AutoDetailing Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja używam środków do szyb Meguiars, nie zostawiają smug i dobrze radzą sobie np z usuwaniem owadów.
julian Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Z tym glinkowaniem potem to Julianowi chodziło, że będziesz Gold Classa zdzierał, żeby Zymola nałożyć dokładnie o to mi chodziło. zymol jest w 100% woskiem naturalnym, wiec wymaga specyficznego przygotowania(najlepiej własnie też 100% naturalnym HD cleanse). nie jest raczej dobrym pomysłem nakładac zymola na inne woski, dlatego mówiłem o glinkowaniu! a teraz rób tak, jak powiedzial PN,
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Taki zestaw chyba jest juz lepszy dzisia od 5 popoludniu zabieram sie za robote !! garaz przygotowany lampy sa wiatraki tez bo goraco hehehe
julian Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 powodzenia. gdyby pojawiły się jakies problemy w międzyczasie, czekamy na pytania;)
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 chyba zaraz idziecie spac wiec moge poczekac do rana na was hehehe mojego czasu do 12 wieczorem Moge Glinka przeleciec szyby ?
fernando Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jacob_USA, jak najbardziej tak
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Panowie teraz skonczylem jest 12 w nocy u mnie i jeszcze nie dokonca wszystk wykonane tzn zostaly szyby i jeszcze szmateczka przeleciec autko a tak to jestem zaszokowany jak te produkty dzialaj dobranoc !!!!
julian Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 czekamy na zdjęcia:) to zawsze tak jest, ja pierwszy raz pracujesz wyspecjalizowanymi kosmetykami dobrej firmy, to jesteś w szoku. potem chcesz coraz więcej i lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi