Szwejk Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 To i ja troche wczesniej wpadne:) chcialem jutro myc auto ale chyba zostawie to na czwartek i tak plecy mnie bolą
Artur05 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Ja też postaram się być o 19:30 i przyjadę brudasem
Szwejk Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Oby starczylo stanowisk do mycia gdyby po myciu bylo woskowanie Glasurem w gratisie to pewnie do rana bysmy tam siedzieli
m1chal Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 no moje od kilku miesiecy juz nie bylo myte autko .... ehhh szewc w dziurawych butach chodzi
irekp82 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Widzę że będzie trzeba przyjechać szybciej i zająć miejsce bo tyle chętnych.
mario448 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Bierzemy ze sobą jakieś własne gadżety, poza tymi które użyte zostaną do mycia?
Kamyk Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Czy można na spocie odebrać zamówienie? Do 16 na pewno nie dam rady w siedzibie firmy.
BartekB Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Wojtek przywieziez mi glinki Bilta strong i medium, ew jak czegos nie masz to dwa strongi albo dwa mediumy. Bede mial kaske na miejscu
k24 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 BartekB, ja będę wcześniej, może nie aż o 19:30 ale chwilkę po
BartekB Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Spox, to sie spikniemy na miejscu. Jak cos to pw posłałem.
masa140 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Dostałem wolne w pracy na piątek więc przyjadę. Postaram się być wcześniej z racji odległości oraz faktu że nie wiem gdzie to jest. Gdybym nie mógł trafić to jak się mam kontaktować w drodze - może jakiś tel alarmowy np do organizatora.
BartekB Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 mario448 jak chcesz sie nam czyms fajnym pochwalić to bierz. Ja wezme aparat i statyw to moze sobie jakies fote trzepniemy.
Yasiek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 a ja tak tylko zapytam - przy Wielkopolskiej to, w którym miejscu jest to dokładnie? Jakieś skrzyżowanie ulic?
proximo Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 przeczytaj caly temat, lokalizacja podana jest dokładnie przez Michała
Yasiek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 już zostałem naprowadzony - dziękuję
irekp82 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Dla tych co nie wiedzą gdzie: Miejsce spotkania Oczywiście chodzi o tą myjnie obok byłej stacji orlen, wielkopolska róg spokojnej. A tak poza tym jest 20 i jest już ciemno
andrzeja Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Do Wojtka, organizatora - moze faktycznie ustalimy alternatywne miejsce, jakby okazalo sie, ze ta myjnia bedzie za mala na ta liczbe osob? Ja to mam blisko, ale pewnie deczko bym sie zdenerwowal, gdybym jechal skads dalej i po przyjezdzie okazaloby sie, ze grupa zmigrowala w jakies inne miejsce. Propozycja z parkingiem w CH Klif moim zdaniem byla dobra. A tak tez na marginesie - ktos ustalal z wlascicielem myjni, ze zleci sie troche ludzi? Ja jak mylem na 2 wiadra na takiej myjni bezdotykowej, to mialem dyskusje z wlascicielem ("tu z wiaderkiem nie myjemy"), bo wg. niego za dlugo stalem z autem i "blokowalem" stanowisko (choc wybralem pore, ze bylem praktycznie sam). Czy może idziemy scenariuszem "pelen spontan"
Swoop Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Proponowałbym czwartek 6.09 godzina 20, myjnia bezdotykowa przy ulicy Wielkopolskiej. czy termin i miejsce się nie zmieniło? Będę jutro w 3mieście i może bym zaleciał
Szwejk Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Do Wojtka, organizatora - moze faktycznie ustalimy alternatywne miejsce, jakby okazalo sie, ze ta myjnia bedzie za mala na ta liczbe osob? Ja to mam blisko, ale pewnie deczko bym sie zdenerwowal, gdybym jechal skads dalej i po przyjezdzie okazaloby sie, ze grupa zmigrowala w jakies inne miejsce.Propozycja z parkingiem w CH Klif moim zdaniem byla dobra. A tak tez na marginesie - ktos ustalal z wlascicielem myjni, ze zleci sie troche ludzi? Ja jak mylem na 2 wiadra na takiej myjni bezdotykowej, to mialem dyskusje z wlascicielem ("tu z wiaderkiem nie myjemy"), bo wg. niego za dlugo stalem z autem i "blokowalem" stanowisko (choc wybralem pore, ze bylem praktycznie sam). Czy może idziemy scenariuszem "pelen spontan" Własciciel jak zobaczy ile samochodow stoi pod jego myjnia to zatrze dłonie, że interes sie kręci Swoop Na chwile obecną raczej żadnych zmian.
ayrsen Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Własciciel jak zobaczy ile samochodow stoi pod jego myjnia to zatrze dłonie, że interes sie kręci Właściciela raczej tam nie uświadczysz... O tej porze będzie uprzejmy (lub nie) starszy Pan zajmujący się obsługą manualnej rozmieniarki pieniędzy, najczęściej bardzo zajęty oglądaniem czarno-białej naziemnej TV analogowej...
m1chal Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Propozycja z parkingiem w CH Klif moim zdaniem byla dobra. no tam szczególnie jest pełno myjni bezdotykowej, aby coś pokazać dokładnie tak jak niektórzy piszą... o tej porze ludzie pilnujący te myjki sa bardziej zajęci pierdzeniem w krzesło niż oglądanie co sie dzieje na myjce... zresztą tyle ludzi się zjedzie to tez pewnie z chęcia popatrzy
all4auto Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Tak jak mówicie, wstępnie rozmawiałem z tym starszym Panem, jest szansa, że uda się zająć jeden box, ale to jeszcze nie zostało ustalone na pewno , następne spotkania możemy organizować w innych miejscach, zobaczymy jak będzie dzisiaj
paluch Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Prawdopodobnie zastąpię Cie dzisiaj
all4auto Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Panowie, dziś dojechały Glorie, mam przygotowaną Magi do testów i Fruit Shiny Garage, wiaderko składane Megsa, płyn do szyb, preparat do felg Shiny Garage, preparat do opon Back2Black, Ironx, Bug Off, Fluffy, Jakieś życzenia, do 16 jeszcze będę mógł coś wziąć
Rekomendowane odpowiedzi