Administrator Evo Opublikowano 7 Września 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Feministki już tańczą macarenę. I dziękuje, tyle w temacie Super
kubi78 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 ulala, fantastyczna robota Chciałbym mieć taką dobrą znajomą jak Ty mógłbym się dużo naumieć
Lucius Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Dużo pracy i wspaniałe efekty! Cud, miód i orzeszki! Jestem pod ogromnym wrażeniem
sirtrojan Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 a właściciel auta chociaż pomógł?
miskieusz Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 a właściciel auta chociaż pomógł? tak - nie przeszkadzał
micky Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 No no. Justynko Widzę, że już relacja z odnowy tego Golfika trafiła na wykop.pl! Podobnie jak wczesniej Twoja relacja z Toledo. Gratulacje
Piciosz Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 No i ekstra, na wykopie już gęsto od komentarzy ;> Zabezpieczenie duraglossem wystarcza, powierzchnia nie blaknie? Ja zawsze marudzę na te czerwone akryle, a pod kwarc to przygotować to dopiero fucha niezła. brawa
okarol Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 naprawdę szacun! W życiu nie spodziewałbym się takich efektów po pracy jednej osoby, tym bardziej kobiety. PS. Zostaniesz moją żoną?
Justyna Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Justyna, doczekałem się - brawo dzięki jakiego pistoletu i kompresora uzywałas ?? kompresor kupiony w Castoramie ostatnio w promocji firmy SPECAIR 50 litrów, na niektórych fotkach widać pudełko od niego. A pistolet nie pamiętam, ale też z Castoramy taki średni za 129 zł chyba. Ważne, że działa a właściciel auta chociaż pomógł? w pierwszym dniu tak przy myciu auta, a potem tak - nie przeszkadzał Zabezpieczenie duraglossem wystarcza, powierzchnia nie blaknie? Jak narazie tak zobaczymy jak to będzie za kilka dni/tygodni
martinezzg Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 zaebista:)praca...aż normalnie moje skarpetki stojące w kącie opadły na glebe:) gratulacje:)
LZ Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Re(we)lacja! Dlaczego Justyna jeszcze nie ma Mastera?
pLaYmAn Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Re(we)lacja! Dlaczego Justyna jeszcze nie ma Mastera?
blaszczu Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Świetna praca - gratulacje. Nie spotkałem się jeszcze nigdy z kobietą która mogłaby sprawić, że czułbym się zagrożony w garażu - Ty możesz być pierwszą bo chciałbym mieć takie umiejętności jak Ty ;D Co właściciel powiedział po zabraniu Golfera?
pawel1380 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Zadziwiasz! Gratulacje. Podziwiam zapał,chęci i umiejętności.
Justyna Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Co właściciel powiedział po zabraniu Golfera? delikatnie mówiąc usiadł i zaniemówił
JM63 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 delikatnie mówiąc usiadł i zaniemówił Hmmm... tak? Jak zobaczyłem, że wrzuciłaś relację, to przygotowalem sobie dzbanek herbaty, kanapki i przystąpiłem do oglądania Duuużo pracy
tobiasty Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Aż się łezka w oku kręci! Miałem dokładnie takiego samego Golfa, również czerwonego tylko z silnikiem 1,6 Rewelacyjna robota!
Justyna Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 JM63, podobnie Jak zobaczyłem, że wrzuciłaś relację, to przygotowalem sobie dzbanek herbaty, kanapki i przystąpiłem do oglądania na następną trzeba dodać wolny wieczór lub noc i wygodną kanapę Aż się łezka w oku kręci! Miałem dokładnie takiego samego Golfa, również czerwonego tylko z silnikiem 1,6 Rewelacyjna robota! mnie też bo mi się spodobał i ma coś w sobie
JM63 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 na następną trzeba dodać wolny wieczór lub noc i wygodną kanapę A może jeszcze będzie Pay Per View?
maj0nez Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Masa pracy i widać to po zdjęciach a lakier ciężki do utrzymania można polerować co pół roku.
moons Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Nie no wszystko już zostało powiedziane. Oglądam już kolejną Twoją relację i jak to było już wielokrotnie pisane, bez wahania klęknąłbym przed Tobą z prośbą o rękę Absolutna mistrzyni. Pozdrawiam
J0NES Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 o ku...... to sprawka kobiety chylę czoło Justyno ba nawet padam cały na ziemie z wrażenia. Rewelacja golf wygląda jak z fabryki teraz tylko na allegro i stan kolekcjonerski
Administrator AreK Opublikowano 7 Września 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 "Zatkało kakało...."
LZ Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Jak zobaczyłem, że wrzuciłaś relację, to przygotowalem sobie dzbanek herbaty, kanapki i przystąpiłem do oglądania Ja wolałem nie ryzykować bo mógłbym się udławić z wrażenia.
Rekomendowane odpowiedzi