Jump to content

Problemy z Trigger'ami transparentny'mi do butelek PET 24mm

Domel

Recommended Posts

• Moderator

Witam

Zapewne wielu z was kupilo te triggery trigger-transparentny-24mm_1.jpg

Czy mieliscie z nimi jakies problemy? Mi sie juz 3 zepsuly. "Nie ciagna" plynow. Pompuje pompuje i nic... czasami po 15 minutach cos zaskoczy. Czy mieliscie podobne problemy ? Jest na to jakis patent w stylu "przedmuchac"....

Zazwyczaj dzialaja dobrze miesiac - dwa a potem zaczynaja szwankowac....

Za wszelkie rady dzieki.

pzdr.

• Moderator

Ja uzywam glownie z plynem do szyb Nielsena. Takze plyn jest mocno wodnisty. One potrafia sie zaciac na 20 minut i nie pompowac i nagle cudownie dzialac.... pytam bo moze jest na to jakis patent...

• Moderator

Ogolnia kontrukcja, design, gwint 24mm i buteleczki 0,5 sa rewelacyjne. Tylko to zacinanie mnie irytuje...;/

• Moderator
Nie dardy ich rozłożyć i przesmarować uszczelki tłoczka? Uratowałem tak cztery duże opryskiwacze, skrzypiały i nie chciały pompować.

no wlasnie probowalem ale jeszcze do tego nie doszedlem jak to zrobic by ich nie uszkodzic... ;)

Panowie spróbujcie naszych butelek w kmpl z atomizerami z tych aukcji http://detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=641

mamy je od niedawna i uważamy że są OK nalaliśmy do nich zanitola czyli silny środek na lotną rdzę itp i po psikaniu kilka razy na dzień 3 tyg spokojnie daję rade płyn do felg też nie jest im straszny ale spr jeszcze dziś np z jakimś tar removerem :)

Nie rozkręcicie ich to typowe jednorazówki, polecam kupić z 30 sztuk i ładnie schować w pudełeczku na czarną godzinę, jak narazie rozpadły mi się czarne, jeden od blue gel 1/3 a drugi poprostu wystrzelił w kosmos, natomiast od dawna używam tylko przezroczystych i zero problemu :good: