Skocz do zawartości

Trójmiasto - spotkania regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mi wytłumaczycie gdzie sie spotykają trójmiejscy detailerzy to może wpadne wkupić sie w nowe grono ;p

Opublikowano

ja czwartek i piatek jestem w Warszawie, w sobotę w planach mam zakładanie zimowych kółek.

Jak się wyrobię to podjadę na opryskanie auta do testów... będę in tacz

Opublikowano

WITAM

Czas zabezpieczyć auto na zimę

Chce polerką położyć cleaner ,bo mam do tego sprzęt ,ale nie mam dostępu do prądu bo mieszkam w bloku

Czy wie ktoś gdzie w Pruszczu gdańskim mogę użyczyć prądu , może jakaś myjnia albo inne miejsce??

Opublikowano

Ja od wczoraj walczę z chromem wiec wszystkie plany musze przesunąć. Dramat jak na szkoleniu gdzie wódka leje się z kranu Ty wcinasz tylko leki na zbicie gorączki i żeby jakoś się czuć. Damn

Opublikowano

chyba żartujecie :P dzisiaj to na żadną z myjni chyba nie ma co jechać do późnych godzin wieczornych bo są kolejki :)

Opublikowano

Hej

11go jest święto i wszyscy mamy wolne, mam taką propozycję abyśmy spotkali się towarzysko nie na testy, posiedzenie pogadanie wymiana doświadczeń. Przy okazji na piwko i lub coś innego niż piwko kto co lubi. Co do wyposażenia temat do dogadania.

Termin to 10go wieczór u mnie w studio. Co wy na to, kto by się pisał tylko mi nie jęczeć ja nie piję ja prowadzę.

Pozdrawiam Marcin

Opublikowano

kopniak1, Fajny pomysł ;) Pogadam z Magdą 8-)

Ale do 11tego trzeba by tez auto umyć ;) Kto się pisze na jutro (05.11.2014) na bezdotyk na osowej (obok BRW)?

19:00?

Opublikowano

kopniak1, jak mnie ktoś zgarnie to przyjadę chętnie i wypiję :) Jak mnie nikt nie zgarnie to przyjadę ale nie wypiję :D

Mess, ja muszę odreagować po stresach w firmie więc chętnie.

Opublikowano
muszę odreagować po stresach w firmie więc chętnie.
Będę miał na uwadze, postaram się pojawić.
Jak wyżej ;)

Panowie - żeby nie było nieporozumienia - Wy tak ochoczo na poniższe?

Kto się pisze na jutro (05.11.2014) na bezdotyk na osowej (obok BRW)?

19:00?

czy wcześniejszą propozycję, na późniejszy termin... ;)

Termin to 10go wieczór u mnie w studio.