Szwejk Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Yasiek 40 ml magi na 1000ml w marolexie i piana taka ze hoho także Gloria baj baj:)
Artur05 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Że zrobię takie OT. A jakie masz filce?
Yasiek Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Szwejk, hmmm na spota bierz - nie zobacze nie uwierze Ja w sumie dzisiaj mógłbym się gdzieś spotkać - może Gdynia jakoś na środku?
Szwejk Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Ja dzisiam odpadam niestety ale wezme na spota no problemo.
holo Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Nas znów auto pokonało. Została jeszcze jedna sesja. Trochę nam się pady skończyły...
m1chal Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Michal pierzesz jeszcze auta? piore piore... podaj pelna nazwe ulicy
Bieniek Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Hynka.Parking strzezony obok Auto-Gumi.
m1chal Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 aaa , myslalem ze to jakas nazwa skrocona , jak np. słowaka
Bieniek Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 BArtek dzialacie jutro cos ?Wpadlbym zobaczyc flexa
Yasiek Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 nie było spota to nałożyłem rainx na kabinę prysznicową żona zadowolona to co wy robicie z tym autem że pady się kończą? usuwanie te wstretne rysy przy wlewie?
BartekB Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Jutro przerwa w pracy. Samochod w sumie odswiezamy, relacji nie bedzie bardzie tylko kilka zdjec przed i po. Ogolnie narazie oceniam na 70%. Maszyna zdaje egzamin w 100% ale moje gabki cutting wyzionely ducha i prace trzeba bylo przerwac. Mysle ze wlasciciel jest zadowolony, moze uda sie na dachu zrobic jakies 50/50 bo jak narazie skupilem sie na pracy a nie na zdjeciach. Ostatni etap to dach, zderzaki i progi, zostawilem sobie rowniez blotnik na testy past od Wojtka. Mysle ze niedlugo koniec i auto wyjedzie na slonce. Tego etapu najbardziej sie boje
k24 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 BartekB, na przyszłość polecam zaczynać od dachu, bo z nim najgorsza praca a na początku zawsze największy zapał i energia do pracy
BartekB Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 haha, a ja wlasnie zaczynam go na sam koniec, bo na poczatku jak widze taka powierzchnie tak wysoko to mnie krew zalewa i sie odechciewa wszystkiego , a jak zaczne od czegos prostrzego i widze efekt to sie bardziej chce nawet te najgorsze miejsca robic
k24 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 wpada ktoś jutro na giełde do chwaszczyna? Robie wjazd na 2 auta, oby chociaż jedno poszło
adii Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 k24, na giełde ? z tego co zauważyłem to tam przychodzą miejscowe wieśniaczki żeby popatrzeć, jak nie wystawisz auta za frajerską cenę to zapomnij
BartekB Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 nie było spota to nałożyłem rainx na kabinę prysznicową żona zadowolona to co wy robicie z tym autem że pady się kończą? usuwanie te wstretne rysy przy wlewie? Przy wlewie sie nie da nic zrobic, tylko zaprawka bo rysy sa głębokie do podkładu. Moze na wiosne cos sie pokombinuję bo takich miejsc niestety wiecej jest Co do padów. Od poczatku jade na tym samym, nauka, wiadomo błędy jak zaczynałem przygode no i niestety, kiedy człowiek już wie o co w tym hobby chodzi to pady są już tak zurzyte ze cuttingi wogóle nie tną, zrobiły sie miekkie, mniej zbite więc pochłaniają zbyt dużą ilość pasty... Naszczęscie mam jeszcze sholla cuttingowego . Nie robiłem nim jeszcze więc wole narazie dokupić flexa. Produkt ten znam, kombinacje past do auta Bartka też już mam opanowaną, a niestety czasu już dużo nie mamy. Naszczęscie samej korekty już dużo nie ma, zostały tylko detale i czas na wykończenie. A to już na dwie pary rąk więc pójdzie raz dwa; plastiki, szyby, gumy.
Artur05 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 A mówiłem w razie problemów dzwoń. Ma prawie nowe białe flexi 135 i 80
BartekB Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 A mówiłem w razie problemów dzwoń. Ma prawie nowe białe flexi 135 i 80 I tak musze kupic i tak szykuje sie jak dobrze pojdzie kolejna "locha" wiec musze miec swoje , ale dzieki Artur za pomoc, w razie czego bede pamiętał. PS> a masz je na sprzedaż po jakies fajnej cenie? to sie mozemy spotkac i zrobic deal, tego i tak nigdy za wiele:)
Artur05 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Na sprzedaż nie. Chciałem udostępnić żeby zaoszczędzić wam czas
Bieniek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Bartek na jakim stystemie jedziesz?Manzerna?? Ja aktualnie tak,ale chce przejsc na scholla i zastanawiam sie jakie pady dobrac do tego.
BartekB Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Sholl, wszystko podam jak auto wyjdzie na slonce, jak bede zdjecia, to zrobie opis co i jak. Podejrzewam ze bedziemy chcieli jakis spot zrobic to bedzie mozna o tym pogadac.
Bieniek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Co sie tak ukrywacie i pozwalacie zobaczyc przy pracy??
BartekB Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Bo to tajny projekt
andrzeja Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 wroce do propozycji kolegi Tomka w sprawie z IronX, pare stron wczesniej, ja bym wzial 0,5l, max 1l jak by juz sie nie dalo dostukac do tych 4l wysle Ci jeszcze na PW info w sprawie zakupu Bartki - projekt tajny czy nie, ale zapodajcie jakies zdjecia i z opisami co i jak robiliscie, wszyscy z rejonu 3City czekają na relacje Z lupą na następnym spocie ispekcję auta trzeba bedzie komisyjnie zrobic pozdrawiam, Andrzej
BartekB Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Zdjęcia będą relacji ni bedzie bo ni ma na to czasu (nie kumam jak mozna robic po 400 ujeci lakieru podczas korekty, no pewnie mozna, jak sie robi korekte tydzien zdjęcia bedą spokojnie, dajcie skonczyc. Wtorek juz planuje finito, bo wlasciciel posesji gdzie robimy juz sobie ostrzy zęby do zjedzenia nas zywcem
Rekomendowane odpowiedzi