Orange, płyn do szyb, Lime APC, Apple Dressing i Wheel Cleaner No i oczywiście 4nano, najlepsza powłoka hydrofobowa z jaką miałem do czynienia i najlepsze APC Poza tym bardzo dobry Wheel Cleaner +
Grzesio Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Problemem polskich produktów jest ich marketing, a przede wszystkim nazewnictwo. Dla czego w rodzimym kraju produkty są w nazwach obcojęzycznych? Przecież głównym rynkiem zbytu jest polska. Nikt w USA czy UK nie nazywa swoich produktów w obcym języku. Myślę że polskie marki też powinny promować polskie nazewnictwo. Zakupiłem wczoraj produkty z Shiny Garage ale wierzcie mi że dopiero teraz dowiedziałem się że to nasz rodzimy wyrób co mnie bardzo cieszy. Ale czy marka nie mogła się nazywać np Lśniący Garaż. To samo oznacz a jakże łatwe w odszukaniu w sieci takiego produktu.
ZANDAR Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Problemem polskich produktów jest ich marketing, a przede wszystkim nazewnictwo. Dla czego w rodzimym kraju produkty są w nazwach obcojęzycznych? Przecież głównym rynkiem zbytu jest polska. Nikt w USA czy UK nie nazywa swoich produktów w obcym języku. Myślę że polskie marki też powinny promować polskie nazewnictwo. Zakupiłem wczoraj produkty z Shiny Garage ale wierzcie mi że dopiero teraz dowiedziałem się że to nasz rodzimy wyrób co mnie bardzo cieszy. Ale czy marka nie mogła się nazywać np Lśniący Garaż. To samo oznacz a jakże łatwe w odszukaniu w sieci takiego produktu. Dziękuję wszystkim za pomocne informacje Shiny Garage jest produktem polskim ?Co do nazewnictwa w języku angielskim panuje przeświadczenie co nie nasze to lepsze- Przykre, ale prawdziwe i może dlatego polscy producenci nazywają w innym języku swoje produkty Będę musiał zaopatrzyć się w w/w produkty przez Was
KR54321 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Organika - Szampon, INCO - Ludwik, Sarantis - mikrofibry Jan niezbędny. Da się po polsku
LZ Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Przypomniało mi się o jakie produkty K2 chodziło - Spectrum i Quantum. Sam bym je chętnie przygarnął jakbym je spotkał w jakimś markecie
kinek01 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Przypomniało mi się o jakie produkty K2 chodziło - Spectrum i Quantum. Sam bym je chętnie przygarnął jakbym je spotkał w jakimś markecie Zdaje się że obydwa dziś w Kauflandzie widziałem
Rekomendowane odpowiedzi