kolunio Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Witam Tak jak w temacie moze ktos ma namiary na dobrego i uczciwego lakiernika ktory ogarnie malowanie maski (pecherze ) i pomaluje przedni zderzak (pekajacy lakier) Za namiary z gory dziekuje;)
Moderator Domel Posted July 4, 2012 Moderator Report Posted July 4, 2012 Jesli chcesz robic PRO i za duze pieniadze to ŻURAWSKI. Na prawde znaja sie tam na robocie. Ale jesli tanio i dobrze to ja robilem w Sarnowie i jestem mega zadowolony, ale mam tez namiar na lakiernika w Dabrowie Gorniczej kolo targu. Kilku moich znajomych u niego bylo i za dobre pieniadze wykonano dobra robotę.
nivea Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 mysłowice ul. łączna, na prawdę solidna robota (ja i paru znajomych tam robiło auta i jesteśmy zadowoleni) tylko z terminami jest kiepsko (ale to o nim świadczy ) tel na pw jeśli chcesz
kolunio Posted July 14, 2012 Author Report Posted July 14, 2012 Dzieki Panowie za namiary ale niestety po niedzielnej burzy z gradem mam wazniejszy problem... Ucierpialy dach, maska , tylna klapa blotniki przednie i tylne Jestem walsnie po wizycie rzeczoznawcy, zobaczymy jak to sie skonczy, jaka naprawe proponujecie?
LARE Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 kolunio, polecam skonsultować sprawę z firmą jednego z forumowiczów: http://www.mart-dent.pl bardzo daleko tam nie masz. ... tak się akurat niewdzięcznie składa, że on nas nie poleca a my, bez złośliwości
Recommended Posts