rustin Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Który jest lepszy i wydajniejszy? Tenzi Truck czy Dimer?
escimo Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=10234 tu zobacz.
wwiecha Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 przy tych samych stężeniach w kolejności od najsilniejszego K2 deeper -> dimmer -> tenzi truck. Wszystkie są dwuskładnikowe, wszystkie są mocne ale... najładniej pachnie dimer
rustin Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Spróbuj tego k2 jak taki silny
TranceEternity Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 Ja mam pytanie co będzie najmocniejsze Tenzi Special Green (ph14) czy K2 Deeper (ph13) ? A może coś bardziej kwasowego?
booohal Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 TranceEternity, Do czego potrzebujesz?
Hans Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 w pracy testowalismy "zielonego" tenziego i pomaranczowego i np do czyszczenia zabrudzonych silnikow i skrzyn biegow pomaranczowy wygrywa- ale niestety trzeba uwazac - wcina gume, przezera rekawiczki, i ogolnie zabija spryskiwacze... po tygodniu jak mi wypalil rekawiczki mam lekko wyzarta skore i mimo kilku krotnego smarowania dziennie rak mam wysuszone, popekane i biala wiec trzeba uwazac....
pardi Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 Ja bym wziął pod uwagę jeszcze Nertę .
TranceEternity Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 Tenzi Truck rzeczywiście pali skórę raz się przekonałęm Użyłem jednak Nerta ATC100 i silnik błyszczy
pardi Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Użyłem jednak Nerta ATC100 i silnik błyszczy Właśnie ten produkt miałem na myśli
KORDI Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 Jak juz kotlet został odgrzany To a propo mocnej chemi to zmywania olejów zadam inne pytanie. A mianowicie, czy któryś z tych NIE powoduje korozji? Dimmer w dobrym stężeniu domywa świetnie nie raz sprawdzałem ale i zostawia rdze po sobie tak samo tenzi truck... Ma ktos może coś sprawdzonego co by zmywało a nie powodowało korozji? Wiem że to troche trudne bo jeśli sie blache odtłuszcza to i naraża na rdze ale może akurat jest jakis złoty środek
krzysiek555 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 Niesety nie ma takiego srodka,bynajmniej mi znanego Wiem ze dimmer jest uniwersalny duzo osob czysci nim wszytsko wraz z praniem wnetrza
Rekomendowane odpowiedzi