kubi78 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Na tej nawierzchni to: jak tu jechać? Bilety drogie - niech zafundują betonik lub asfalt na następne lata.
Moderator rychu Opublikowano 15 Września 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Skoro nie było betonu ani asfaltu, to na czym oni jeździli - po trawie Kiedyś byłem i startowali na betonowych płytach i jeszcze udało mi się uniknąć drogiego biletu, przełażąc przez dziurę w płocie Teraz odpuściłem, bo się termin z rajdem Wisły pokrywał - trzeba było trochę fotek porobić
GracjanS4 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Skoro nie było betonu ani asfaltu, to na czym oni jeździli - po trawie Kiedyś byłem i startowali na betonowych płytach i jeszcze udało mi się uniknąć drogiego biletu, przełażąc przez dziurę w płocie Teraz odpuściłem, bo się termin z rajdem Wisły pokrywał - trzeba było trochę fotek porobić Dalej jeżdżą po tych płytach betonowych, nic się nie zmieniło... no może jedynie przerwy między nimi i wysokości na jakie wystają
Arti_r1 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 no faktycznie GracjanS4, ten to syf miał ciekawy żeby maske otwierać heh. A żuk z v8 jeździ po gliwicach z tego co dobrze kojarze. Zobaczymy co jutro będzie w Bełchatowie Aaa no i zapomniałeś dodać że może trawa/mech urósł między płytami
GracjanS4 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Arti_r1, Latałem dzisiaj chwilę wokół OCP ale nie umiałem trafić na Ciebie, pewnie za dziewczynami biegałeś
Arti_r1 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 eee tam od razu za dziewczynami albo gdzieś biegałem, albo byłem w kinie hahaha albo gdzieś przy stoliczku. Trzeba było dzwonić miałem mały handel obwoźny kosmetykami w bagaju [ Dodano: 15 Wrzesień 2012, 23:39 ] Carire masz może jakieś foto tej czarnej ibizy na czerwonych alu i podajże ciemniejszych czerwonych lusterkach?
karmal Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Na tej nawierzchni to: jak tu jechać? Bilety drogie - niech zafundują betonik lub asfalt na następne lata. Drogie bilety ? Bez przesady. Na gruponie można było za 12zł kupić, jak z klubem wjeżdżałeś to po 15ście.... a normalnie 25zł to chyba też nie jest majątek. W końcu to nie była impreza non profit
clhseba Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Impreza całkiem fajna tylko wyjazd ... MASAKRA wyjeżdżałem około 19
karmal Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Impreza całkiem fajna tylko wyjazd ... MASAKRA wyjeżdżałem około 19 Stanie w korku aby wyjechać to masakra. Ja przez CB spytałem i chłopaki doradzili - przez trawę do wyjazdu tam gdzie palili gumę/był drift i pokaz quadów. Wyjechałem z tego korku - zero kolejki na wspomnianym wyjeździe
clhseba Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Impreza całkiem fajna tylko wyjazd ... MASAKRA wyjeżdżałem około 19 Stanie w korku aby wyjechać to masakra. Ja przez CB spytałem i chłopaki doradzili - przez trawę do wyjazdu tam gdzie palili gumę/był drift i pokaz quadów. Wyjechałem z tego korku - zero kolejki na wspomnianym wyjeździe Też tak chciałem ale panowie z ochrony byli szybcy na tym quadzie i mnie zawrócili
martinezzg Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 no i Gracjan kurcze jakoś Cię nie spotkałem... na wojnie północ-południe drugie miejsce sec-iem zrobiłem ogólnie średniawo było jeśli chodzi o auta - dużo na mupet pojechało chyba
GracjanS4 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 no i Gracjan kurcze jakoś Cię nie spotkałem... na wojnie północ-południe drugie miejsce sec-iem zrobiłem ogólnie średniawo było jeśli chodzi o auta - dużo na mupet pojechało chyba Auto widziałem, pokręciłem się chwilę ale nie umiałem namierzyć Za dużo ludzi Widziałem że brałeś udział w wojence, graty drugiego miejsca Piękny SEC jest Bardzo średniawo Po pierwszych fotkach z Mapeta żałuję że tam nie pojechałem
wwiecha Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 martinezzg, jakbym wiedział że sec jest kogoś z forum to na pewno bym podszedł pogadać jestem zakochany w tym aucie, a jeszcze na felgach AMG parę fotek ode mnie z SCP (straszny tłum był i ciężko było jakieś auta złapać do zdjęcia) https://picasaweb.google.com/1020228260 ... directlink
Administrator Evo Opublikowano 17 Września 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Zacny paseczek
DawPi Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Evo, ten RS był najprawdopodobniej malowany.
martinezzg Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 o widzę ze i mojego mietka złapałeś w kadr:) no szkoda ze kurcze nie pogadaliśmy wwiecha:(
Arti_r1 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Po pierwszych fotkach z Mapeta żałuję że tam nie pojechałem noo, masz czego Widziałem SEC'a jak przejeżdżał koło mnie, to było słychać "jedzie fura blachy" heh. Dopiero po takim filmie ludzie zauważają dobrą fure
Carire Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Arti_r1, nie mam niestety jej zdjęc... Ale jak cos zaloguj się na ibizakulbpolska i pewnie ją tam znajdziesz
Axwell Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Po pierwszych fotkach z Mapeta żałuję że tam nie pojechałemzałuj, żałuj... było co oglądać
karmal Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Po pierwszych fotkach z Mapeta żałuję że tam nie pojechałemzałuj, żałuj... było co oglądać Jak baby gadacie ....
GracjanS4 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Fajny filmik, Megane już oglądałem na parkingu koło Go Sportu, przyjemne autko ale koło bym zmienił A co do samej imprezy to tak jak już pisałem, mnie nie jara wcale, typowa masówka nastawiona na "trzepanie" kasy
karmal Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 karmal, czyżby Twoja ta alfa? moja moja
Rekomendowane odpowiedzi