Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A może przygotujmy się jakoś lepiej i zróbmy rewanż wyścigów w sopocie tym razem - zakończone małym soczkiem w barze na pięterku?

Z miłą chęcią - czwartek - 20:00 - Sopot? Będzie jakaś większa reprezentacja?

Opublikowano
ayrsen, jakąś rezerwację trzeba by zrobić toru pewnie... ja w każdym razie jestem za...

Jeśli będziesz Ty i ja, to rezerwacji nie trzeba... ;)

Ale jeśli miałoby nas być podobna liczba jak ostatnim razem, to mogę coś zarezerwować. Kamerę tym razem można ew. zamontować stacjonarnie gdzieś na torze - byłoby więcej ujęć - pytanie tylko, czy kamera będzie?

A dla zapaleńców bezdotyków - daleko nie będzie... ;) Prawdopodobnie najlepszy bezdotyk w Sopocie jest odległy o jakieś 200m... :kox:

Opublikowano

Stacjonarną kamerę to ja mam :) No nic trzeba czekać aż się chłopaki powpisują na listę.

Ja pewnie mojego kolegę znowu namówię na jazdę więc byłoby nas 3.

Opublikowano

Propozycja spotkania - czwartek, 20 czerwca 2013 r. godz: 20:00, Sopot, Kart Center - http://www.kartcenter.pl

(czekam na wpisy do jutra rano - jeśli będzie zainteresowanie, to zadzwonię do Kart Center w temacie rezerwacji)

1. Yasiek

2. ayrsen

3. ...

Opublikowano

Jak pisałem - bezdotyk jest po drugiej stronie torów... Kto nie chce / nie może na karty, ten będzie mógł przez kilka minut kibicować lub kopać w opony... ;)

Opublikowano

Ja jak k24 :(

BMW niestety pokazało swoje drogie oblicze : :dontknow:

Więc na bez dotyk wpadam i mogę Go-proske wziunć.

Opublikowano

A na piątek wieczór nie dałoby się tego przełożyć? Będę już po bardzo ważnym egzaminie do którego teraz siedzę i ryję. Jeśli tak to na gokarty się piszę się.

Opublikowano

Czyli póki co czekamy na decyzję / dalszych chętnych...

Ja mogę w czwartek, mogę w piątek, może być z kartami lub bez (choć preferuję "z") - lepiej byłoby, gdyby frekwencja była wyższa... Choć cztery czy pięć samochodów to 16/20 kół do pokopania - zawsze coś... ;)

Opublikowano

ja mam gwoździa w czarnuchu to możemy go wykopać!:D Ale piątek niestety mi już na kopanie nie pasuje:P

Opublikowano

Zostańmy może przy czwartku w Sopocie, a np. w niedziele wieczorem spotkamy się na parkingu i wszyscy pokopiemy ;)

Opublikowano

OK - kto planuje się jutro pojawić?

Skoro część nie może jutro, część nie może pojutrze (lato się zachciało witać ... :P ) to może umówimy się na czwartek, 27 czerwca 2013, godz: 20:00? To samo miejsce, ten sam scenariusz?

Żeby nie było - ja mogę być i jutro, ale czterech facetów kopiących w opony na bezdotyku w czystych samochodach trąci trochę tęczową flagą... ;)

Opublikowano

to komisyjnie opłuczemy mojego (wtedy będzie to już 3 dzień :kox:) i już nie trąci tandetą :P 20:30 ?

Opublikowano

Cicho wszędzie, głucho wszędzie... ;)

Mam dziś wyciągać weekendowca i toczyć się na gokarty (20:00) i myjnię (20:30) czy "kiedy indziej"? :o

Opublikowano

No to jesteśmy umówieni :D

a ja jestem dupa i nie wziąłem morolexa i piany więc komisyjne mycie możemy zrobić w postaci oprysku :P