holo Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Na środę w sumie chyba nic nie planowałem, przynajmniej od rana. Poproszę namiar, to spróbuję dołączyć
BartekB Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 jezeli mamy już tak działać to proponuję zgłosić jedna osobę do fotek ...cobysmy tym z wwl pokazali że też jesteśmy debeściaki
holo Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Mam aparat, ale nie wiem czy umim go obsłużyć...
BartekB Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Tryb AUTO Bartek i jedziemy z relacją. Ma byc ładna pogoda mogą być fajne fotki na forum
holo Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Tryb AUTO Bartek i jedziemy z relacją. No ja już do P doszedłem, a i czasem A lub S umiem użyć
k24 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 holo, no to pakuj aparat do tego 1.4 i czekamy
holo Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 A może tym razem 1.6 wziąć?
k24 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 holo, nie, 1.4 + ten pakier stylistyczny jest super
Szwejk Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Pany na chwile obecną nie mam mozliwosci tzn miejsca do przygotowania auta pod i bede okolo 15,wiec jaki plan dzialania?
BartekB Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Hmm ja w sumie moge udostępnić swój, samochód umyty nawoskowany wiec w przygotowaniach duzo nie bedzie roboty. Druga sprawa to przeciez nie musimy walic na raz całego auta. Coś sie wykombinuje na miejscu.
Szwejk Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 W sumie racja ,samą maską mozemy sie zajać.Glinka na mache szła 2 tyg temu Hi temp I nattys siedzą jak złe także damy radę.
BartekB Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Myśle że na tyle luda jak sie zajmiemy wszyscy w miare sprawnie to i spokojnie odswieży sie całe auto.
Szwejk Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Szkoda,że nie moge wczesniej byc nie bylo by zmartwienia,glinka szła regularnie takze dużo roboty nie bedzie.
Artur05 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 BTW mam miejscówe na umycie dziś auta. Zamknięte pomieszczenie
holo Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Dobra. Ja jutro będę, więc możemy coś porobić przy moim 1.4 z pakietem. Jak nie całe, to na raty.
BartekB Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 To ja w takim razie wycofuję sie z moją kandydaturą i biorę sie za fure Bartka
holo Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 To jak mówiłem, jutro będę. Pewnie z Bartkiem się gdzieś pod drodze zgramy. Pozdro i do jutra!
MarrciN Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Mam nadzieję, że uda mi się jutro też wpaść, z tym że pracę skończę najszybciej o 16. k24, adres dostałem od Szwejka jakby co mam nadzieję, że to nie problem
Artur05 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Ja już wiem że nie dojadę, ponieważ moja świecąca padaczka sika olejem i ropą na prawo i na lewo. Ehhhh a miałem nadzieje że będziemy szorować lakier Przepraszam że kolejny raz nie dojadę. Mam nadzieje że będzie jeszcze nie raz okazja Życzę wam przyjemnej pracy
m1chal Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 to jaki plan na jutro? jakie atrakcje ebda?
maxhill Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Przepraszam ale nie uda mi sie dojechac dzisiaj.... wyskoczyl mi wyjazd jutro na dluzej i musze sie ogarnac na ten wyjazd.. Ale mam nadzieje ze jeszcze mi sie uda z Wami spotkac na nstaepnym spotkaniu. Zycze owocnej pracy:)
holo Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Z tego co wiem, to spotkanie się opóźnia
Rekomendowane odpowiedzi