rustin Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Który jest lepszy i wydajniejszy? Tenzi Truck czy Dimer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coobah Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Zależnie od stężenia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=10234 tu zobacz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwiecha Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 przy tych samych stężeniach w kolejności od najsilniejszego K2 deeper -> dimmer -> tenzi truck. Wszystkie są dwuskładnikowe, wszystkie są mocne ale... najładniej pachnie dimer Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustin Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 Spróbuj tego k2 jak taki silny Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceEternity Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Ja mam pytanie co będzie najmocniejsze Tenzi Special Green (ph14) czy K2 Deeper (ph13) ? A może coś bardziej kwasowego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
booohal Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 TranceEternity, Do czego potrzebujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 w pracy testowalismy "zielonego" tenziego i pomaranczowego i np do czyszczenia zabrudzonych silnikow i skrzyn biegow pomaranczowy wygrywa- ale niestety trzeba uwazac - wcina gume, przezera rekawiczki, i ogolnie zabija spryskiwacze... po tygodniu jak mi wypalil rekawiczki mam lekko wyzarta skore i mimo kilku krotnego smarowania dziennie rak mam wysuszone, popekane i biala wiec trzeba uwazac.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardi Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 Ja bym wziął pod uwagę jeszcze Nertę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceEternity Posted March 22, 2014 Report Share Posted March 22, 2014 Tenzi Truck rzeczywiście pali skórę raz się przekonałęm Użyłem jednak Nerta ATC100 i silnik błyszczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardi Posted March 23, 2014 Report Share Posted March 23, 2014 Użyłem jednak Nerta ATC100 i silnik błyszczy Właśnie ten produkt miałem na myśli Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek555 Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Idelany do mycia felg Link to comment Share on other sites More sharing options...
KORDI Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Jak juz kotlet został odgrzany To a propo mocnej chemi to zmywania olejów zadam inne pytanie. A mianowicie, czy któryś z tych NIE powoduje korozji? Dimmer w dobrym stężeniu domywa świetnie nie raz sprawdzałem ale i zostawia rdze po sobie tak samo tenzi truck... Ma ktos może coś sprawdzonego co by zmywało a nie powodowało korozji? Wiem że to troche trudne bo jeśli sie blache odtłuszcza to i naraża na rdze ale może akurat jest jakis złoty środek Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek555 Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Niesety nie ma takiego srodka,bynajmniej mi znanego Wiem ze dimmer jest uniwersalny duzo osob czysci nim wszytsko wraz z praniem wnetrza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts