andrzeja Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 no nareszcie cos w Trójmieście, super !!! to bym sie wnerwił, gdybym przeczytał ten wątek po terminie uważam, ze 20 to trochę późno, naprawde jest juz wtedy ciemno, no ale nie mnie decydowac Mam nadzieje, ze to bardziej dla początkujących (zaawansowanym chyba nie trzeba pokazywac co i jak sie robi) Bardzo się cieszę, wpisuję rezerwację terminu w komórę i będę na pewno! Pozdrawiam, Andrzej
m1chal Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 e tam gadacie o tej 20.... wczesniej by tez niektorym nie pasowalo, bo pracuja itd.... nigdy wszystkim nie dogodzisz... jedyny problem moze byc o tej godzinie wilgoć na autach
k24 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 holo, jeżeli chcesz jechać na Koleczkowo to ja lecę, tamtędy bliżej i łatwiej
Artur05 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Wszystkie czwartkowe zloty w 3m zaczynają się o 20:00 ja nie widzę żadnego problemu
andrzeja Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Artur05 - w sensie jakie zloty? Detailingowe? O ile szukałem na tym forum to w 3City nie bylo jeszcze takiego spotaknia, ale moze sie myle. Mowimy tu o spotkaniu, gdzie jak rozumiem mamy pogadac o stanie lakieru jakiegos auta/ moze aut, wiec dobre swiatlo jakby nie bylo potrzebne. Ja tam jestem i tak mega zadowolony, ze takie spotkanie sie w ogóle odbedzie, ale sprawdzcie sami koledzy, ze 20ta to juz ciemno - bedziem po ciemku pod paroma krzywymi jarzyniowkami lakier i ryski oglądac, ale spoko, mi to pasuje Andrzej
irekp82 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Artur05 - w sensie jakie zloty? Detailingowe? Andrzej Większość trójmiejskich klubów, forów samochodowych spotykają się o 20. Ja odpuszczam inny spot bo na ten detalingowy czekałem od kiedy sie zarejestrowałem na KA.
k24 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Artur05 - w sensie jakie zloty? Detailingowe? Andrzej Większość trójmiejskich klubów, forów samochodowych spotykają się o 20. Ja odpuszczam inny spot bo na ten detalingowy czekałem od kiedy sie zarejestrowałem na KA. Dokładnie, na Grunwaldzkiej w Gdańsku, kolejny przy MediaMarkt w Gdańsku, na skwerku Hondy i BMW i dużo dużo innych
Yasiek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Córka mi się urodziła, o 20 zrobię kąpiel i przyjadę. Mam trochę pytań co do auta i doświadczonych kolegów popytać trzeba
Szwejk Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Zawsze mozna wjechac na parking do centrum handlowego KLIF tam jest dobre oswietlenie z tego co pamietam
Majaq Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Szkoda troche ze w środku tygodnia, może będzie kiedyś spot w piatek czy tez sobote to z checia wpadne. Widze ze parę osób z Elblaga jest zainteresowanych:P Dobrze jest zobaczyć jak profesjonalista pokaze to i owo...
masa140 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Jak uda mi się wziąć wolne w pracy na piątek do przyjadę
all4auto Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 To nasze pierwsze spotkanie, późniejsze terminy będą do ustalenia Póki co piszcie jakie produkty chcielibyście zobaczyć w akcji w czwartek
Szwejk Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Zabierz wszystko co masz Ja chętnie bym poznał blizej DJ BTBM zawsze o nim mysle, ale cos nie moge go kupic AF tought Coat moze
all4auto Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Haha, bardzo zabawne, na jakiś czas ma dosyć przenoszenia magazynu, prawie tydzień to trwało . Myślałem o pianownicy ręcznej Gloria, pianie aktywnej, czymś do felg jakiś szampon coś do szyb, na pierwsze spotkanie wystarczy, co sądzicie?
Szwejk Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 To co bys wział z tych trzech pozycji np:piana,szampon i wheel cleaner? Shiny Garage Fruit Snow Foam vs Magi ja byl bym za:)
proximo Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 o tak gloria przyda sie musze sie do niej przekonac
BartekB Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Mysle że styknie. Bedzie ktos przed 20stą?
masa140 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Panowie a co jeśli pogoda nie dopisze??
holo Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Panowie a co jeśli pogoda nie dopisze?? ICM mówi że dopisze. Mysle że styknie. Bedzie ktos przed 20stą?Jak bardzo przed? Ja w sumie mogę być, ale laik jestem
BartekB Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 No tak np 19:30 coby miejsca zagrzać?
all4auto Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Ja też będę trochę wcześniej, ale spokojnie trochę nam na pewno zejdzie, przyjadę brudnym samochodem, może ktoś jeszcze się skusi będzie więcej możliwości do porównań/testów.
wierzba Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 hmm o 20, trochę późno mi się wydaje... jedyny plus to taki, że o tej godzinie nie byłoby widać jak mam zaniedbane auto ja to tak 50/50 bo kawałek mam do 3m, ale liczę w razie co Panowie na jakąś sesję i opisy
all4auto Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Pierwsze spotkanie można potraktować bardziej organizacyjnie, zobaczymy jak to wyjdzie, ja jestem do Waszej dyspozycji
proximo Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Ja raczej czystym wpadne, bo nie wypada Foto też porobię
Rekomendowane odpowiedzi