boczak91 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Jak mi wytłumaczycie gdzie sie spotykają trójmiejscy detailerzy to może wpadne wkupić sie w nowe grono ;p
Mess Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 boczak91, jako że Forum nie rozsyła ostatnio maili z powiadomieniami czasem lepiej śledzić również profil na FB https://www.facebook.com/CleanCarTrojmiasto Oraz link do Mapki gdzie się spotykamy. Ja do niedzieli nie dam rady raczej Sorry chłopaki.
Yasiek Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 ja czwartek i piatek jestem w Warszawie, w sobotę w planach mam zakładanie zimowych kółek. Jak się wyrobię to podjadę na opryskanie auta do testów... będę in tacz
krzysztof79 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2014 WITAM Czas zabezpieczyć auto na zimę Chce polerką położyć cleaner ,bo mam do tego sprzęt ,ale nie mam dostępu do prądu bo mieszkam w bloku Czy wie ktoś gdzie w Pruszczu gdańskim mogę użyczyć prądu , może jakaś myjnia albo inne miejsce??
tytan Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 Ja pewnie będę coś działał w weekend tylko nie wiem czy sobota czy niedziela.
BartekB Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 Ja mam szkolenie w sobote i w niedziele do 16stej. Zobaczymy, graty bede mial na aucie wiec moze uda mi sie podskoczyc na brw
Yasiek Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Ja od wczoraj walczę z chromem wiec wszystkie plany musze przesunąć. Dramat jak na szkoleniu gdzie wódka leje się z kranu Ty wcinasz tylko leki na zbicie gorączki i żeby jakoś się czuć. Damn
pablogda Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Mnie też jakieś choróbsko zaczyna łapać, a i pogoda nie zachęca do mycia auta, więc dzisiaj też odpuszczam.
ktm950 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 Ja tym razem nie, bo nie mam auta
LucaGda Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Witam Kozaków z Wybrzeża :-) Panowie, gdzie w Gdańsku kupię zestaw Colourlock lub Gliptrone do skórzanej tapicerki? Pozdrawiam!
Mess Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 LucaGda, http://www.CleanCarGarage.pl -> Odbiór w Gdańsku ul. Sympatyczna 20 (os. Wiszące Ogrody) Gliptone tylko cleaner, colourlock zestawy soft lub strong lub pojedynczo same produkty, lub Shiny Garage
LucaGda Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Mess, dzięki i pozdrawiam :-)
andrzeja Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 zima idzie - co i gdzie robicie z podwoziem? rude mi sie lekko pojawia, musze cos podzialac tym razem, jakbyscie cos gdzies w Gdyni polecili, to z góry dzienks
Yasiek Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Panowie/Panie jakieś mycie przedświąteczne? Zapowiadają ładną pogodę to auto powinno się prezentować
Mess Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Will think abt it Ktoś coś potrzebuje 19 BRW?
m1chal Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 chyba żartujecie dzisiaj to na żadną z myjni chyba nie ma co jechać do późnych godzin wieczornych bo są kolejki
kopniak1 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Hej 11go jest święto i wszyscy mamy wolne, mam taką propozycję abyśmy spotkali się towarzysko nie na testy, posiedzenie pogadanie wymiana doświadczeń. Przy okazji na piwko i lub coś innego niż piwko kto co lubi. Co do wyposażenia temat do dogadania. Termin to 10go wieczór u mnie w studio. Co wy na to, kto by się pisał tylko mi nie jęczeć ja nie piję ja prowadzę. Pozdrawiam Marcin
Mess Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 kopniak1, Fajny pomysł Pogadam z Magdą Ale do 11tego trzeba by tez auto umyć Kto się pisze na jutro (05.11.2014) na bezdotyk na osowej (obok BRW)? 19:00?
Yasiek Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 kopniak1, jak mnie ktoś zgarnie to przyjadę chętnie i wypiję Jak mnie nikt nie zgarnie to przyjadę ale nie wypiję Mess, ja muszę odreagować po stresach w firmie więc chętnie.
AutoDetailing Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Będę miał na uwadze, postaram się pojawić.
ayrsen Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 muszę odreagować po stresach w firmie więc chętnie. Będę miał na uwadze, postaram się pojawić. Jak wyżej Panowie - żeby nie było nieporozumienia - Wy tak ochoczo na poniższe? Kto się pisze na jutro (05.11.2014) na bezdotyk na osowej (obok BRW)?19:00? czy wcześniejszą propozycję, na późniejszy termin... Termin to 10go wieczór u mnie w studio.
Rekomendowane odpowiedzi