Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na środę w sumie chyba nic nie planowałem, przynajmniej od rana. Poproszę namiar, to spróbuję dołączyć :)

Opublikowano

Hmm ja w sumie moge udostępnić swój, samochód umyty nawoskowany wiec w przygotowaniach duzo nie bedzie roboty.

Druga sprawa to przeciez nie musimy walic na raz całego auta. Coś sie wykombinuje na miejscu.

Opublikowano

Mam nadzieję, że uda mi się jutro też wpaść, z tym że pracę skończę najszybciej o 16.

k24, adres dostałem od Szwejka jakby co :good: mam nadzieję, że to nie problem :good:

Opublikowano

Ja już wiem że nie dojadę, ponieważ moja świecąca padaczka sika olejem i ropą na prawo i na lewo. :zly:

Ehhhh a miałem nadzieje że będziemy szorować lakier :cry:

Przepraszam że kolejny raz nie dojadę. :wallbash: Mam nadzieje że będzie jeszcze nie raz okazja :)

Życzę wam przyjemnej pracy :)

Opublikowano

Przepraszam ale nie uda mi sie dojechac dzisiaj.... wyskoczyl mi wyjazd jutro na dluzej i musze sie ogarnac na ten wyjazd.. Ale mam nadzieje ze jeszcze mi sie uda z Wami spotkac na nstaepnym spotkaniu. Zycze owocnej pracy:)