all4auto Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 bruno, Back2Black jest preparatem na bazie silikonu
Wax Paradise Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Przy testach produktów do opon, trzeba przede wszystkim sprawdzać, czy opona nie brązowieje i jak produkt radzi sobie z wypieraniem brudu.
sebek0720 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Wax Paradise, a co jeśli brązowieje? W jednym z aut, na których stosowałem Meguiars Endurance w żelu opona też po czasie brązowiała - co oczywiście schodziło po opłukaniu wodą. Więc to chyba normalne, że przy niektórych typach opon takie rzeczy się zdarzają.
Grzesio Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Bardzo podoba mi się efekt finalny tego środka. Na pewno zagości na mojej półce
Wax Paradise Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Wax Paradise, a co jeśli brązowieje? W jednym z aut, na których stosowałem Meguiars Endurance w żelu opona też po czasie brązowiała - co oczywiście schodziło po opłukaniu wodą. Więc to chyba normalne, że przy niektórych typach opon takie rzeczy się zdarzają. Każda opona będzie brązowieć, ponieważ zawierają dodatki zawarte przez producenta (m.in. antyozonanty) chroniące gumę przed ozonem, promieniami UV, pękaniem. Ale chodzi o to, że jeśli dressing do opon daje dobre zabezpieczenie, to brązowienie nie występuje (lub jest minimalne).
kamilgt Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Dzisiaj wrzuciłem na jedne balony Endurance'a a na drugie Back2Black i muszę przyznać, ze B2B dał dużo bardziej naturalny satynowy look, Megs połysk jak po polaniu wodą. Na zimówki 205/55 wybieram zdecydowanie B2B
Yasiek Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 Również nakładałem B2B na zimówki po tym jak na letnich utrzymywał się bardzo fajny efekt. Świetnie, że rodzima firma dorównuje europejskim (i nie tylko) konkurentom
barry_1 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 A jak tam panowie z trwałością B2B? zakupiłem parę dni tamu Brillance i jeszcze (być może) mógłbym wymienić na B2B właśnie... [ Dodano: 12 Listopad 2012, 10:47 ] A jak tam panowie z trwałością B2B? zakupiłem parę dni tamu Brillance i jeszcze (być może) mógłbym wymienić na B2B właśnie... idąc dalej to jaki znany Wam preparat nie patrząc na cenę utrzymuje się najdłużej na oponach?
all4auto Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Na moich oponach latem, przy dobrej pogodzie utrzymał się 2 tygodnie, ale ja mogę być nieobiektywny bo to nasz preparat , może wypowie się ktoś niezwiązany z naszą firmą.
mihnova Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 U mnie B2B siedzi dzielnie już 3 tygodnie
Yasiek Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 u mnie też ok 2-3tyg na oponach się utrzymuje...
damian Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Pokażcie jak wygląda po tych 2-3 tygodniach
kubik Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Zazdroszczę wam U mnie 3dni i znowu apc i dressing,bo pojechał samochód w błoto
wega67 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Efekt fajny tylko denerwuje mnie konsystencja, wsiąka bardzo szybko w słoneczko megs'a. Gdyby tylko trochę zagęścić konsystencję, byłby idealny !
barry_1 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 a nakładanie pędzelkiem jak w przypadku Brillance nie było by wygodniejsze?
ZANDAR Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Nakładałem pędzelkiem i wychodzi mało ekonomicznie ze względu na konsystencje Efekt za to rewelacyjny!
KaczorRK Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Chciałem zanabyć podczas ostatnich zakupów w SCS ale już nie zdążyłem się załapać Co do nakładania to rzadsze dressingi lepiej nakłada się za pomocą pędzelka - wystarczy go rozprowadzić po oponie i sam wsiąknie, a gęstszy za pomocą aplikatora piankowego lub gąbkowego - trzeba go wpracować w oponę żeby wsiąkł w każdy zakamarek.
wega67 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Jutro przetestuję tą metodę ! ciekawe czy będzie lepiej fakt, faktem gęstszy fajniejszy.
KaczorRK Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Jutro przetestuję tą metodę ! ciekawe czy będzie lepiej fakt, faktem gęstszy fajniejszy. Ale trzeba poświęcić więcej czasu na aplikację. Rzadsze, lepsze do zrobienia opon - na szybko.
paczek07 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 muszę wypróbować b2b i zrobie relacje
Dystrybutor e36ace Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 w temacie cicho a szkoda bo bardzo dobry produkt kupiłem i jestem bardzo zadowolony,nakładam pędzelkiem następnie przecieram aplikatorem i wygląda super przy czym jest bardzo wydajny,godny polecenia
embargo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 To ja dopisze że dużo łatwiej aplikuje się go na opony o dużym zagęszczeniu przetłoczeń niż enduranca.
all4auto Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Temat ożyje najprawdopodobniej bliżej wiosny
samtive Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 jest gdzie do dorwania próbka tego bajeru ?
all4auto Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Krótko przed sezonem przygotujemy próbki do testów dla forumowiczów
Rekomendowane odpowiedzi