Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

relwelacja , bardzo lubię takie projekty na takich autach niż nowego audi s3 , albo jakiegoś Porsche :good:

Auto dostało ''drugie życie'' :D

szkoda tylko że tak szybko rdza pochłania mk 2ki.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
A kiedy kolejna odnowa biologiczna?

jeśli chodzi o golfa to pewnie jakoś niedługo, bo trzeba go wymyć po zimie i nawoskować :evil:

Opublikowano

Ja swojego muszę dać do lakiernika bo został lekko przetarty, a jak coś to wpadnę do was na spota na polerkę:P

Opublikowano

Przeleciałem sobie fotki na pierwszej stronie.. naprawdę nieźle :) Sporo pracy przede wszystkim, ale furka naprawdę odżyła :)

Opublikowano

...Justyna ... uważaj masz konkurenta ....

pozamiatane... bo śmietnik zrobiliście w temacie :D

ps:sprawę z gościem załatwiona -ogłoszenie usunięte ....

Opublikowano

Wystarczy przeczytać:

odświerzanie lakieru
;). Gość zna się i na robocie, i na fotkach, i na ortografii.

Ale widać, że pracę Justyny docenił nasz Pan polermistrz wybierając zdjęcie z tej relacji :good: . Ja bym na jego miejscu dał fotkę skradzioną z projektów SV- myślę, że wtedy mógłby podwyższyć cenę swojej usługi do 200 zł :kox: .

Opublikowano
mógłby podwyższyć cenę swojej usługi do 200 zł

:kox::kox::kox:

Justyna polecam udać się do sondu po pieniondze. Ja Urbana tak załatwiłem - raczej nie przeżyją.... :/:kox::D

Opublikowano

Robota wykonana perfekto mam pytanie do Justyny czy masz wyłożony ten garaż czyżby folia co daje się pod watę bo jest w nim jaśniej niż w normalnym blaszaku :o

Opublikowano
Robota wykonana perfekto mam pytanie do Justyny czy masz wyłożony ten garaż czyżby folia co daje się pod watę bo jest w nim jaśniej niż w normalnym blaszaku :o

na blachę poszedł styropian a na niego folia paroprzepuszczalna z ekranem aluminiowym ;)