Moderator Domel Posted July 13, 2012 Moderator Report Share Posted July 13, 2012 Witam Zapewne wielu z was kupilo te triggery Czy mieliscie z nimi jakies problemy? Mi sie juz 3 zepsuly. "Nie ciagna" plynow. Pompuje pompuje i nic... czasami po 15 minutach cos zaskoczy. Czy mieliscie podobne problemy ? Jest na to jakis patent w stylu "przedmuchac".... Zazwyczaj dzialaja dobrze miesiac - dwa a potem zaczynaja szwankowac.... Za wszelkie rady dzieki. pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunga Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Domel, u mnie wszystkie działają, ale dla kumpla po wlaniu czegoś bardzo oleistego zaciął się i drugi przypadek to za mocna chemia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted July 13, 2012 Author Moderator Report Share Posted July 13, 2012 Ja uzywam glownie z plynem do szyb Nielsena. Takze plyn jest mocno wodnisty. One potrafia sie zaciac na 20 minut i nie pompowac i nagle cudownie dzialac.... pytam bo moze jest na to jakis patent... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilgt Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Mi tylko jeden się dosłownie rozpadł na części, ale to juz taki przyszedł w paczce. Poza tym działają rok i nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
escimo Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Moje też śmigają, a używam do różnych rzeczy, łącznie z mocnymi APC Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunga Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Domel, może trafiłeś na jakąś wadliwą serie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted July 13, 2012 Author Moderator Report Share Posted July 13, 2012 Albo mam pecha albo maja słaba konstrukcję. Uzywam prawie codzienie co szyb. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgrywussdz Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Domel, też mi parę sztuk się zacina ... ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted July 13, 2012 Author Moderator Report Share Posted July 13, 2012 Ogolnia kontrukcja, design, gwint 24mm i buteleczki 0,5 sa rewelacyjne. Tylko to zacinanie mnie irytuje...;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgrywussdz Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Mam to samo, i to na pewno nie wina płynu, bo ja akurat samą wodę miałem, ale może na złe sztuki trafiliśmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duniek Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Miałem dwa albo trzy takie, wszystkie się zacinały i poleciały do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tworek Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Mimo płukania, Blue Gel od VP, zjadł mi już ze 3 szt, a kilka się po prostu zużyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kupusso Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Nie dardy ich rozłożyć i przesmarować uszczelki tłoczka? Uratowałem tak cztery duże opryskiwacze, skrzypiały i nie chciały pompować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted July 13, 2012 Author Moderator Report Share Posted July 13, 2012 Nie dardy ich rozłożyć i przesmarować uszczelki tłoczka? Uratowałem tak cztery duże opryskiwacze, skrzypiały i nie chciały pompować. no wlasnie probowalem ale jeszcze do tego nie doszedlem jak to zrobic by ich nie uszkodzic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radzique Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 u mnie znowu dwa rozpadły się bardzo szybko ale czarne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snap Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 mi tez sie zacinaja ale zauwazylem ze z czyms raczej tlustym, np barebones Link to comment Share on other sites More sharing options...
michałoś Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Renoflash zabił mi jeden taki trigger Link to comment Share on other sites More sharing options...
grabek246 Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 u mnie jeden padł po kontakcie z Blue Gelem od VP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgrywussdz Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Mi dzisiaj kolejny po iron'x padł i po Blue Gelem VP ... ;/ jak muchy padają Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANB Karol Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Panowie spróbujcie naszych butelek w kmpl z atomizerami z tych aukcji http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=641 mamy je od niedawna i uważamy że są OK nalaliśmy do nich zanitola czyli silny środek na lotną rdzę itp i po psikaniu kilka razy na dzień 3 tyg spokojnie daję rade płyn do felg też nie jest im straszny ale spr jeszcze dziś np z jakimś tar removerem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebek0720 Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Posiadam takie 2 sztuki - jedna nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzechu_S Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 mi padl jeden po VP bluegel, a drugi cieknie z IPA Link to comment Share on other sites More sharing options...
adii Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Nie rozkręcicie ich to typowe jednorazówki, polecam kupić z 30 sztuk i ładnie schować w pudełeczku na czarną godzinę, jak narazie rozpadły mi się czarne, jeden od blue gel 1/3 a drugi poprostu wystrzelił w kosmos, natomiast od dawna używam tylko przezroczystych i zero problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LZ Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 U mnie blokada się zepsuła w takim triggerze ale to raczej od upadku a nie sama z siebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM.MM Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 U mnie wszystkie przezroczyste dzialaja. Mam wlane Blue Gel, Apc, IPA, Decon gel i inne delikatniejsze plyny. Widocznie cos z czarnymi jest nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts