Jump to content

Recommended Posts

Posted

Już niebawem 6 edycja SCP największego Show Motoryzacyjno-Muzyczne w Polsce. Summer Cars powstało dzięki zaangażowaniu śląskich (i nie tylko) klubów motoryzacyjnych i jest największym zlotem tego typu w Polsce. SCP to jedna z nielicznych okazji, aby zobaczyć tysiące zmodyfikowanych i sportowych samochodów w jednym miejscu, spróbować sił w zawodach na ¼ mili, wziąć udział w rywalizacji starannie wyselekcjowanych samochodów o tytuł tuningowego numeru 1 w kraju, oraz zawodach car-audio. Poprzez zróżnicowanie tematyki docieramy do szerokiego grona odbiorców. Muzyka,rywalizacja i zabawa – tak w skrócie można opisać tegoroczną imprezę.

info na: http://www.summercarsparty.pl/aktualnos ... z-niebawem

wybiera się ktoś? :)

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja będę tylko z "buta" ;) Nie chce mi się stać pół dnia żeby tam wjechać a potem czuć niedosyt że nie ma co oglądać... Poza tym w tym samym czasie jest impreza the best of i wszystkie grubsze auta będą właśnie tam ;)

Posted

ja będę jak na wszystkich poprzednich. Jak będziesz widział peugeota na arenie z klubem vw to 99,9% mój ;)

Posted

martinezzg, Mapet Tuning Show The Best Of...

Cytat ze strony Mapeta..

"Miejscem zlotu będzie ośrodek wypoczynkowy Wawrzkowizna w Rząsawie koło Bełchatowa."

Posted

eeee Gracjan bez przesadyzmu ze niedaleko:)

ja shrekiem wpadam na SCP...tylko pogoda w prognozach ma być kieeeeepściutka:(

p.s. Gracjan dawaj na sektor AudiKlubu...

Posted

martinezzg, No wiesz, 170km na zlot to powiedzmy taka normalna odległość ;)

Ja wjazd odpuszczam, ostatnio około godziny 15.00 już mi się strasznie nudziło więc wolę wbić z buta ;)

Jak cię gdzieś znajdę to podbiję pogadać i looknąć na SECa ;)

Posted

Ja bede jak cos z ibizaklub polska :)

Oby pogoda dopisala bo narazie ciezko to widze ale czasu tyle ze na pewno sie zmieni :)

Posted

ja się wybieram :-] i mam nadzieje że pogoda dopiszę, bo nie będzie mi się chciało później na miejscu auta czyścić heh :P (po całej nocce przygotowywania :D )

• 2 weeks later...
Posted

to teraz mam nadzieje że jakoś się spotkamy tam na miejscu i pogadamy bo pogoda zapowiada się słoneczna :)

Posted

Byłem, widziałem... Śmiechu z aut co nie miara, zaczynając od "tjóninguf" po stan lakieru itp... :-]

Po pierwszym aucie które zobaczyłem wchodząc na teren lotniska już wiedziałem że będzie wesoło ;)

20120915141804.jpg

Mając taki syf pod maską nawet nie pomyślałbym żeby otwierać maskę, dodatkowo można dojrzeć upchnięty "dopalacz" typu "elpidżi" :wallbash:

Nie wiem czy było 30 aut na które zwróciłem uwagi i podszedłem zobaczyć bliżej... Dla mnie impreza typowo masowa, nastawiona na ilość nie na jakość ;)

Posted

GracjanS4 masz całkowitą rację. Ale wśród tych wszystkich aut były też perełki dopieszczone... co ważne, idąc i patrząc na auta od razu rzucały się w oczy te, które były przygotowane pod względem czystości a nie tylko na sztukę przyjechane.

Posted

O tym samym pomyślałem podchodząc do tego i wielu innych samochodów - LIPA.

Dobre wrażenie robił GTR, Dodge Challenger, Chevy Corvette, RS6 MTM i Żuk z silnikiem Audi V8 umieszczonym centralnie :)

Posted

Nie mówię że była sama słabizna bo tak nie było... Oglądając niektóre auta moja twarz wyglądała tak: :shock: ale jednak 95% to po prostu w mojej opinii słabe i nieprzygotowane ;)

Posted

Dobre wrażenie robił GTR, Dodge Challenger, Chevy Corvette, RS6 MTM i Żuk z silnikiem Audi V8 umieszczonym centralnie :)

Jak widziałem i słyszałem tego Challengera..... pała mięknie !!

Aj że ja nie żyłem w latach 60-70tych w USA.... oj oj oj.... te muscle cary

Posted

Hemi bulgotał, że aż ciary przechodziły :shock: o tak zrobiłem

Posted

Też tak miałem :shock:

Stałem i patrzyłem ;)

A jak wystartował na 1/4 mili to jakby właśnie helikopter przeleciał :D

Posted

Też tak miałem :shock:

Stałem i patrzyłem ;)

A jak wystartował na 1/4 mili to jakby właśnie helikopter przeleciał :D

Podziwiam tych co startowali :song: