kolunio Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Witam Tak jak w temacie moze ktos ma namiary na dobrego i uczciwego lakiernika ktory ogarnie malowanie maski (pecherze ) i pomaluje przedni zderzak (pekajacy lakier) Za namiary z gory dziekuje;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Domel Posted July 4, 2012 Moderator Report Share Posted July 4, 2012 Jesli chcesz robic PRO i za duze pieniadze to ŻURAWSKI. Na prawde znaja sie tam na robocie. Ale jesli tanio i dobrze to ja robilem w Sarnowie i jestem mega zadowolony, ale mam tez namiar na lakiernika w Dabrowie Gorniczej kolo targu. Kilku moich znajomych u niego bylo i za dobre pieniadze wykonano dobra robotę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nivea Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 mysłowice ul. łączna, na prawdę solidna robota (ja i paru znajomych tam robiło auta i jesteśmy zadowoleni) tylko z terminami jest kiepsko (ale to o nim świadczy ) tel na pw jeśli chcesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolunio Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 Dzieki Panowie za namiary ale niestety po niedzielnej burzy z gradem mam wazniejszy problem... Ucierpialy dach, maska , tylna klapa blotniki przednie i tylne Jestem walsnie po wizycie rzeczoznawcy, zobaczymy jak to sie skonczy, jaka naprawe proponujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LARE Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 kolunio, polecam skonsultować sprawę z firmą jednego z forumowiczów: http://www.mart-dent.pl bardzo daleko tam nie masz. ... tak się akurat niewdzięcznie składa, że on nas nie poleca a my, bez złośliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts