dzinkins Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Dziś auto opuściło moją posesję Właściciel zapewnił mnie o chęci podtrzymania jego stanu i na mycie będzie wpadał więc można będzie sprawdzać na bieżąco jego stan
Tymek Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 A jak zareagował w ogóle? Chylę czoła co do samej pracy i relacji!
SZyBA Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Jak 1wsze wrażenie mina i co powiedział?
Ciastek Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 ja tam proponuję moment oddawania samochodu właścicielowi w stylu amerykańskiego PimpMyRide te krzyki i ochy
Pavlik Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Wieść gminna niesie, że właściciel szuka dla polonezagarażu, aby mieć go gdzie schować. Zapewne teraz bedzie stać pod chmurką bo nie sądzę aby od niedzieli coś się zmieniło. Gorzej jeśli taki stan utrzyma się do zimy...wtedy cała robota Mariusza....w piiiiii
kamilgt Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Przecież miał stać w pałacu kultury? Znowu nie pykło?
Pavlik Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Przecież miał stać w pałacu kultury? Znowu nie pykło? może pod
dzinkins Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Spokojnie nie wiem skąd Pavlik masz info ale furka będzie miała zacne miejsce jak nie na miejscu to w innym mieście Więc spokojnie na razie
Pavlik Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 dzinkins, miejmy taką nadzieję
Kali S4 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Dobra robota,furka malina
Geno Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Czym prana wykładzina w środku ? Schodziło wszystko za pierwszym razem, czy trzeba było kilka razy wyciągać ?
dzinkins Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Czym prana wykładzina w środku ? Schodziło wszystko za pierwszym razem, czy trzeba było kilka razy wyciągać ? Mój drogi kolego powiem szczerze że po dwóch praniach zostały tylko miejsca z wtartym smarem i bitexem Reszta ok Ale syfu z samej podłogi było
Geno Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 A jak z domywaniem okolic lewarka ? Słyszałem, że to częsty problem w Poldolonach ?
kupusso Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Plamy z Bitexu i smaru schodzą, albo w znacznym stopniu są usuwane po tar&glu, najlepiej taki mało śmierdzący (stosowałem Sanesolva) tudzież Tersus 201.
Geno Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Tylko potem trzeba by było zabezpieczać na nowo ?
kupusso Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Jak wylejesz litr t&g i przemoczysz wykładzinę tak żeby poleciało na podłogę to wtedy tak. Ja stosowałem miejscowo na plamy w niedużych ilościach.
Sake Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Dawno mnie tu nie było i co ja widze, taki rarytas. Mega robota, aż mi się gęba cieszyła jak oglądałem i czytałem relacje. Ale bym jeździł
dzinkins Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 Plamy z Bitexu i smaru schodzą, albo w znacznym stopniu są usuwane po tar&glu, najlepiej taki mało śmierdzący (stosowałem Sanesolva) tudzież Tersus 201. Zabrakło czasu/chęci/itp na to jak już pisałem jeszcze z 100godz (lekko licząc) i takimi detalami można byłoby się zając
paczek07 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 rewelacyjna praca ! sam przymierzam się do podobnego projektu z tym że auto to będzie Fiat 126p
Ciastek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Widziałem dziś tego paździerza na mieście Kierowca z dredami? Się błyszczy dalej lakier Tylko jeden chlapacz z tyłu smutno dynda
Rekomendowane odpowiedzi