witboy Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 relacja przyjemna az rece bola od samego patrzenia co robiles recznie, dobrze ze przeszedles na maszyne, jak na 1 raz to rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Da sie zaj***ć mega relacje nie zadawając 10000 głupich pytań? DA Da się zrobić to nie wydając tysięcy na sprzety i nie wiadomo jakich egzotycznych kosmetyków? DA Mega gratulacje chłopie dla Ciebie za ogrom pracy włożony i szkołe jaką pokazałeś wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Krakus w końcu, to zobowiązuje Relacja jest świetna, straciłem trochę czasu przy scrollowaniu ale naprawdę było warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detuk Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 szcacun ,szacun,szacun i pozdrawiam najlepsza relacja na forum(moim zdaniem) duzo scrolowania ale warto było!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Da sie zaj***ć mega relacje nie zadawając 10000 głupich pytań? DADa się zrobić to nie wydając tysięcy na sprzety i nie wiadomo jakich egzotycznych kosmetyków? DA +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Niezła robota,na jakis spot sie do Kraka nie wybierasz widzę że chłopaki cos organizują? Da sie zaj***ć mega relacje nie zadawając 10000 głupich pytań? DA wszystko sie da wystarczy poczytać,gotowe zestawy w róźnych cenach sa przeciez podane na forum tylko komu by sie chciało szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 po urlopie nadrabiam zaległości, zmiażdżyłeś chłpie gratuluję uporu w dążeniu do celu P.S. jak byś chciał może sprzedać to Clio, to teges, napisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkicek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 "Lubię to" Opad kopary. Szacun za mega pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dempsej Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Nice one. Zwlaszcza jesli chodzi o chec robienia zdjec podczas pracy, chyba z miliard ich jest. Masz jakies mega poklady cierpliwosci i wolnego czasu Patrzac na probe przemachania calego samochodu tricolorem pomyslalem - wariat. Okazało się, że owszem, ale pozytywny ;]. Co do samego Clio - polecam Ci zajrzec pod uszczelki drzwi, ilosc syfu jaki tam sie wciska przechodzi pojecie PS. silnika nie myj, szukaj F4R ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ponownie dziękuje za komentarze i poświęcenie czasu (bo trochę go potrzeba) na przescrollowanie całej relacji Co do samego Clio - polecam Ci zajrzec pod uszczelki drzwi, ilosc syfu jaki tam sie wciska przechodzi pojecie PS. silnika nie myj, szukaj F4R ;] Uszczelki sprawdze, choć wydawało mi się że tam już patrzyłem, ale dzięki za wskazówkę. Co do silnika... Wiesz, ja już nie jeden raz o tym myślałem, ale: Silnik, skrzynia, komputer, hamulce, być moze zawieszenie, kompletny wydech... ehh 5 klocków nie wystarczy na pewno Ale takie jeździdełko by się dość agresywnie odpychało Mały update: Jednak duża ilość zdjęć bywa irytująca przy przęglądaniu w związku z czym zmodyfikowałem relacje wprowadzając spoilery odsłaniające kolejne rozdziały. Mam nadzieję, że potraktujecie to jako usprawnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexx Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Bardzo fajna recenzja. W jakim stanie teraz jest auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Samochód obecnie bez wosku... Sezon zimowy dał się we znaki niestety W miare polepszania się pogody będę chciał realizować rundę 2 korekty: - wosk z prawdziwego zdarzenia (crystal rock), - nowe felgi na lato (czekają w garażu, większy rozstaw), - nowe bębny (dlaczego, to już zamieszczę w relacji), - nowe dywaniki (kupione, szyte na zamówienie - czekają na relacje), - regeneracja wkładki do lewarka skrzyni biegów, - zaprawki na masce i brzegach drzwi, - plastiki dookoła auta w kolor nadwozia (listwy, klamki, lotka - tutaj wciąż czekam na zastrzyk gotówki ), - grill od Clio RS (czeka w garażu, ale wymaga 'pewnych' poprawek), - MOŻE progi a'la Clio Sport Wszystko fajnie brzmi, ale co z tego wyjdzie, zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4dzio Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Moim zdaniem twoja relacja powinna wygrać najlepszą relację VIII - XII 2012 i najlepszą relację 2012. Nie dość, że to debiut i doprowadziłeś auto do super stanu przy pomocy przystępnych cenowo produktów, to jeszcze zająłeś się każdym detalem i wstawiłeś tu ponad 600 zdjęć. Ogrom pracy jak i efekty powalają. Niestety niektórzy chyba nie głosowali na relację, tylko na osoby, które je wystawiały. Nie to żebym umniejszał sukcesy innych, bo tamte relacje wygrały zasłużenie, no ale jednak twoja niezasłużenie przegrała. Świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goten Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 wielki szacun za ogrom pracy włożony przy dopieszczaniu auta. Jak dla mnie mycie przedniego zderzaka od środka zakrawa na lekkie zboczenie, ale chyba o to chodzi w detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 cyga, crystal rock szaleństwo a nie sonax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 r4dzio, dzięki za miłe słowa Co do konkursu... ciężko jest porównywać prace amatorów do prac ludzi bardziej doświadczonych. Mimo to wygrałem jako losowa relacja z konkursu Goten, jak jest możliwosć, to trzeba myć gary, nie nie... to na pewno ten CR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 cyga, panie, mistrzu mój i idolu, przeglądam ten temat już po raz n-ty i jeszcze bardziej czekam z utęsknieniem na wiosnę. Stan mojego Clio jest mniej więcej taki jak Twój przed zabiegiem, więc będę miał porównanie. Co prawda mam jaśniutki lakier, ale rys też co nie miara. Dla mnie ta relacja jest the best ever na tym forum Wiosno przybywaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 krople tragiczne jak na podwojna kanapke , albo jakiś blad podczas aplikacji. ogółem relacja fajna , jak dojdzie atrapa i drzwi do mojego clio , zapowiadam podobna jak nie bardziej obszerną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 pewno ten CR Kupiłeś? Jakieś testy już były? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olas Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 i jak tam coś sie dzieje w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq631 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Widzę że clio z "moich" okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek1993 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Mega mi się podoba Twoja praca widać duży zapał do pracy i cierpliwość, dbałość o każdy szczegół itd świetna przemiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi