Szwejk Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 A co było powodem tego ,że Titanium poszedl na SV Regular,a nie na Z Hdc? test współpracy SV+Zymol czy tak poprostu
holo Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 A co było powodem tego ,że Titanium poszedl na SV Regular,a nie na Z Hdc? Skleroza
BartekB Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 A co było powodem tego ,że Titanium poszedl na SV Regular,a nie na Z Hdc? test współpracy SV+Zymol czy tak poprostu Nigdy wczesniej tak nie robilem, wiec z checia zobacze czy to hdc faktycznie takie dobre... A poza tym tak jak napisal Bartek, skleroza, wiec trzeba cos bylo wybrac z bratniej wyzszej polki sv
Bieniek Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Hdc urywa dupe. Tak podbija kolor,ze nawet glasur nie robi roznicy pozniej.
BartekB Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Hdc urywa dupe.Tak podbija kolor,ze nawet glasur nie robi roznicy pozniej. co przez to rozumiesz?
Bieniek Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Chodzi o to,ze wosk juz nie daje takie efektu na lakierze po HDC.Cala robote z kolorem zalatwia cleaner.
BartekB Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Cala robote z kolorem zalatwia cleaner Nie zgodze sie z Tobą, cleaner oczyszcza lakier, powoduje większą śliskość ew. maskuje niedociągłości...Nie ma on nic wspolnego z wygladem, a ewentualnie wytrzymałością wosku...nie sądze jednak żeby przy tego typu cleanerze były jakieś różnice
Szwejk Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 A nie uważasz ,że wyciaga troche głębie
proximo Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Może i głupie płupie pytanie zadam, Bartek a próbowałeś z Hdc ? Ja potwierdze słowa Bienieka.
BartekB Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Oczywiscie że tak, cały czas go stosuję pod Zymola,
Bieniek Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Tylko Ty masz białe auto.spróbuj pod ciemnym i przetrzyj oczy że zdumienia co hdc robi.
BartekB Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 A nie uważasz ,że wyciaga troche głębie Nie stwierdziłem tego...może dlatego że mam biały kolor. jedynie co to kolor został "podciągnięty" (dało sie to zauważyć) kiedys smarowałem Glacier. I cały czas uważam że jeśli chodzi o kolor to cleaner nie ma nic do tego tylko wosk
Szwejk Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Uważam,że nie trzeba sięgać po HDC żeby to zauwazyc.
Bieniek Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Kiedyś nawet ktos z masterow pisał o tym,że hdc robi główną robote.po użyciu tylko moge potwierdzić.
BartekB Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Tylko Ty masz białe auto.spróbuj pod ciemnym i przetrzyj oczy że zdumienia co hdc robi. Chętnie przy następnym spocie. 50/50 i zobaczymy jak to wygląda . A i żeby nie było, nie kłóce się...smarowideł jest pod dostatkiem więc można testować każde rozwiązanie. PS> Bartek...za tydzien może sie umowimy na komputerek jak bedziesz mial czas i zrobimy test kropelkowania, zobaczymy ile "szkód" Sv narobił pod Zymolem [ Dodano: 24 Październik 2012, 10:51 ] Kiedyś nawet ktos z masterow pisał o tym,że hdc robi główną robote.po użyciu tylko moge potwierdzić. Zgadzam się...ciężko to jednka stwierdzić przy jasnych lakierach.
Bieniek Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Z chęcią udostępnienie Ci ciemne auto do testu.Hdc mozemy ręcznie nałożyć.
BartekB Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Z chęcią udostępnienie Ci ciemne auto do testu.Hdc mozemy ręcznie nałożyć. Spox... tylko to już chyba w przyszłym miechu...chyba że jakoś wieczorem?
Bieniek Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Najlepiej w dzien co by efekt był lepszy.
BartekB Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 to juz w przyszłym miesiącu jak poogda pozwoli. Ten mam zajęty juz do końca niestety
Szwejk Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 BartekB mam pytanie z innej beczki do Ciebie jako ,że jestes klientem stajni SV .Używałes może tego : http://www.swissvax.pl/index.php?id=11&tx_produkty_pi1[prod]=10
BartekB Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Mam ale nie używałem... wszystko zawsze lece NE. Porównania nie mam więc się jeszcze nie wypowiem.
Szwejk Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Ok Magi czeka na odbior jak cos daj znaka .
BartekB Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Może jutro? moja biała strzała prosiła mnie o szybkie umycie bo gównianie wygląda
Szwejk Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 jutro wieczorem mam czas do 19 30 jak cos.
BartekB Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 oj to kicha bo ja do 19stej kibluje w galerii
Rekomendowane odpowiedzi